První mateřská - kdy chodí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
První mateřská kdy chodí?
Ahoj chci se zeptat tět by mi měla přijít první mateřská??
Jsem na ní od 18.'3..
Výplaty v práci dostaly v pátek,nevím jak to přesně je,ale mám za to,že mateřská chodí spolu s výplatama..
Do práce sem se dneska nedovolala,zavolám tam ještě zítra.děkuji za odpovědi:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jelikož mateřskou platí ČSSZ, tak nemá s termínem výplat nic společného… záleží na příslušné pobočce, kdy dostali podklady, jak rychle to stihly zpracovat a tak… může přijít kdykoliv v průběhu dubna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Materkou nevyplaci zametnavatel, ale socialka. Termin maji v ruznych lokalitach ruzny.Taky hodne zalezi, kdy vase ucetni odeslala podklady a jestli je odeslala vsechny. Ja na prvni PPM cekala skoro dva mesice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem na MD od 7.3. a přišla mi 6.4. ze sociálky…takže záleží jak rychle zaměstnavatel předá všechny podklady…a pak na to asi mají 30 dní jak na nemocenskou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to teď řeším,jsem na Mateřské od 1.4 s tím že papíry jsme donesla už 30.března,takže pokud by to poslaly tak by to mohlo přijít už v květnu?
Jsem z Prahy,liší se i nějak obvody Prahy?A chodí to na začátku měsíce?Nebo je to jako u neschopenky kdy mi to chodilo k 20tému???
Předem dík moc za info když budete někdo vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji,tak to sem si myslela špatně:-)ú)
Tak já budu čekat a pak už nemusím nic dávat do práce jako každej měsíc s nemocenskou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kačinka Většinou to chodí dřív než neschopenka, protože krom prvního měsíce nemusí čekat na žádné podklady a jen to odešlou… třeba mě to chodilo už kolem 7. v měsíci, ale byla to Praha - východ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sunnyho.motylek píše:
děkuji,tak to sem si myslela špatně:-)ú)
Tak já budu čekat a pak už nemusím nic dávat do práce jako každej měsíc s nemocenskou?
Nene, to už je pak automatické a většinou to pak i chodí dříve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vesper píše:
já jsem na MD od 7.3. a přišla mi 6.4. ze sociálky…takže záleží jak rychle zaměstnavatel předá všechny podklady…a pak na to asi mají 30 dní jak na nemocenskou
Přesně tak. Já čekala asi 2 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla tenkrát na mateřský od začátku prosince a mateřskou mi vyplatili až v březnu po několika urgencích
Přeju dřívější vyplacení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem na mateřský od 10.3. a ještě mi nepřišla a doufám, že brzo dorazí, abych nemusela lítat po všech čertech. S první jsem problém neměla, tak doufám, že teď nebude taky, ale už si nepamatuju kdy chodila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda mi kromě vyplacení PPM přijde i nějaký dopis s výměrou PPM a hlavně s info do kdy budou vyplácet. Děkuji…
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tak ja jsem an materske od 6.11. a do dneska mi zadny dopis k tomu neprisel, penize byly pripsany na ucet 6.12..a u daneho prevodu byl videt i denni vymerovaci zaklad a nejake info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju… Podle mě by ale něco přijít mělo (od kdy do kdy přiznávají PPM)… Budu si to tedy koukám muset sama propočítat a pohlídat, abych pak nepropásla požadavek na čerpání dovolené u zaměstnavatele a následně požadavek o RP.
- Citovat
- Upravit
@Dafii píše:
Ahoj, tak ja jsem an materske od 6.11. a do dneska mi zadny dopis k tomu neprisel, penize byly pripsany na ucet 6.12..a u daneho prevodu byl videt i denni vymerovaci zaklad a nejake info.
Jo mám to tak taky a to jsem už na rodičáku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit