Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Hanka1 proto denne vezmu odchlupac a prejedu vsechny gauce a kresla. Hrozna namaha
@Peggy54 píše:
@Yorkmut tak ono uklidit 420m2 je denne makacka. Rikam nejsem dokonala, nekdy zapomenu prelestit dvere od spajzky nebo umyt radiator v loznici, tak letim hned co mi to cvakne a jsem spoko a ten pocit cistoty a vune mi zadny kecani s muzem fakt nenahradi. A pak ta vecerni pochvala a pusa moc potesi.
No přesně ![]()
A teď se hbitě odlep od EM a koukej něco dělat.
Za tu dobu, co tady planě krafáš o úklidu, se už jistě někde usadil prach.
A očekávanou večerní pochvalu před nablýskanou kuchyňskou linkou ti „žádný kecání fakt nenahradí“, mysli na to ![]()
Holky, tady ten popisovaný přírodní úkaz je jen vlhký sen nějakého chlapa, že jo? Že jo??
Zakladatelko, polož si otázku Jsem spokojená s tím, jak to doma máme?
Pokud je odpověď ano, pak se na drbny s přehledem vykašli.
Ony tvůj / váš život nežijí. Jestli je vám oběma doma fajn, je všechno v pořádku. ![]()
p. s. Mně se i ta vaše společná snídaně moc líbí, hezký rituál ![]()
Příspěvek upraven 11.03.21 v 17:31
@Peggy54 Tak u nás uklizime oba…nebereme to tak že je to ženská práce, bydlíme tu oba.Abys nebyla nešťastná až bude dítě a tvůj muž si zvykne na úklid a jídlo a ty pak najednou nebudeš stíhat ani se učesat.
@lenkahav píše:
Peggy54: resila jsi svoji nemoc s psychologem? Chystas se?
jo jo - obsedantne kompulzivni porucha jak vysita…jen aby ji ten manzilek nezdrhnul za nejakou spindirou, co bude chtit deti… ![]()
@Annabela11 píše:
@Peggy54 Tak u nás uklizime oba…nebereme to tak že je to ženská práce, bydlíme tu oba.Abys nebyla nešťastná až bude dítě a tvůj muž si zvykne na úklid a jídlo a ty pak najednou nebudeš stíhat ani se učesat.
ona deti nechce - radeji bude lestit parapety…
![]()
@Annabela11 píše:
Ta děti nebude chtít, vždyť by neměla čas na seberozvoj a měla by upatlanej parapet ![]()
Jsi doma s dítětem, děláš toho víc než dost. Počkej až půjdeš do práce, jestli ti chlap nepomuze, budeš strhaná.
@Hanka1 píše:… a se kterou si prima pokecá a bude s ní sranda a pohoda
jo jo - obsedantne kompulzivni porucha jak vysita…jen aby ji ten manzilek nezdrhnul za nejakou spindirou, co bude chtit deti…
@Hanka1 manzel deti bytostne nenavidi, napriklad kdyz do restaurace prijde nekdo s ditetem a dite vyda zvuk tak odchazi, stejne tak dovolenou travime v hotelech 18+. Nesnese meho bratra o vanocich a to mu je 8 let. Ted jsem mu rekla at si najde spindiru s ditetem
![]()
@Peggy54 píše:
@Hanka1 manzel deti bytostne nenavidi, napriklad kdyz do restaurace prijde nekdo s ditetem a dite vyda zvuk tak odchazi, stejne tak dovolenou travime v hotelech 18+. Nesnese meho bratra o vanocich a to mu je 8 let. Ted jsem mu rekla at si najde spindiru s ditetem![]()
Tak vy byste měli k psychologovi zajít oba
Fascinuje mě tvůj názor, že každá ženská, co má dítě je špindíra
To máme teda plnou planetu prasat a všichni žijí v mrdniku..
@Anonymní píše:
Tak vy byste měli k psychologovi zajít obaFascinuje mě tvůj názor, že každá ženská, co má dítě je špindíra
@Anonymní píše:
Tak vy byste měli k psychologovi zajít obaFascinuje mě tvůj názor, že každá ženská, co má dítě je špindíra
To jsem ale nerekla, jen to ze na ukor ditete nema trpet domacnost. Ale tak kdyz vam to vyhovujte tak si zijte v mrdniku ale neplacte ze vas nekdo nekde pomlouva ze nic nedelate nestihate, je to pravda pohledem kazde prumerne zalozene zene. Mame velkou rodinu, kamaradky co maji deti a radeji deti daji na hlidani na par hodin nebo zavolaji uklizecku nez aby denne nebyl udelan zaklad. Ale asi se pohybujeme kazda v jinych kruzich a mame jiny zaklad z domova
@Peggy54 píše:
@Hanka1 manzel deti bytostne nenavidi, napriklad kdyz do restaurace prijde nekdo s ditetem a dite vyda zvuk tak odchazi, stejne tak dovolenou travime v hotelech 18+. Nesnese meho bratra o vanocich a to mu je 8 let. Ted jsem mu rekla at si najde spindiru s ditetem![]()
vy dva jste se hledali, az jste se nasli…
aneb jakej šel, takovou potkal… ![]()