Průměrná mzda - kdo na ni opravdu dosáhne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.4.22 15:58

Já mám 45 hrubého, ale tuším, že kolegové muži mají na mé pozici asi víc peněz. Nicméně neumím si říct o navýšení, nemám ostré lokty. Takže radši nezjišťuju, aby mě to moc neštvalo:-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.22 16:27

34, VS technická a práce mimo obor 50k čistého plus cca 10 průměrně měsíčně na bonusech v administrativě. Kolegyně na stejne pozici cca obdobná praxe a předpokládám, ze bude mít o 15-20 víc. Upřímně je mi to fuk kolik bere a opravdu nezávidím. Já jsem spokojena se svým platem. Pokud mi nesahaji na moje peníze, tak at mají lidi okolo me klidně 200. Manžel se SŠ bere kilo a furt pinda jak už je rok na stejne ceně a ze si bude muset říct o víc. Co na to říct. Někdo má dost s 20 a někdo nemá dost nikdy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20926
21.4.22 19:51
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat. Kdo z vás dosáhne na průměrnou mzdu? Mám kamarádku, bez technického vzdělání a dělá automotive inženýra. Teď ji povýšili a zvedli prý plat a má přes 60k, je jí 27. Plus dostává bonus ročně na dovolenou 15k. Může pracovat z domova, ale má i kancelář, někdy prý do práce musí. Já jsem stejně stará, dělám v logistice, plánování, myslím si, že je to docela lukrativní práce, stejný kraj a beru 30 hrubého. Trochu mě to zaskočilo, myslela jsem si, že jsem na tom docela dobře.
Anonym - finance.

Průměrná mzda bylo posledně 40 135,– a jelikož medián je 34 360,–. Tak na ni dosáhne tak 40% populace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
21.4.22 20:14
@Cenarius píše:
Průměrná mzda bylo posledně 40 135,– a jelikož medián je 34 360,–. Tak na ni dosáhne tak 40% populace.

V Praze 46152 Kč a podle krajů zde třeba https://www.czso.cz/csu/xa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.22 20:37

Kdybych byla na plny uvazek ve sve praci mela bych v prumeru 20 tisic nad prumernou mzdou. Vychazim z penez co jsem mela pred nastupem na materskou. Ted delam jen castecny pri RD. VS nemam, v tomto “oboru” 12 let.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.22 20:40

Já mám 20 let praxe, jsem na manažerské pozici, ale řídím procesy, ne lidi. oblast Customer Care pro několik trhu. Americká firma, takže nutná i angličtina slovem i pismem. Dělám od nevidím do nevidím. Beru 90 hrubého + 13.a polovinu 14.platu.
Před tím v CZ firmě jsem ale brala o 1/3 min.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.22 20:46
@Cenarius píše:

V našem kraji je průměrná těch 34 tis. Takže manžel má nadprůměrnou a já podprůměrnou (holt tabulky).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat