Průhledný výtok a nevolnost

6
8.7.22 13:42

Průhledný výtok a nevolnost

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, s přítelem máme nechráněný styk, provozujeme přerušovaný sex…miminko zatím neplánujeme, ale kdyby přišlo, vůbec by nám to nevadilo a byli bychom rádi. Sex jsme měli v plodném období 2×, dnes mám 2dny před menstruací a už asi 3 dny mám průhledný lepivý výtok, což jsem nikdy neměla a od včerejšího rána se necítím dobře…Máte někdo zkušenost? Jak to dopadlo u vás, menstruace nebo miminko?

Příspěvek upraven 08.07.22 v 16:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36010
8.7.22 14:29

Nikdy jsem výtok nesledovala. Vážně super rozhodnutí používat přesunovany styk když přítel dítě ještě nechce. Aby si tady za chvíli nezakládala diskuzi jsem těhotná a přítel me opustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.7.22 14:39

@JancaS84 beruško, nevíš důvod, proč to takto praktikujeme, tak se laskavě uklidni a další věc je, že on se mnou děti chce a nevadilo by mu je mít teď a počítá s tím, že se to samozřejmě může stát a při této metodě je to i dost pravděpodobné, takže když otěhotním už teď, vadit mu to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
8.7.22 14:43

U obou těhotenství jsem měla před MS silný výtok podobný bílku - čirý, lepivý.
Pokud už se u tebe objevuje nevolnost, tak se ti případné těhotenství už ukáže na testu. Tak se neptej a kup si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.7.22 14:44

@LilyJane dobře, děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36010
8.7.22 14:46
@BigAmy píše:
@JancaS84 beruško, nevíš důvod, proč to takto praktikujeme, tak se laskavě uklidni a další věc je, že on se mnou děti chce a nevadilo by mu je mít teď a počítá s tím, že se to samozřejmě může stát a při této metodě je to i dost pravděpodobné, takže když otěhotním už teď, vadit mu to nebude.

Tak jo koblížku. Nám se „podařilo“ z prerusky otěhotnět po 5 letech. Tak třeba se někdy dockas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
8.7.22 17:27

@BigAmy Také jsem měla v těhotenství v době kdy měla přijít MS hojnější vodnatý výtok…Pokud Ti není dobře a bylo by to spojené s těhotenstvím, budeš mít pozitivní test, tak ho zkus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.7.22 17:29

@Týnka Kikina děkuji moc.

Příspěvek upraven 08.07.22 v 17:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
8.7.22 17:30

Taky jsem měla před těhotenstvím průhledný, vodnatý výtok 😁

• Citovat
  • Upravit
536
9.7.22 14:19

Ahoj holky, můžu navázat? Měla bych dostat teď MS a včera jsem si ve sprše všimla, že mám takový narůžovělý výtok. Dneska už teda zase bílý, jako vždy. S přítelem to také “děláme” přerušovaně a kdyby náhodou dítě přišlo, tak bychom se nebránili. Myslíte, že by to mohlo být těhotenství nebo se prostě blíží MS? Úplně teď nemám možnost koupit test, tak prosím o zkušenosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí