Průběh školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
4.5.20 18:25

@Markéta80 díky za info, už jsem psala učitelce. Jo my to máme posílat do 10.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
4.5.20 18:56

A to že děti nesmí mimo areál školy během dne a nebude ranní družina víte jistě? nebo je to škola od školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.5.20 18:58
@Kralikcek píše:
A to že děti nesmí mimo areál školy během dne a nebude ranní družina víte jistě? nebo je to škola od školy?

Jo, tyhle dvě věci jsou v tom papíru z ministerstva.
U nás ale nebude ani odpolední družina a děti budou ve škole prosím jen 4 hodiny. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
4.5.20 18:58

@lussinka každá škola to bude mít asi trošku jinak. Do mailu ani ještě nic nepřišlo tak uvidíme jestli něco přijde nebo to nechají jen na stránkách školy. Ale asi až zítra učitelka bude posílat úkoly tak rodiče upozorní že to je vše na stránkách školy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.5.20 18:59
@Kralikcek píše:
A to že děti nesmí mimo areál školy během dne a nebude ranní družina víte jistě? nebo je to škola od školy?

Jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
4.5.20 19:05
@hanka.br. píše:
Jistě.

No, tak to těm učitelům fakt nezávidím…nebo těm lidem co se o děti budou starat…každá škola nemá tělocvičnu třeba malotridky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.5.20 19:06
@Kralikcek píše:
No, tak to těm učitelům fakt nezávidím…nebo těm lidem co se o děti budou starat…každá škola nemá tělocvičnu třeba malotridky…

Tělocvik také nebude, tak k čemu tělocvična?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
4.5.20 19:09
@Svistice píše:
Tělocvik také nebude, tak k čemu tělocvična?

Na aktivity? přece se nečeká, že děti budou sedět 2 metry od sebe,4hodiny dopoledne a 3odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
4.5.20 19:12
@Svistice píše:
Jo, tyhle dvě věci jsou v tom papíru z ministerstva.
U nás ale nebude ani odpolední družina a děti budou ve škole prosím jen 4 hodiny. :jazyk:

Jako od 8mi do 12hod? A řekli vám proč jen tak krátkou dobu? to celkem ztrácí smysl je tam dávat kvůli hlídání během prácovni doby rodiče, která je obvykle 8hodin minimálně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.5.20 19:13
@Kralikcek píše:
Na aktivity? přece se nečeká, že děti budou sedět 2 metry od sebe,4hodiny dopoledne a 3odpoledne

Mohou na přestávku ven - v areálu školy s rozestupy a bez kontaktu s jinou skupinou, jinak ano, čeká se od dětí, že budou sedět v lavicích dva metry od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
4.5.20 19:16
@hanka.br. píše:
Mohou na přestávku ven - v areálu školy s rozestupy a bez kontaktu s jinou skupinou, jinak ano, čeká se od dětí, že budou sedět v lavicích dva metry od sebe.

To bude krusny měsíc. Videla jsem to spíš na výlety a něco jako túry po okolí s výukou v přírodě a asi jsem lehce mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.5.20 19:18
@Kralikcek píše:
Jako od 8mi do 12hod? A řekli vám proč jen tak krátkou dobu? to celkem ztrácí smysl je tam dávat kvůli hlídání během prácovni doby rodiče, která je obvykle 8hodin minimálně :think:

Tohle zatím visí na webu školy. Nic víc a nic míň. Konkrétně to zní „Žáci budou ve škole trávit maximálně čtyři vyučovací hodiny.“

Jelikož mi to žíly asi netrhá, tak se po tom oficiálně pídit ani u ředitelky ani u zřizovatele nebudu. Neoficiálně si to zjistím později od zdrojů ze školy, až je potkám.

Osobně mám podezření na určitou pohodlnost naší pí. ředitelky. V konkurenční škole s akčnějším ředitelem bude otevřeno prý dle potřeb rodičů na základě průzkumu, který provedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
4.5.20 19:20
@Kralikcek píše:

Jakékoliv pohybové aktivity určitě nepřipadají v úvahu. My máme jasně dané, že třídu mají děti opouštět jenom v nejnutnějších případech. Takže jak píše hanka - očekává se, že děti budou co nejvíce času sedět po jednom v lavicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
4.5.20 19:23

@Markéta80 díky za info, už jsem psala učitelce. Jo my to máme posílat do 10.5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
4.5.20 19:24
@Kralikcek píše:
To bude krusny měsíc. Videla jsem to spíš na výlety a něco jako túry po okolí s výukou v přírodě a asi jsem lehce mimo…

to by asi ani nešlo moc bezpečně - 15 dětí s dvoumetrovými rozestupy, to máme hada dlouhého cca 30 metrů :pankac: i přesun na oběd bude zajímavý, natož vycházka ven.

navíc by si venku nemohli každou hodinu mejt ruce.

sorry, ironie, musela jsem si ulevit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati