Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@nikakola Moje malá měla vodnatou stolici az do příkrmů, třeba 15× denně. Třeba i 10× denně protekla, plenka to prostě nevezme. Pokud přibírá, je to po mlíku normální.
@Oliverka28 nemerime v zadečku u toho mi hrozně řve máme ten digitální co se přiloží k čelu
@nikakola ten letel do kose, furt synovi taky meril teplotu a od te doby merim v zadecku a pohoda
@nikakola miminku muzes merit i v podpazi, v porodnici to tak ukazovali.
Co alergie na kravske mleko (pres mliko projde i od tebe), bacha, bylo by to i v tech probiotikach.
To to bylo u nas, i kdyz v pozdejsim veku, ale zadny hled/krev ve stolici nemel.
Jinak pry kojene deti muzou kakat vickrat za den
@Ornwen alergií nemá už jsem se ptala i v nemocnici a říkali že ne spíš mě trápí ta stolice s tou teplotou z by to měla jako z těch probiomaxik?
@Kaci89 ale je divný že ten teploměr měří u nás teplotu normálně a u malé takhle kolísavé jednou jsem naměřila 37,8a hned za 1min měla hned 36,5 a pak se jí to zvedalo
@nikakola jo sobe jsem taky vzdy namerila normalni teplotu, nevim cim to je
@nikakola ty probiotka byly taky k abkm.
Je fajn, ze to v te nemocnici vedeli (asi delali testy?) My na to prisli az v sesti mesicich
@Ornwen nevím jestli zrovna dělali testy na tohle ale řekli mi že to není alergie tak bojím se abych něco nepřehlédla je to moje první a nechci nic zanedbat ale zase nechci ji až moc kontrolovat zkusím ten teploměr pod podpaždí