Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, mám po maturitě a tento týden se budu stěhovat. Moc se těším, i když vím, že je to vlastně dost děsivý. Jaké jsou vaše zkušenosti, myslíte, že se z toho zblázním?
v létě budu v pokoji sama a pak se mnou bude i moje kámoška. Nebo je špatně, že z toho mám dobrý pocit? Chápu, že to bude sakra těžký, ale i to mě láká. Umět se o sebe postarat a dělat si věci po svém, taky budu mít prostor se učit nové věci, nové dovednosti. Celou střední jsem byla na intru a domů jsem se ani moc netěšila, takže si ani neumím představit, že by se mi stýskalo ![]()
Děláš dobře, vždyť je to úplně přirozené a není žádný důvod si z toho dělat nějaké výčitky. ![]()
Je fajn, že ses rozhodla osamostatnit a když jsi byla už na střední na intru, tak o to víc to bude pro tebe rychlejší a snažší. ![]()
Přece domů můžeš jezdit kdykoliv. ![]()
Vem si pár věcí z dětství a jdi dál ![]()
hodně štěstí, je to nádherná etapa
Je tu super, jednou to muselo přijít. Já z toho odvázana nebyla, ale těšila jsem se. Konečně možnost začít si dělat, jak chci. Rozhodovat o všem sama. Nádherné období, ale taky první zkoušky.
@Zb744 píše: Více
Takže jdeš do spolubydlení? Neboj, to bude pohodička. Když jsi zvyklá na intru, tak tohle bude o 100% lepší, nikdo tě nebude hlídat ![]()