První stěhování od rodičů

1
27.5.24 23:39

První stěhování od rodičů

Ahojky, mám po maturitě a tento týden se budu stěhovat. Moc se těším, i když vím, že je to vlastně dost děsivý. Jaké jsou vaše zkušenosti, myslíte, že se z toho zblázním? :D v létě budu v pokoji sama a pak se mnou bude i moje kámoška. Nebo je špatně, že z toho mám dobrý pocit? Chápu, že to bude sakra těžký, ale i to mě láká. Umět se o sebe postarat a dělat si věci po svém, taky budu mít prostor se učit nové věci, nové dovednosti. Celou střední jsem byla na intru a domů jsem se ani moc netěšila, takže si ani neumím představit, že by se mi stýskalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16159
28.5.24 00:26

Děláš dobře, vždyť je to úplně přirozené a není žádný důvod si z toho dělat nějaké výčitky. :nevim:
Je fajn, že ses rozhodla osamostatnit a když jsi byla už na střední na intru, tak o to víc to bude pro tebe rychlejší a snažší. :think:
Přece domů můžeš jezdit kdykoliv. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24897
28.5.24 00:35

Vem si pár věcí z dětství a jdi dál ;)
hodně štěstí, je to nádherná etapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16159
28.5.24 00:38
@Lucy75 píše: Více

Jo a hlavně ta svobodaaa… :dance: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.5.24 04:42

Je tu super, jednou to muselo přijít. Já z toho odvázana nebyla, ale těšila jsem se. Konečně možnost začít si dělat, jak chci. Rozhodovat o všem sama. Nádherné období, ale taky první zkoušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
28.5.24 07:21
@Zb744 píše: Více

Takže jdeš do spolubydlení? Neboj, to bude pohodička. Když jsi zvyklá na intru, tak tohle bude o 100% lepší, nikdo tě nebude hlídat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí