Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Manžel (34 let) je chytil před dvěma měsíci od dětí. V sobotu a v neděli mu bylo divně (zimnice, nechutenství), v neděli večer našel první neštovici. Během dvou dnů se vysypal (měl jich v řádu tisíců), hodně obličej, záda, hrudník, měl je i v puse. První jídlo byl schopný sníst až po týdnu (další sobotu), jinak měl pořád skoro 40°C horečky. Během 14 dní bylo po všem, šel pak už i do práce.
Neumisa moc děkuji. No to je masakr teda
To jste si teda užili…
No jestli todle nás čeká, tak se máme na co těšit. Hlavně doufám, aby se mu z toho něco ještě nerozjelo. Jak straší různými záněty mozkových blan atd. Má toho spoustu i ve vlasech. No kdo todle nevidí, tak neuvěří. A za všechno může poděkovat mamince, která mu tvrdila, že neštovice měl a ono houbelec ![]()
Tak moc děkuju a budu doufat ve šťastný konec ![]()
Vicca no právě, by musel jít s pytlem na hlavě
No zatím to má tak nějak na stejno, tak snad to bude dobrý. Ještě se mu udělali další 2 na víčku. No uvidíme zítra. Teď je jak všivej, všechno ho svědí, chudák a nějaký Fenistil kapky úplně na prd.
Moc děkuji za odpovědi, člověka aspoň trochu uklidnili… ![]()
@Sončik neboj se, pokud má už čtyři dny za sebou, bude se to brzy už jen lepsit. Pokud nemá horečky, je to prima ![]()
@Sončik .. no s pytlem na hlavě.. Já jsem na začátku nestovic jela přes 400 km ze školení a taky jsem to zvládla.. Chudáci spolucestující, snad už neštovice všichni meli ![]()