První menstruace nyní u dívek už v 10 letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
830
3.3.24 09:03
@kruel píše:
Holky vy co máte dcery do už to dostaly, jaké vložky jste pro ně kupovaly? Nevystačily si i s intimkami? Kombinovaly jste třeba i s menstruačními kalhotkami? :kytka:

A ty bysis vystačila s intimkami? To asi ne, ne? Já od druhé ms už to měla dost.
Nechala bych ji samotnou, co si vybere, určitě bych jí pořídila i třeba dvoje ms kalhotky. Mám teda dceru ještě malou. Ale zažila jsem, že mamka kupovala výhradně ty tlusté vložky, a ještě bez křidýlek. Takže strašný, a věčně špinavý kalhotky.. Přitom v té době už byly různé ty tenké, i noční delší. Ale sama jsem si styděla o ně říct. Takže za mě fakt nabízet a nechávat vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.3.24 11:51
@kruel píše:
Holky vy co máte dcery do už to dostaly, jaké vložky jste pro ně kupovaly? Nevystačily si i s intimkami? Kombinovaly jste třeba i s menstruačními kalhotkami? :kytka:

Starší dcera se ustálila na Always 1 a 2. Plus Always noční na spaní. Menstruační kalhotky nemá.
Mladší dcera má zatím zásobu intimek. Když nějaký ten sliz má. Na běžnou MS jsou intimky málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24868
3.3.24 16:44
@Alušáček píše:
Všechny v 5tride? To se mi nechce věřit, ze by všechny holky v dnešní době dostaly menstruaci nejpozději v 10-11letech.

Co znám, tak všechny. Netvrdím, že někde jinde se nenajdou dívky, co to dostanou déle. Ale rozhodně je to posunuté oproti době před 30 a více lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.3.24 10:56

Já ve 14ti, dcera v 11ti. V dnešní době menstruaci bezne mají v 10ti.. je to šílené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí