Vysoká sliznice bez ovulace a duch

17
8.7.22 12:27

Vysoká sliznice bez ovulace a duch

Ahoj holky, moc se omlouvám za založení nové diskuze ale potřebovala bych malou radu.
Jezdíme na kliniku, kde mi každý měsíc kontrolují ovulaci a případně děláme iui. Tenhle měsíc jsem jako klasicky jela 14dc ale na utz jen údajně vyšší sliznice 7mm a ani jeden dominantní folikul. Tento měsíc mám zvláštní přišla menstruace v termínu ale jen na 2 dny a slabší. 12 dc od údajné ms jsem si udělala pro jistotu test, kde byl pidi dušík, tak jsem si říkala, ze kdyby to bylo těhotenství byly by čárky stejně silné( neslo to skoro ani vyfotit), takže jsem se priklanela k ovulaci ale ta na utz neni ani z daleka. 14 dc po tom utz jsem si udělala ještě jeden z krabičky ( spodni foto) a teď babo rad. Minuly měsíc jsem 14 dpo měla folikul 19mm a byl tam ještě druhy 13mm.
Zažil někdo něco podobného? Doktorka mě asi nechtela strašit, tak si mě pozvala hned za 5dni znovu ale z jejího výrazu jsem poznala, ze se ji něco nelíbí.
Nepředpokládám, ze by z toho bylo prosperující těhotenství ale hrozne se bojím aby to nebylo mimodelozni.
Děkuji za každou radu a zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
np10021
8.7.22 12:56

Dušík tam je :) jen mě zaráží, že doktorka neviděla žluté tělisko, kdyby se jednalo o těhu.

• Citovat
  • Upravit
8666
8.7.22 19:12

@Anonym111222 zkus třeba v neděli další test, pokud bude sílit, tak bych o tom určitě informovala doktorku při té další kontrole, co tě čeká. Možné je cokoli, třeba dozrál i nějaký zapomenutý folikul. Už se mi to při stimulacích stalo, že se tam jeden folikul zapomněl, dozrál třeba o 5 dní později a pak se mi tím natáhl celý cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.7.22 00:39

Holky moc dekuju, určitě řeknu. Každopádně při každé návštěvě děla má doktorka utz tak se to nějak rozsekne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.7.22 14:54

Zda se mi, ze čárka trochu zesílila, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
10.7.22 14:55

@Anonym111222 test je divne rozpity. Foť, až to doběhne do konce.. dáváš na fotky nějaký filtry, že vypadají takhle..?

• Citovat
  • Upravit
17
10.7.22 14:59

Filtr nee, jen jsem stáhla odlesky. Bylo to focené 5 minut po ponoření, takže barvivo ještě nedobehlo do konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí