Prvorodičky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
1.8.11 11:38

Bohužel.. A co jinak? Už máš uklizeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
1.8.11 13:35

Ale jo mám , ale je tu bordel zase , to je tak když chlap vaří :mrgreen: :mrgreen: a to si na mě vymyslel ještě krtkův dort , tak budu ještě péct :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.8.11 15:45

Tak s těma tchýněma je to asi všude stejny :-P je to děs, taky už teď plánuje ale já ji usazuji zlehka hned :lol: to je nejlepší. a ona ví , že já se od ní nenechám :palec: Chce jít s náma i na tu druhou genetiku :zed: vidět mimi :cert: ale já nechci necítila bych se a hotovo naštěstí můj Roman je chápavej :huban: tak půjdem jen spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.8.11 15:46

Ono ji to bude štvát, protože na 1. genetice s náma byla moje ségra :nevim: , ale co už ségra mi nevadí a navíc bude asi u porodu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.8.11 16:06

Ahoj! tak já mám tchýni 200km a přijde mi to ještě málo :mrgreen:
No jo přece Kdopak to mluví, snad to někde seženu, dík za tip.
Markuš a bereš tam aj chlapa? k tomu porodu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.8.11 16:23

suricata no k porodu bych chtěla Romana :hug: , ale on ještě neví , spíš nechce :-D asi se toho bojí a tak uvidíme buď půjde a když se nebude cítit , tak půjde ségra :palec: v každým případě tam sama nejdu :cert: jinak s tou tchýní to máš dobrý :palec: já mám zas dál sourozence s taťkou 40km ,ale dá se to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.8.11 16:25

holky já vůbec nevím co mám kupovat, samozřejmě že teply oblečeníčka na zimu , ale kupujete i punčocháčky a na co bych neměla zapomenout :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.8.11 16:29

no já se sama děsně bojím :lol: jenže tam chlapa nechci, ale někdy zas hrozně jo a pak zas ne…
a ségra už má miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.8.11 16:34

No já myslím, že na zimu určitě fusak a fleecovou deku, já mám teda koupenou zatím jednu jedinou věc a to spací pytel :-D
jinak jsem našla super stránky o výbavičce, kde je to jako seznam podle potřeb - koupání, spaní, přebalování apod.

http://www.ds-soft.cz/mimino/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.8.11 16:45

Ségra ještě děti nemá je o 2 roky mladší jak já je jí 21 , někdo říká , že to není dobré, aby tam šla , ale asi záleží jak se na to cítí ona a ona chce jít :huban: , tak snad ju to nějak nepoznamená :lol: Tak to já na tu stránku hned mrknu děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.8.11 16:49

No to je super stránka :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.8.11 16:58

tak snad ségra ví, co dělá, třeba se jí to zalíbí a bude dělat porodní bábu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.8.11 17:00

jéé to mám radost, že se ti líbí :-D
je tam i jak vybrat kočárek, už máš nějaký vybraný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.8.11 18:05

No snad ví co dělá (ségra) :lol: když viděla jak mi odebírají krev tak se otáčela :mrgreen: prej jak budu křičet , tak bude křičet taky :lol:
No nějaké kočárky se mi líbí, představu mám , ale kolikrát , když si pak čtu recenzi tak mě to odradí , tak nevím , ale určitě chci černo-bílý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
1.8.11 18:17

Není to Tako?

To budeš mít veselé, když budete řvát obě, jsem si to představila a musím se smát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí