Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Znám takových lidí několik, i holky z emimi tady jsou takové ![]()
Mám dokonce známou která musela adoptovat a druhé mají vlastní
![]()
Znam par takovych, jedne zname pry doktorka po umelem oplodneni pry vylozene doporucila, at to zkusi prirozee, ze by se mohlo zadarit a povedlo se.
Kamarádka měla dvojčata holčičky z IVF a teď má chlapečka přirozeně
Známá měla chlapečka z IVF, vím že to léta nešlo ale konkrétní problém nevím, a pak rok potom buch a dvojčata přirozeně! ![]()
@Anonymní píše:
A holky nevíte kdo co měl za problém, že nešlo první normálně a druhý v pohodě?nebo prostě nebyl žádný nikdy a bylo to jen o psychice
Máme jednoho prcíka z IVf ale žádnej problém nám nenašli - veškěrý výsledky byly v pořádku jen se rok nedařilo a tak jsme zkusili IVF a vyšlo toTeď bycom rádi druhý ale zatím nic
každopádně se snažíme 2 měsíc takže krátká doba
ale jen me zajímalo jestli je tu vůbec šance na druhý přirozeně ale koukám že je a to je moc fajn
díky holky!
o psychice bych u IVF fakt nemluvila, jsem presvedcena, ze se pouze nenasel problem. Ja otehotnela, kdyz jsem byla „cerstve“ po porodu a bylo mi receno, ze je to prave tim, ze je to tak brzo, ze jsou jeste hormony rozjete po porodu, pocitame s tim, ze pri snaze o ctvrte pujdeme zase na IVF jelikoz cesty uz budou uzavreny
Znám dvě holčiny z diskuze, co po dítku z IVF měli druhé přirozeně. Jedna horší spg a PCO, druhá už nevím.
@joanee píše:Ty chces ctvrte
? mas muj velky obdiv
jaasně
děti jsou opravu super, poslouchají a je s nimi legrace, takže ano, chci čtvrté ![]()
Ahoj, určitě ano, mě dala teta všechny věci na miminko a pak přišla ať je šetřím že je ještě bude potřebovat…
) tři měsíce po mě. Nečekaně ![]()
@Gladys píše:
@jizvíková fakt půjdete do čvrtýho? tý jo.
tak manžel zatím pro moc není, ale časem se zpracuje, stejně bych ráda tak za 5 let, dřív ne
Mám dvojčata z IUI (po horm. stimulaci) a třetí dítě se zadařilo „samo“ rok po porodu, ani MS jsem mezi tím neměla ![]()
U mě byl problém s ovulací, nikdy jsem žádný cyklus moc neměla, diagnostikovali mi PCO.
Je to báječný, ale čtvrtý fakt nechci, nevešli by se nám do auta
![]()
já měla první po IUI, hned první cyklus, a druhý po clostíku druhý cyklus snažení, ale bez Pregnylu bych neotěhotněla ani jednou, po Clostíku mi začnou sice zrát folikuly, ale samy nepraskají, ale zanikají a odcházejí s MS
AHOJ HOLKY NENI TU NEKDO OPACNY?,KTERA MA UZ DETI A DAL SI PODVAZ PO DVOU CS A TET BY CHTELA PODSTOUPIT IVI?