Průjem u dospělých zkušenosti

Anonymní
6.6.22 19:54

Průjem u dospělých zkušenosti

Ahoj, jdu se zeptat na zkušenosti. Od včerejška mám horečky (38), od odpoledne i průjem - vodnatý. Neboli mě břicho, mám chuť k jídlu. Domácí CRP dnes večer vyšel nad 30. Zítra odpoledne jdu k doktorovi. Setkal jste se někdo s takovým průběhem střevní chřipky? Nebo je to něco jiného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27666
6.6.22 20:30

Salmonela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 20:43

@ka2ka nemám ani pocit na zvracení, ani bolesti či křeče v břiše. :nevim: Mám prostě jen horečku a průjem a tedy pravděpodobně crp nad 30.

já právě u všech průjmovitých onemocněních čtu o bolestech/křeče břicha, případně zvracení/nápinky na zvracení.

Mě to prostě k ničemu nesedí. :think:

• Citovat
  • Upravit
563
6.6.22 21:04

Vůbec to nemusí být střevní chřipka nebo něco z jídla, ale čistě reakce těla na horečku. Zvlášť pokud máš normálně chuť k jídlu. Dodávej dostatek tekutin, snižuj horecku a spíš se to samo upraví. Můžeš nasadit živočišné uhlí, to ničemu neuškodí i kdyby tam byl nějaký bacil, pročistí tě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
6.6.22 21:41
@Anonymní píše:
@ka2ka nemám ani pocit na zvracení, ani bolesti či křeče v břiše. :nevim: Mám prostě jen horečku a průjem a tedy pravděpodobně crp nad 30.

já právě u všech průjmovitých onemocněních čtu o bolestech/křeče břicha, případně zvracení/nápinky na zvracení.

Mě to prostě k ničemu nesedí. :think:

syn měl jen horečku a malinko průjem bolest břicha jen jednou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí