První tábor a rovnou 14 dní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77302
16.6.26 20:06
@Grety píše: Více

jo, overal by si natotuty počurala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.6.26 21:45

Všechny 3 moje děti absolvovaly po 1. třídě 14-denní skautský tábor. Všechny přijely nadšené a od té doby jezdí každoročně a vždy se moc těší. Má to ale oproti zadavatelce jeden háček. Téměř všichni se na táboře znají, protože podnikají společné akce během celého roku.
Podle mě bude hodně záležet, jaký se na táboře sejde kolektiv. A to dopředu zadavatelka neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17437
16.6.26 23:26
@Havlova píše: Více

Spíš dobrý spacák a může v něm spát v normálním bavlněném pyžamu/triku a kalhotách. Lepší než se navlíct a zpotit. Kluk si overal někdy bere, když mají akce na podzim nebo brzy zjara, ale tomu stačí jen rozepnout zip, žejo. Mladší má dvoudílné pyžamo - teplejší když je chladno nebo slabé v létě. To stačí ponožky a mají spacáky, že můžou spát v létě i jen v kraťasech, když jsou teplé noci. Dcera 2.třída letos pojede s bráchou poprvé na skautsko-vodácký do stanů s podsadou - byli už loni spolu na týdenním, tam pojedou teď taky, to je zas jiná parta (ale taky celoroční kroužek) a spali teda v budově. Bouřku a držení střechy stanu aby neulítla už starší u skautů - chodí od 8 let, mladší (skoro 9) bude mít s táborem s nimi premiéru, chodí teprv od září. Já jako dítě jsem to zažila s našima i v kempu. I tam nás to parkrát málem spláchlo. Na pobytové tábory od DDM jsem jezdila cca od 2. stupně ZŠ. S turistikou a ubytováním v budově, ve stanech jsme byli jen jednou a jen na část tábora. Mamka kvůli práci prázdniny řešit nemusela, měla je taky. Moje děti mají ještě příměstské tábory od sportů co oba dělají. Takže opět známá sestava i trenéři, jen každý jinde ale časově cca stejně a 1 jim společně zařídila 1 z babiček od ní z práce. Každý rok kromě tábora mají ještě předvánoční víkend na chatě. Taky jsem na tábor vždycky chtěla s sebou mít kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí