Provident - mám šanci dostat půjčku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.10.12 11:33

provident kolik ?

Chtěla bych se zeptat těch, kteří někdy od Providentu měli půjčku – myslíte, že mám šanci dostat 50.000, když mám čistý příjem 14.000? Výdajů moc nemám, bydlím v podnájmu s několika spolubydlícími a jsem svobodná…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
29.10.12 11:38

Myslím že ne, mám pocit, že je to jejich maximální částka a splátky jsou hodně velké :nevim: kdysi jsem ho měla a nedoporučuju, sice půjčí, ale zaplatíš jednou tolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
29.10.12 11:40

Myslím že ti půjčí já jsem půjčovala tuším že 30.000 a byla jsem už na mateřské. ale je fakt že jsem jim hodně přeplatila 14.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
29.10.12 11:42

Providentu je úplně fuk kolik máš čistý příjem. Půjčí ti kolik budeš chtít, ale za nekřesťanský úrok. Být tebou rozmyslím si to a spíš zažádám o půjčku svoji banku, tam bude úrok určitě nižší (ale asi ti nepůjčí 50 000kč, tam naopak na příjem koukají).
Můj synovec si u nich půjčil 11 000kč, zaplatit měl 20840kč. Smlouva na rok. Když jsme to zjistili splatili jsme dřív a platil tak „jen“ 12 000kč. Tuším, že mají pokud splatíš do měsíce, tak platíš jen to co si půjčíš…ale to s 50 000kč asi je nereálné.
Být tebou pořádně bych rozmyslela. Já osobně bych si od nich nepůjčila ani korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
29.10.12 11:48

Můžu jen potvrdit, séfra si od ich půjčila 30 tisíc, týdenní splátky měla hrozně vysoké a jak nemáš máš velký průser na krku.Od těhle společností bych dala ruce pryč.
Ale samozdřejmě nikdo nevíme na co to máš. Přeju at to vyřešíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
29.10.12 11:52
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat těch, kteří někdy od Providentu měli půjčku – myslíte, že mám šanci dostat 50.000, když mám čistý příjem 14.000? Výdajů moc nemám, bydlím v podnájmu s několika spolubydlícími a jsem svobodná…

s tímhle příjmem ti nejspíš bez problému půjčí normální banka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
29.10.12 11:54

Providenty, Home Credity a jiné nebankovní společnosti nebrat :cert: tchýně si půjčila od HOME CREDITU 20 000,– platí 800,– měsíčně a z toho jí jde 400,– na splátku, zbytek na poplatky :poblion: - Když ptáčka lapají… :P. Být tebou, tak se na to… Raději bych si půjčila od banky - i když taky přeplatíš ale máš pořád jistotu :think:. Já osobně už si nepůjčím nikde, raději si na to našetřím.
Sice potřebujeme nová okna, táhne tu jak na sibiři ale chybí mi ještě 9 měsíců -dávám si 4000,– stranou a okna budou. Výhoda půjčky - MÁM TO HNED. Spoření si doma do kasičky trvá to sice ale nepolatím úroky, můžu si dát stranou kolik zrovna můžu a když nemám zrovna peníze nazbyt nemusím řešit, kde je vzít na splátku 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.10.12 11:56

Ahoj, odpovědět Ti můžu s naprostou jistotou, jak funguje provident vím, i když jsem od nich žádnou půjčku nikdy neměla. Pokud jsi u nich nikdy žádnou půjču ještě neměla a nebo měla, ale už je to víc jak půl roku, cos ji doplatila, tak 50tis. nedostaneš určitě. Máš víc možností: Buď požádat někoho, aby s Tebou do toho šel a každý z vás si vzal jednu menší půjčku (což je ta lepší varianta z více důvodů), nebo si teď vzít sama jednu menší a po nějaké době, když budeš dobře splácet, tak Ti sami nabídnou další půjčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.10.12 12:02

@estrela Nemáš pravdu, úroky má provident nižší než jsou v bance. Nejvíc u nich zaplatíš za servis jejich obchodního zástupce, který k Tobě dle smlouvy bude každý týden chodit pro splátku. Je pravda, že čím dřív půjčku doplatíš, tím větší slevu získáš a tím méně i přeplatíš. Toto Ti žádná banka nenabídne. A taky není pravda, že provident nekouká na příjmy - kouká jak na příjmy, tak na výdaje, akorát nemá tolik přísné podmínky jako v bance. Ale vím o spoustě žadatelů u providentu, kteří nedostali ani tu nejnižší půjčku, protože jednoduše neměli příjem na to, aby to splatili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.10.12 12:06

Boze a proc zrovna tato spolecnost?

V bance to budes mit jiste vyhodnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
29.10.12 12:08
@čenčen píše:
@estrela Nemáš pravdu, úroky má provident nižší než jsou v bance. Nejvíc u nich zaplatíš za servis jejich obchodního zástupce, který k Tobě dle smlouvy bude každý týden chodit pro splátku. Je pravda, že čím dřív půjčku doplatíš, tím větší slevu získáš a tím méně i přeplatíš. Toto Ti žádná banka nenabídne. A taky není pravda, že provident nekouká na příjmy - kouká jak na příjmy, tak na výdaje, akorát nemá tolik přísné podmínky jako v bance. Ale vím o spoustě žadatelů u providentu, kteří nedostali ani tu nejnižší půjčku, protože jednoduše neměli příjem na to, aby to splatili.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) tak tak
@čenčen píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.10.12 12:11
@lukresia píše:
Myslím že ne, mám pocit, že je to jejich maximální částka a splátky jsou hodně velké :nevim: kdysi jsem ho měla a nedoporučuju, sice půjčí, ale zaplatíš jednou tolik…

To není pravda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
29.10.12 12:14

@monika32 píšu jen že mám pocit, kdysi to tak bylo, ted jsou už jiné podmínky…lepší je zavolat nějaké providentce a ptát se přímo jí, jsou ochotné taky mají kačky za nového zákazníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.10.12 12:15
@čenčen píše:

Provident již nabízí i půjčky s placením přes interent- banku, výhodnější než dřív. asi když se zakladatelka ptá na provident, tak ji nejspíš banka nepůjčí že :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pak už je fuk, zda provident, profireál, homecredit a jiní… Ale fakt je, že u providentu ti jako 1 půjčku 50.000,– nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.10.12 12:16
@lukresia píše:
@monika32 píšu jen že mám pocit, kdysi to tak bylo, ted jsou už jiné podmínky…lepší je zavolat nějaké providentce a ptát se přímo jí, jsou ochotné taky mají kačky za nového zákazníka

Právě to bejvávalo, dneska je provident srovnatelný s ostatníma nebankovníma půjčkama. jo a zakladatelko, jsou tam echt vysoké měsíční splátky, protože provident nabízí hodně krátké doby splatnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel