Prý moc přibírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1402
26.7.21 11:31
@Quidity píše:
A nešlo by to um trochu víc naředit? Aby měl 90 ml tekutiny, ale toho prášku tak jako se dává do 80ml? Nemohlo by mu to pomoct od hladu s tím, že by tolik nepřibíral? Nevím, kojila jsem, ale jen mě to napadlo, zda by to třeba nebylo řešení.

Tak hlavně tohle zakladatelko nedělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.7.21 11:34

Malý přibral naprosto normálně doktor jede na tabulky a proto se mu nelíbí jak ho krmíš

mě zase doktor vsugeraval že dítě překrmuju když ho krmím více než jednou za 3 hodiny (kojení) dítě pořád brečelo (prá proto že je překvmené a má prdy) no po šestinedělí bylo 1% percentilu váhy v populaci. A bylo to proto že mé mléko byla voda řvalo prostě hlady. Přidala jsem sunar a bylo postupně po problému.

• Citovat
  • Upravit
169
26.7.21 11:35

Nastesti jsem mela rozumnou doktorku, syn mel pri narozeni 4200g, ve ctyrech mesicich 8200 (tedy shruba kilo za mesic), v pul roce skoro 9 kilo, a mezi pul rokem a rokem se zacal vic hybat a prvni narozeniny slavil s necelymi 10kg, coz je prumerna hmotnost deti v jeho veku. Dej mu, kolik potrebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
26.7.21 11:59

Však kilo za měsíc je docela normální, zvlášť u novorozence, ti prostě ty první tři měsíce nabírají hodně 8o normálně ho krm, jak bude chtít, přece ho nenecháš hlady :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
26.7.21 12:06

Jak píšou ostatní.. Nic neřeď, neubirej.. Krm ho jak potrebuje! Naopak budes postupně přidávat množství..
A v těch teplech davej i vodu na napití.
Spokojeny, najedeny dite je k nezaplacení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
26.7.21 13:26

Dcera při propuštění z Nemocnice 2900g v 7tt měla 4800g! Dr pindala ake přeci nenechám dítě hlady.. Teď je jí rok a váží 9000g…takze úplně akorát a jí jak vrabec. Neřešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová