První dítě z IVF a druhé přirozeně?

17310
26.3.12 16:35

Znám takových lidí několik, i holky z emimi tady jsou takové :potlesk:

Mám dokonce známou která musela adoptovat a druhé mají vlastní 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
26.3.12 16:38

jj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.3.12 16:40

Znam par takovych, jedne zname pry doktorka po umelem oplodneni pry vylozene doporucila, at to zkusi prirozee, ze by se mohlo zadarit a povedlo se.

• Citovat
  • Upravit
58838
26.3.12 16:46

Kamarádka měla dvojčata holčičky z IVF a teď má chlapečka přirozeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
26.3.12 17:01

Známá měla chlapečka z IVF, vím že to léta nešlo ale konkrétní problém nevím, a pak rok potom buch a dvojčata přirozeně! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.3.12 17:34
@Anonymní píše:
A holky nevíte kdo co měl za problém, že nešlo první normálně a druhý v pohodě? :nevim: nebo prostě nebyl žádný nikdy a bylo to jen o psychice :idea:
Máme jednoho prcíka z IVf ale žádnej problém nám nenašli - veškěrý výsledky byly v pořádku jen se rok nedařilo a tak jsme zkusili IVF a vyšlo to :potlesk:Teď bycom rádi druhý ale zatím nic :nevim: každopádně se snažíme 2 měsíc takže krátká doba :roll: ale jen me zajímalo jestli je tu vůbec šance na druhý přirozeně ale koukám že je a to je moc fajn :hug: díky holky! ;)

o psychice bych u IVF fakt nemluvila, jsem presvedcena, ze se pouze nenasel problem. Ja otehotnela, kdyz jsem byla „cerstve“ po porodu a bylo mi receno, ze je to prave tim, ze je to tak brzo, ze jsou jeste hormony rozjete po porodu, pocitame s tim, ze pri snaze o ctvrte pujdeme zase na IVF jelikoz cesty uz budou uzavreny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.12 17:39

Znám dvě holčiny z diskuze, co po dítku z IVF měli druhé přirozeně. Jedna horší spg a PCO, druhá už nevím.

• Citovat
  • Upravit
3905
26.3.12 17:39

:mrgreen: Ty chces ctvrte 8o ? mas muj velky obdiv :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.3.12 17:41
@joanee píše: :mrgreen: Ty chces ctvrte 8o ? mas muj velky obdiv :pankac:

jaasně :) děti jsou opravu super, poslouchají a je s nimi legrace, takže ano, chci čtvrté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.3.12 17:42

@jizvíková fakt půjdete do čvrtýho? tý jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
26.3.12 17:44

Ahoj, určitě ano, mě dala teta všechny věci na miminko a pak přišla ať je šetřím že je ještě bude potřebovat… :o) tři měsíce po mě. Nečekaně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.3.12 17:54
@Gladys píše:
@jizvíková fakt půjdete do čvrtýho? tý jo. :lol:

tak manžel zatím pro moc není, ale časem se zpracuje, stejně bych ráda tak za 5 let, dřív ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.12 18:27

Mám dvojčata z IUI (po horm. stimulaci) a třetí dítě se zadařilo „samo“ rok po porodu, ani MS jsem mezi tím neměla :nevim:
U mě byl problém s ovulací, nikdy jsem žádný cyklus moc neměla, diagnostikovali mi PCO.
Je to báječný, ale čtvrtý fakt nechci, nevešli by se nám do auta :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.12 18:47

já měla první po IUI, hned první cyklus, a druhý po clostíku druhý cyklus snažení, ale bez Pregnylu bych neotěhotněla ani jednou, po Clostíku mi začnou sice zrát folikuly, ale samy nepraskají, ale zanikají a odcházejí s MS

• Citovat
  • Upravit
27
26.3.12 18:48

AHOJ HOLKY NENI TU NEKDO OPACNY?,KTERA MA UZ DETI A DAL SI PODVAZ PO DVOU CS A TET BY CHTELA PODSTOUPIT IVI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí