Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím o radu.
Před 8 dny jsem spala s přítele, bylo to těsně den před MS. Bohužel, neměl kondom a já nesmím brát prášky. Ještě jsem to nedostala, furt spím, jím a moje břicho je jak plynová koule a sem tam mi zaboli v podbřišku. Test jsem si dělala a vyšel mi duch.
V úterý jdu k doktorce.
Ale je nějaká pravděpodobnost?
Děkuju
@Kiki98 píše:
Ahoj holky, prosím o radu.
Před 8 dny jsem spala s přítele, bylo to těsně den před MS. Bohužel, neměl kondom a já nesmím brát prášky. Ještě jsem to nedostala, furt spím, jím a moje břicho je jak plynová koule a sem tam mi zaboli v podbřišku. Test jsem si dělala a vyšel mi duch.
V úterý jdu k doktorce.
Ale je nějaká pravděpodobnost?
Děkuju
Den před MS je to už hodně nepravděpodobné, spíš pracují nervy a něco jsi snědla, že jsi nafouklá. Tak brzo příznaky nejsou. Leda kdyby přítel byl tako trochu hazardér a „zapomínal“ kondom běžně. Pak už bys mohla být těhotná z předchozího styku. Když máš ducha na testu ![]()
Jestli mas na testu ducha takoveho, jak tady fotí vetsina snazilek, tak se nemas ceho bat ![]()
Zálěží jestli ten duch byl opravdu duch, dej sem foto
Jinak vše ostatní může být normálně před MS, kromě toho ducha to mi přijde divný ![]()
Jestli tam máš viditelného ducha tak těhotná jsi. Udělej si další test po ránu. Moje kamarádka otěhotněla během menstruace.
Ten test už není, dělala jsem si ho tak 3 dny na zpět. Teď budu spoléhat na paní doktorku.
Ale moc děkuji i za vaše názory. ❤️️ ![]()
@Kiki98 tak tos tam žádného ducha neměla. 5 dní po sexu na testu nevidíš ani prd.
@Kiki98 to tam zadny duch být nemohl. 5dni po sexu fakt ne. Přečti si jak funguje tělo a ty zapoj hlavu, kdyz chceš s nekym sexovat a chraň se!
@Kiki98 5 dní od styku těžko mít ducha a už vůbec žádné těhu příznaky ![]()