První kontrola u zubaře

7257
20.1.11 08:23

První kontrola u zubaře

Včera jsem byla s Honzíkem na 10měsíční kontrole a protože máme už 7 zoubků tak nám byla doporučena první návštěva u zubaře. Tak jsem dneska volala svojí zubařce a ta nám dala termín až na konci května :( . Není to pozdě? To bude prckovi už přes rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9044
20.1.11 08:27

Ahoj,tak mi jsme byli na prvni kontrole u zubare,kdyz bylo Samikovi 11,5 mesice.Mel v tu dobu 7 zubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.1.11 08:28

My jsme taky pozapomněli, objednali se pozdě a na první kontrole jsme byli ve 14 měsících, taky měl asi už 8 zubů. V pohodě :palec:

• Citovat
  • Upravit
891
20.1.11 08:28

Ahoj, já jsem teda byla s malým v roce u zubaře ale stejně jen lehce kouknul do pusinky, dal razítko a šli jsme, říkal že je stejně víceméně brzo, ale že je hlavní mu čistit zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
20.1.11 08:50

Maty byl u zubařky poprvý kolem roku. Zubařka se mu tak tak podívala do pusy. Málem nás přeobjednala o 3 měsíce později, protože odmítal spolupracovat. Zubařka říkala, že nejde ani tak o kontrolu zoubků, ale spíš o seznámení s ní a s novým prostředím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.1.11 09:08

aha, tak to nejdem tak pozdě :). Zoubky čistíme svědomitě,ale někdy to je boj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
20.1.11 09:10

já jsme byla sama u zubařky když měl malej rok, ptala jsem se ji kdy mame přijít a ona říkala že je to jedno, že je stejně brzy a že jde jen o to aby se tam podíval a že stejně nebude spolupracovat. Jen mi řekla že máme čistit zoubky pokud to půjde, a že nemáme dávat sladké nápoje jako je jupík a spol a nemáme dávat cucavý bonbony a lízátka, to je vše. Takže se tam chystám s někým z rodiny až půjdou aby se tam rozhlídl, ale ono to okolo roku tak akutní není

jo a máme 8 zubů

• Citovat
  • Upravit
1943
20.1.11 09:52

Na první kontrole jsem s malou byla,když jí bylo 1,5roku.Od objednání do návštěvy jsme čekaly 2 měsíce,ale to je u naší zubařky normální.Já bych to nehrotila.Vždyť se nic neděje.Měsíc sem ,měsíc tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
20.1.11 11:13

Ahoj, my byli na první kontrole teď v 9měs, protože už má 8 zubů a zubař říkal, že první pořádná kontrola se dělá až v 1,5 roce. Do té doby jde o to, aby posoudil vývoj chrupu a hlavně aby si mimi zvyklo na prostředí a zubaře. Malá na něj reagovala skvěle, no jo, je to chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.1.11 12:59

Ahoj! Naše babička je zubařka, malá má teď 15 měsíců. Když jsem byla minulý týden na plombě, tak si ji vzala taky na křeslo, koukla do pusinky, povozila na křesle a bylo. Jde spíš o seznámení s prostředím. Máme zatím jen 7 zubů úplně venku, další dva už cítím prstem. Hlavně se snažit čistit. Pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.