Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě tedy dal doktor také žádanku v 7.tydnu, když jsem u něj byla poprvé na kontrole, na první screening s tím že se tam mám objednat. Byla jsem na něm už v prvním těhotenství tudíž vím kdy tak nějak by měl být. Když jsem volala na kliniku abych se objednala, sama slečna si vzala údaje kdy naposledy byla poslední menstruace a v jakém týdnu jsem teď. To si podle mého zadala do počítače a podle toho mi řekla kdy mám dojet na krev a týden poté na ultrazvuk. Možná u vás to bude stejně.
Tak jsem dneska dopadla tak, že jsem tam přišla, paní v kartotéce mi řekla, že nejdřív půjdu na měření a pak na krev, no na měření nás tam bylo šest, všichni psané na 11😂 a doktorka prosím přišla až ve třičtvrtě na 12.
Takže mě na utz změřila miminko, tak jsem jí hned říkala, že si myslím že tu jsem brzy že jsem podle výpočtů i podle Dr 9+5 TT a ona mi řekla že jsem podle ní 10+2tt ( to by mě taky zajímalo, jak je možné, že se to tak míjí?
Každopádně pak mě poslali zaplatit 1500, vzali krev a na velký utz jdu 21.10. 😄
@Anonymní píše:
Tak jsem dneska dopadla tak, že jsem tam přišla, paní v kartotéce mi řekla, že nejdřív půjdu na měření a pak na krev, no na měření nás tam bylo šest, všichni psané na 11😂 a doktorka prosím přišla až ve třičtvrtě na 12.Takže mě na utz změřila miminko, tak jsem jí hned říkala, že si myslím že tu jsem brzy že jsem podle výpočtů i podle Dr 9+5 TT a ona mi řekla že jsem podle ní 10+2tt ( to by mě taky zajímalo,jak je možné, že se to tak míjí?
Každopádně pak mě poslali zaplatit 1500, vzali krev a na velký utz jdu 21.10. 😄
Ono to není zase tak hodně, pouze 4 dny, což je na ultrazvuku pár milimetrů rozdíl ![]()
@dicentra no snad to bude v pořádku:)
Stejně je zajímavé jak se to liší
Naše zubařka třebas jo 🤷🏻♀️