Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No nevím, ale to musíš holku přemluvit, aby šla kvůli tomuhle k doktorovi? O. o To se sama nebojí zanícení?
@Markétka111 píše:Očividně mě jde o její zdraví více než jí samotné…
No nevím, ale to musíš holku přemluvit, aby šla kvůli tomuhle k doktorovi? O. o To se sama nebojí zanícení?
Tak tahle diskuze mě parádně pobavila
svíjím se tady smíchy
fakt je to docela záhada
já bych si asi zašla na gyndu kdybych si nebyla jistá a určitě bych se nestyděla vždyť se nemáš za co stydět dělá to přeci každý až na ty v celibátu ![]()
@freedy tys mě pobavil. pořád nabízím hledač kovu. stačí když jí přivezeš a já jí projedu ![]()
Tahle diskuze mě fakt dostala, ty rady hledač kovů atd.
fakt pecka ![]()
Zdravím vás
jsem rád, že úspěšně bavím masy ![]()
Každopádně celá situace se již vyřešila „kamarádka“ zašla na gyndu, tam doktor ani po důkladném prohledání nic nenašel. Cituji:následný rentgen také žádné cizí tělesa neprokázal
… Takže nevím podle přátel prstýnek vstřebala tak jako peníze z peněženky.
@freedy píše:
Zdravím vásjsem rád, že úspěšně bavím masy
Každopádně celá situace se již vyřešila „kamarádka“ zašla na gyndu, tam doktor ani po důkladném prohledání nic nenašel. Cituji:následný rentgen také žádné cizí tělesa neprokázal… Takže nevím podle přátel prstýnek vstřebala tak jako peníze z peněženky.
Jak už jsem psal v prvním příspěvku nikde se nenašel a to ho hledalo docela dost lidí a velice pečlivě ![]()
Kamarádce se to stalo a doktorka ho musela vytáhnout pinzetou. Prý teda nic moc, navíc doktorka u toho měla záchvat smíchu ![]()
Když jsem ještě studovala, tak nám přednášející v hodinách sociální patologie a deviací vyprávěla, jak nějaká její klientka trpěla nutkavou potřebou si „tam“ strkat brouky - živý chrobáky. Že ji to dráždilo, jak se jí tam třepaly… jenže ne každý pak šel vylovit a ona pak přišla na pohotovost s šílenou infekcí a musela se teda jít léčit i psychicky… Občas se fakt člověk nestačí divit ![]()