Pry mám velký břicho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2156
14.10.19 20:53

Me prijde na odpovidajici tyden maly.pred otehotnenim si byla asi trochu pri tele a neni to potom v tehu videt.viz tvuj pripad.neni velke naopak male

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
14.10.19 20:59
@Náměsíčná píše:
Lidi toho nakecají. Když máš velký děsí se, že máš velký. Když más malý tak se tě ptají kde to dítě máš.
Taky jsem měla velký a řekla bych, že větší jak ty a o dost.

Presne tak, ja zase mela maly a taky to vsichni komentovali. Dite jsem mela standardni, 3260 g. Dokonce se i doktorka v poradne ptala, jestli nemam mensi dite, kdyz mam tak male bricho. Rikala jsem, ze nikdo nic nerikal. Tak rekla jen dobra a zadny odhad mi do porodu nedelali.
Takovy reci poustet jednim uchem tam a druhym ven a neresit, stejne jsou to jen konverzacni temata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.19 20:59

@migmina podle BMI kalkulačky, sebe i doktorky a celkově si myslím, že jsem fakt při těle nebyla :D nebo teda 70kg a 170cm mi fakt nepřijde hodně :roll: teda proporčně a atleticky. Naopak má břišní stěna byla dost silná a popravdě těším se až bude zase :lol:

• Citovat
  • Upravit
207
14.10.19 21:00

Zaprvé - je to úplně jedno… Klazdy to má jinak. Kamarádka měla celkem malý břicho ( a to je jinak stihla), až se jí někteří divili, že má krátce pred terminem. Pak se jí narodil kluk 4,5kg. A zadruhe- jestli opravdu chceš srovnavat-ja měla mnohem větší než ty :D na kontrolách v nemocnici, když jsem vstoupila do ordinace, tak se mě ptali:„vy tam mate dvojčata, ze jo“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.10.19 21:01

Jakože když je holka hubená má velké a když není tak má velké? Co je to za blbost? Jako jo, kdyby měla 90kg před otěhotněním nebo byla nějaká obezita pak možná, ale takhle asi ne hele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
14.10.19 21:04
@Anonymní píše:
@pikola Nejdřív mi to bylo fuk, ale když na mě koukají jak na zjevení a pokaždý „ty máš velký břicho“ „ty čekáš snad dvojčata ne“ tak už mi to docela vadí.
Teda určitě s tím neudělám nic to je zase pravda. Maximálně tak můžu fakt čekat velký dítě no :lol:

Rekla bych, ze na 35tt uplne normalni.. Nedavno tu zas byla diskuse, kdy zakladatelka resila, ze ji kazdy rika, ze ma maly bricho.. Tak jako ji i tobě pisu, ze to je proste jen takovej recnickej obrat.. Podle me o tom ty lidi ani moc nepremysli.. Mas normální bricho(ne pidi) tak ti proste řeknou, ze tam mas snad dvojčata.. Je to taková klasická hláška :roll: počkej az se narodi, zas kazdej koukne do kocaru a bude řešit komu je podobnej :pankac:
Jentak aby rec nestala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
14.10.19 21:10
@pikola píše:
A váhu dítěte by jsi snad měla mát napsanou v průkazce :nevim: Mě se ptali v 6m kdy mám termín a divili se že ještě ne. A to velký dítě čekám, ale co má jako s tím dělatPříspěvek upraven 14.10.19 v 20:38

Nevim o tom, ze bych mela v těhotenství v prukazce psanou vahu ditete co mam jeste v brise 8o ani u jednoho jsem to tam teda nemela.. Maximálně mi rekla jentak mezi reci ze v termínu by mel mit kolem 3kg, ale nejaky presnejsi odhady v tom danym týdnu mi nedavala nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.10.19 21:10

@a12 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a dítě celá máma, ale tchýně bude tvrdit jak je po tatínkovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
14.10.19 21:14
@dog.s píše:
No a dítě celá máma, ale tchýně bude tvrdit jak je po tatínkovi :mrgreen:

Taak samozřejmě :mrgreen:
Hele moje zkušenost je, ze kdyz půjdu ja po svy rodny vesnici tak je dite cely maminka, jak se jde po rodnym vesnici tatinka, je celej tata :mrgreen:
A jinak tchyne uz vytahla její fotky kdyz byla mala, takže pozor, starsi je cely ona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
14.10.19 21:16
@dog.s píše:
No a dítě celá máma, ale tchýně bude tvrdit jak je po tatínkovi :mrgreen:

U nás je to naopak, tchyně tvrdí že malej sem celá já :D nevím kde to vzala, nejsem plešatá ani nemám 2 brady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
14.10.19 21:17
@a12 píše:
Nevim o tom, ze bych mela v těhotenství v prukazce psanou vahu ditete co mam jeste v brise 8o ani u jednoho jsem to tam teda nemela.. Maximálně mi rekla jentak mezi reci ze v termínu by mel mit kolem 3kg, ale nejaky presnejsi odhady v tom danym týdnu mi nedavala nikdy

Ani z toho velkého utz? to je snad normální, s holkama v jiné skupině si to normálně hlásíme z prohlídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.10.19 21:17
@dog.s píše:
@pikola To sice ne, ale já to zase chápu. Ono asi to bude její první a hlavně, která nebyla vyjukaná co jí to vlastně narostlo a kam ta krásná postava zmizela, že jo. :mavam:

Vyjukaná, co jí to narostlo? 8o to ví i dítě v mateřské škole, že při těhotenství roste břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
14.10.19 21:20

Na 35 tt akorát, jen tě upřímně lituju, když vidím ty strie, ale ony časem vyblednou…

Jo a 70 kg je normální váha a 85 v 35 tt je ok, příště si rozmyslis sem napsat, až ti nějaké reklamy na hlad zase napíšou, že jsi se 70 kg na 170 cm byla tlustá 😁 spíš hezká holka s tvary…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
14.10.19 21:21
@pikola píše:
Ani z toho velkého utz? to je snad normální, s holkama v jiné skupině si to normálně hlásíme z prohlídek

Nn, za celý těhotenství (dvě) mi nikdo neřekl odhad vahy.. Kdyz nepočítám to, že to bude normální cca 3kg mimino :lol:
Asi tim, ze nebyl predpoklad na extrem nahoru, ani dolu tak to nijak nezminovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
14.10.19 21:28

BMI jsi mohla mit v norme, ale s tukovou zasobou na brichu to vliv moc nema. treba bude v tomto ta otazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí