Průjem z Magnosolvu

Anonymní
22.2.22 19:34

Průjem z Magnosolvu

Holky opravdu potřebuji nutné poradit týden beru Magnezium a týden mám prujmy už nevím co s tím beru i probiotika a vše a nic nepomáhá. Muže to byt po tom Magnosolvu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1148
22.2.22 19:39
@Anonymní píše:
Holky opravdu potřebuji nutné poradit týden beru Magnezium a týden mám prujmy už nevím co s tím beru i probiotika a vše a nic nepomáhá. Muže to byt po tom Magnosolvu?

Muze a je to docela casty… Vymenit za jine magnesko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
22.2.22 19:39

Ano, je to po magnosolvu. Muzes si to napr. rozpulit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
22.2.22 19:40

Na průjem jsou báječné probiotika lacidofil. Berou se měsíc v kuse 2× denně, zkuste to, nic tím nezkazíte. Ať je Vám brzy lépe! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.2.22 19:40

Stačí přečíst si příbalový leták. Může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 19:44

@Neuz dobře zítra zavolám k doktorce moc děkuji @kateka.1 já mám pravé rozpustný ve vodě mám sáčky :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.22 19:45

@piskomilek25 moc děkuji za radu.. dostala sem nějaké přímo v lékárně když jsem vyzvedavala Magnosolv jmenuji se ProbioFemina a přijdou mi ze nefunguji a moc vám děkuji jste zlata :srdce: už si opravdu nevím rady.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.22 19:46

@Ekaterina četla jsem ale píší ze jsou méně časté 😏 a myslela sem ze snížením dávky a probio by to mělo zabrat a nic se neděje. Tak se omlouvám ze jsem se zeptala na názor

• Citovat
  • Upravit
175
22.2.22 19:48

Je to určitě tím. Beru ho taky a mně teda průjmy nezpůsobuje, ale když mi ho doktorka dávala, upozorňovala mě na to že kdyby ano, mám si dát půl sáčku do vody ráno a druhou půlku večer, jak už psal někdo výše 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 19:50

@Simtal mě lékařka dokonce pravé dala brát jeden sáček rano s jeden večer což jsem hned dva dny na to stáhla na jeden denně protože to bych se snad ani nenajedla. Spis jsem měla strach o mimi jsem v 26tt tak jsem měla strach aby ze mě mělo nějaké živiny tímto stylem :?

• Citovat
  • Upravit
7745
22.2.22 19:56

Poptej se v lékárně po hořčíku ve formě bisglycinátu, ten má dobrou střevní toleranci, navíc je velmi dobře vstřebatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 19:58

@Fíková o tom jsem ještě neslyšela! Moc děkuji za radu!

• Citovat
  • Upravit
2356
22.2.22 20:13

Ano, je to po Magnosolvu. Když máš 2 denně, zkus si ho sypat do menšího objemu tekutiny, třeba do 250 ml místo půl litru. Projimavě působí hlavně ten velký objem tekutiny zaráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
22.2.22 20:15
@Anonymní píše:
@Simtal mě lékařka dokonce pravé dala brát jeden sáček rano s jeden večer což jsem hned dva dny na to stáhla na jeden denně protože to bych se snad ani nenajedla. Spis jsem měla strach o mimi jsem v 26tt tak jsem měla strach aby ze mě mělo nějaké živiny tímto stylem :?

Jj, mě právě lékařka upozorňovala na to, že je to strašně individuální, a že má i pacientky, které v pohodě snáší i ty dva sáčky denně :) Možná bych to byla i já, nezkoušela jsem to. Já jsem OK s tím jedním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.22 20:52

@prejeta_zaba pravé si to mám rozpouštět do malé sklenky :?
@Simtal Momentálně ti závidím 😂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí