Prvňáček 2016/2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
26.6.17 13:22
@tezi píše:
@Silwinka87 s těmi jedničkami to nebylo myšleno na tebe :hug: Tam si myslím, že malý by měl dostat jedničku, protože se opravdu hodně snaží ;) Ono hodně záleží na učiteli i na škole.
Zrovna mladší holčička má na prvouku paní učitelku, která je dost přísná, takže mě 2 z prvouky nechala naprosto v klidu. I když mohla by se víc snažit

Tak malý nakonec ty dvojky dostane…Nebere v potaz ani, že se snaží ani průměr..Prý má nevyrovnané výsledky..Jako jsem z toho fakt zklamaná, protože se snažil..o malém sní nemluvím, toho to vzalo hodně. Ale prý asi bude nejlepší čtenář..

• Citovat
  • Upravit
23081
26.6.17 13:30
@Silwinka87 píše:
Tak malý nakonec ty dvojky dostane…Nebere v potaz ani, že se snaží ani průměr..Prý má nevyrovnané výsledky..Jako jsem z toho fakt zklamaná, protože se snažil..o malém sní nemluvím, toho to vzalo hodně. Ale prý asi bude nejlepší čtenář..

Jaj, achjo, to zklamání chápu, v té první třídě se to tak nějak očekává…, ale nechápu ten přístup, když je vidět opravdu snaha, že ta učitelka nepřimhouří oko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
26.6.17 13:34
@Xiraxinek píše:
Jaj, achjo, to zklamání chápu, v té první třídě se to tak nějak očekává…, ale nechápu ten přístup, když je vidět opravdu snaha, že ta učitelka nepřimhouří oko…

No Jo no..Mě to fakt štve, už jsem to i na tajno obrečela. Nic s tím neudělám a docela se bojím, co bude příští rok…

• Citovat
  • Upravit
58843
26.6.17 13:54

@Silwinka87 tak to je fakt blbé, takový přístup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
26.6.17 13:56

@Silwinka87 ani se ti nedivím, že jsi z toho smutná. Ono ne každý má na to, aby psal krasopisně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
26.6.17 14:17

U nás je v tuhle chvíli naprostá pohoda, protože doma mám jenom miminko, batole a prvňáčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
27.6.17 11:16

@Silwinka87 i my budeme mít pravděpodobně 2 ze psaní. Tedy nám s ní učitelka vyhrožovala už v pololetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66571
27.6.17 13:54

@Medisek psaní přece není samostatná známka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.6.17 19:05

@Medisek @vokishka spíš měla na myslela z češtiny..A čtení mu jde jak? Já jsme se teda ještě neoklepala, přijde mi to stejně nespravedlivé jako včera. Ještě navíc, když vím, že učitelka říká celé třídě, že nikdo nečte, tak jak náš malý..Už jsem si i říkala, jestli to nemám nějak řešit ve škole… :think:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
27.6.17 19:09
@tezi píše:
@Silwinka87 ani se ti nedivím, že jsi z toho smutná. Ono ne každý má na to, aby psal krasopisně :nevim:

Však právě..Jenže ona hlásila už na začátku roku, že bude trvat na krasopisu až do konce třetí třídy :roll: Jenže co Děcka, které nikdy hezky psát nebudou? já jen doufám, že nám v té PPP dají nějaký papír, jinak fakt nevím..

• Citovat
  • Upravit
58843
27.6.17 19:11

@Silwinka87 právě, že je to známka z ČJ a ne jenom ze psaní, tak by měla přihlédnout ke všem dovednostem v daném předmětu :nevim:
Mě kdysi na základce hrozila 2 ze psaní asi ve 4.třídě, ale my jsme měli psaní hodnocené zvlášť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.6.17 19:11

A ještě by mě zajímalo, jak moc je nadřazené psaní nad čtením, v té češtině. Je psaní o tolik důležitější? Co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
58843
27.6.17 19:15

@Silwinka87 za mě je mnohem důležitější čtení a porozumění textu než psaní :nevim: Na pěkné psaní se hledí dneska tak možná ještě ve 3.třídě, ale později už učitelé dítě nechávají.
No já jsem moc zvědavá co se na vysvědčení dovím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
27.6.17 19:16
@tezi píše:
@Silwinka87 právě, že je to známka z ČJ a ne jenom ze psaní, tak by měla přihlédnout ke všem dovednostem v daném předmětu :nevim:
Mě kdysi na základce hrozila 2 ze psaní asi ve 4.třídě, ale my jsme měli psaní hodnocené zvlášť

Jenže co s tím? Mám to nechat být? Moc se mi nechce, ona mě třeba ani nikdy neukázala písanku někoho druhého, nemám s čím srovnávat :nevim: V životě bych nevěřila, že budu něco takového řešit..Teď mi ale přijde, že bych měla..Jenže nevím, co jí psát..Ona mi na půlku dotazů vůbec neodpověděla..

• Citovat
  • Upravit
30476
27.6.17 19:16

No jak to tady tak čtu, jestli bych ty samé jedničky svým dětem neměla ještě přepsat. Koukám, že ostatní kolegyně jsou pěkně přísné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí