Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5343
23.3.12 12:26

jitam: to je jasné, ať se rozhodne sám…ale manžel s tím taky přišel sám, že půjde se mnou. A teď hezky za sluníčkem. papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.12 12:27
@jitam píše:
Luci jen at to vidi co udelal az do konce, aspon si pak bude miminka vic vazit, kdyz uvidi tu bolest. Leda ze by jsi ho tam nechtela ty, to je pak jiná.

Přesně tak. Já si myslím, že by tam měl být až to konce ze dvou důvodů. Uvidí, že to není procházka rájem a za druhé mu to může výrazně posílit vztah k dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5343
23.3.12 12:28

Tak mě taky za chvilku začínají vycházky, takže s hafíkem pádíme za sluníčkem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.12 12:29
@jitam píše:
lepsi je mozna, at se rozhodne sam… ja teda mojeho vubec nemusela premlouvat, prisel s tim sam.
Holky ale ted uz vazne miziiim z netu, slunicko vola. paaa

Já to vidím taky tak. Je to jeho rozhodnutí a kdykoli se může vytratit - když to nebude zvládat. Ono je otázka co to s nimi může udělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
23.3.12 12:30

ja vstavam v 10 a to jo hrozne brzo. 15 let delam nocni a ted mam 50 procent nechopenku, tak chodim domu v 11 vecer, spim tak od jedne… nedokazu si predstavit, ze bych vstavala v 6 kdyz nemusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
23.3.12 12:34

tak to já vstávám mezi 8-9hodinou,večer chodim spát mezi 21,30-22 a mezi tím tak dvakrát až třikrát vstávám na záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
23.3.12 12:45

já jsem teda osobně řekla,že nechci vidět žádné porody dopředu, že asi vím do čeho jdu, ale detailně to vidět nechci.. tohle měl přítelův brácha sezval celou rodinu a koukali na nějaký porod ve slovenštině (on, jeho těhotná přítelkyne, další brácha jeho přítel a jeho rodiče) . opravdu tohle není pro mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
23.3.12 12:46
@lucka83 píše:
tak to já vstávám mezi 8-9hodinou,večer chodim spát mezi 21,30-22 a mezi tím tak dvakrát až třikrát vstávám na záchod.

já teda musím řící,že jsem ted poslední dny. taky už začala chodit 2-3 na záchod v noci. .a to nikdy nebylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.12 13:07

My o tom s přítelem nemluvili, ale vzhledem k tomu, že chce chodit i na předporodní kurz, tak předpokládám, že chce jít. Je to jeho volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.12 13:09
@jap14 píše:
já teda musím řící,že jsem ted poslední dny. taky už začala chodit 2-3 na záchod v noci. .a to nikdy nebylo..

to já taky. Problém je, že jsem musela chodit o patro níž k babičce. A to byla děsná otrava, celá rozespalá. Ale hned jsem zase usnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
23.3.12 13:10

jj.. na to je to dobrý, taky když jdu čůrat, tak taky hned pak usnu.. to je zatím dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
23.3.12 13:11

Tak to ja nekdy po curani neusnu a prevaluju se treba hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.12 13:11
@jap14 píše:
já jsem teda osobně řekla,že nechci vidět žádné porody dopředu, že asi vím do čeho jdu, ale detailně to vidět nechci.. tohle měl přítelův brácha sezval celou rodinu a koukali na nějaký porod ve slovenštině (on, jeho těhotná přítelkyne, další brácha jeho přítel a jeho rodiče) . opravdu tohle není pro mě…

Já to taky vidět nechci, ono se to nějak vyvine a nějak to dopadne. Překvapuje mě, že z toho ani nemám strach, jen si to prostě nedokážu představit. Jen doufám, že se nebudu smát. Vždycky když se dostanu do nějaké stresové situace, tak mi to přijde tak neuvěřitelný, až mi to přijde směšné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
23.3.12 13:13

já taky vidět nic nechci.. já jsem byla předtím nervozní jak to vše zvládnu, pak se podařilo otěhotnět.. a já jsem si říkala,že mě nic jiného nezbývá,že to zvládli všichni,tak já snad taky… a víc o tom nějak teď ani nepřemýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
23.3.12 13:13
@lucka83 píše:
Tak to ja nekdy po curani neusnu a prevaluju se treba hodinu

Já se to taky snažila odkládat, jenže, když jsem zjistila, že stejně neusnu, tak radši jdu hned jak mám pocit, že potřebuji, abych mohla zase hned vytuhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí