Prý nic nestíhám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
11.3.21 19:54
@Anonymní píše:
Ježiši :roll: vždyť jsi o pár příspěvků dřív napsala, že ti manžel za úklid večer poděkuje a dá pusu :think: narusovat intimní prostor? Vy žijete jako kamarádi nebo co? :think:

Ano ale tim jsem nemyslela ze to je denni rutina, udelam neco navic treba narocnejsi dezert k veceri a za to pusu, ale oblizovat a dekovat za nejaky standart? To je jako bych mela vanoce z toho ze manzel dal rano zrat kocce.Ne to fakt pro nas neni normalni. Zijeme jako manzele ale nemusime se o sebe imrvere otirat, predavat si telni tekutiny a byt k sobe nalapeni. Pro nas jsou intimni chvilka vzacne, a o to kouzelnejsi. Nedopustili bychom aby to zevsednelo a sex bylo neco jako tecka v kalendari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
11.3.21 19:59
@Janasas píše:
NO a švagrová k vám chodí, jako za ni bych taky ruku do ohně nedala, pokud k vám nechodí teta, babička a tchýně občas, tak odkud to asi mají.. :nevim:
Na tvém místě bych mos švagrové nevěřila, vřeí vztah mít můžete, ale,, vlastní krev je vlastní, a nevěřím, že když přijde k mámě- tchýni, že se spol o tobě nebaví..
Já na toto dojela..

To stojí za úvahu. :think:
Jo, krev není voda, taky jsem už na něco podobného dojela a nestačila se divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.3.21 20:05

@Hanka1 Takhle psát ženská nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
@Peggy54 píše:
Ano ale tim jsem nemyslela ze to je denni rutina, udelam neco navic treba narocnejsi dezert k veceri a za to pusu, ale oblizovat a dekovat za nejaky standart? To je jako bych mela vanoce z toho ze manzel dal rano zrat kocce.Ne to fakt pro nas neni normalni. Zijeme jako manzele ale nemusime se o sebe imrvere otirat, predavat si telni tekutiny a byt k sobe nalapeni. Pro nas jsou intimni chvilka vzacne, a o to kouzelnejsi. Nedopustili bychom aby to zevsednelo a sex bylo neco jako tecka v kalendari

Hele, nepřepal to ;)
I trolling má nějaké hranice. Už s těmi pergolami, altány a okny to bylo na hraně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880

@Peggy54 tak ale ne každý na to má nastaveno tak, že je hlavní hadr a mop, ale radší tu pozornosat věnuje životu- dětem..
Já když jsem neměla děti, tak taky jsem viděla, jeno, kde co načančat a pyšnila jsem se, co jsem stihla. ALe pak co, večer se usedne chlap na PC, žena třeba k mobilu a nebo tv a co..
Radši mít pro koho žít, děti, než řešit, která sklenice neni vyleštěná, a jaký dezert zítra upéct..
A toradím i zakldatelce, vykašlat se na druhé, některé ženské jenom prostě závidí a řeší jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
11.3.21 20:09

@Dája999 ja ale fakt netrolim, ono vzit vapku a splachnout nanos po vcerejsim snehu je snad normalni, kdyz vidim tak udelam, nebudu sedet celej den se zalozenyma rukama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.3.21 20:10

@Peggy54 Ty jsi už trapnej… že začátku celkem dobrý ale teď už trapný no. :roll: Čeho je moc toho je příliš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
11.3.21 20:12

@Janasas tak ja zas ziju pro to aby sklenice byly ciste abych se naucila upect neco noveho, vycetla neco noveho znalosti pak zuzitkovala a prozila zivot tak jak jsme si vysnili, nas by nikdy nenaplnily deti, navic kdyby to byly vadny kusy tak je to pritez a trapeni ne na dva roky ale na zivot., nas naplni opravdu cestovani, poznavani. Nez se na dva roky upichnout k diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
11.3.21 20:13
@Peggy54 píše:
@Dája999 ja ale fakt netrolim, ono vzit vapku a splachnout nanos po vcerejsim snehu je snad normalni, kdyz vidim tak udelam, nebudu sedet celej den se zalozenyma rukama

Normalne lidi chodi do prace. Trebaby to stalo za zvazeni.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
11.3.21 20:13
@Peggy54 píše:

Morozov jak vysity, ten taky nesoulozi, aby se nemusel kremovat… :mrgreen:

Musis mit povznasejici zivot, sex jednou za uherak, protoze je fuj a s pribuznyma se nestykas, protoze by nedejboze u tebe doma mohli pouzit a znecistit zachod, umyvadlo a osahat kliky, takova nehygiena, no fuj… :mavam:

uz to s tim trollenim prehanis, uz to neni vtipne, ale trapne…

• Citovat
  • Upravit
4705
11.3.21 20:15
@Peggy54 píše:
@Dája999 ja ale fakt netrolim, ono vzit vapku a splachnout nanos po vcerejsim snehu je snad normalni, kdyz vidim tak udelam, nebudu sedet celej den se zalozenyma rukama

No tak to je snad jasné! :zed:
Dneska sis, HOLKA, moc nemákla, celý den na emiminu :cert:

Znáš to, prokecaný den, pak druhý - nakonec se ti to zalíbí a co trpící domácnost?!

p. s. Jestli tohle čte Ontar ( a není autor), tak musí mít jeden z nejhezčích dnů svého života - splněný sen. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
@Peggy54 píše:
@Janasas tak ja zas ziju pro to aby sklenice byly ciste abych se naucila upect neco noveho, vycetla neco noveho znalosti pak zuzitkovala a prozila zivot tak jak jsme si vysnili, nas by nikdy nenaplnily deti, navic kdyby to byly vadny kusy tak je to pritez a trapeni ne na dva roky ale na zivot., nas naplni opravdu cestovani, poznavani. Nez se na dva roky upichnout k diteti.

to je fakt, ze vadne by byly po tobe, takze by ses mela nechat pro sichr podvazat…

• Citovat
  • Upravit
2414

@Yorkmut psala jsem delam v pohostinstvi, od leta bihuzel doma, delam na home office ucto, mam terminy takze mam rozvrh. A ikdyz jsem byla v praci a doufam ze brzy budu zpet tak ten cas si najdu ikdybych nemela spat tak standart doma bude a bude i standart abych se ja jako clovek necitila jako smudlinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.3.21 20:16
@Yorkmut píše:
Normalne lidi chodi do prace. Trebaby to stalo za zvazeni.

ona to je byvala provozni v restauraci, co spravne neumí napsat ani nazvy jidel… :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
2414
11.3.21 20:16

@Hanka1 chlap ma vasektomii a ja nezanasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný