Psaní článků a honoráře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
17.2.14 10:07

@martina.se děkuji moc, tak to zkusím něco najít a napsat a uvidíme. Měla by jsi nějaký tip, jaký styl psaní zvolit aby se jim to líbilo, nebo se to tak nedá říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.14 10:09

@Adriane to je tak různorodé, že to fakt nelze odhadnout. Ono je strašně moc možností pro koho psát, každý vyžaduje jiný styl. Ideálně např načti časopisy, pro které bys chtěla pracovat, nebo nastuduj web té společnosti atd.. tam ten styl poznáš ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
17.2.14 10:12

@martina.se Děkuji moc za informace Martino  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.14 10:13

@Adriane není zač.. projeď jobs.cz, tam se tyhle nabídky objevují celkem dost často v sekci brigády ;) ať se daří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
17.2.14 11:07

V žádném případě nechci rýpat a pokud to víš a jen píšeš jak mluvíš, tak se předem omlouvám, ale jestli ne, tak pozor na „byste, abyste, kdybyste“ a taky „bys“ - „by jsi a by jste“ atd. je totiž špatně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
27.3.15 15:35

Zkušenosti s vyplácením honorářů

Dobré odpoledne :kytka: Prosím, je zde někdo, kdo přijímá třeba i krátkodobé, nárazové brigády psaní? Jaké jsou vaše zkušenosti s výplatou honorářů? Díky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rokris
27.3.15 15:51

@rigousek No, taky se mi to stalo.

• Citovat
  • Upravit
33315
27.3.15 15:58

Mám pár stálých klientů, s vyplácením nikdy nebyl problém. Posílají mi peníze podle měsíčního výkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
27.3.15 17:08

Já chci teď právě něco nového najít, tak uvažuju, jestli vzít třeba i něco s dvackou za článek. Když jsou částky menší, tak by mohlo být reálnější, že ty prachy uvidím. Ale nejspíš to tak není.

• Citovat
  • Upravit
rokris
27.3.15 20:50
@rigousek píše:
@rokris tak do toho bych nešla, strávíš na tom přeci jen nějaký čas a dvacku ti snad žádný slušný poskytovatel, kterému jde o kvalitu textu nenabídne.

Oni někteří koukají jen na množství. Jenže já bych se styděla odevzdat cokoli. To ani žádnou radost člověku nepřinese. A slušný článek dá dost práce, to je fakt. Tak budu hledat, třeba najdu. Díky. Ať se daří. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
33315
27.3.15 20:52
@rokris píše:
Oni někteří koukají jen na množství. Jenže já bych se styděla odevzdat cokoli. To ani žádnou radost člověku nepřinese. A slušný článek dá dost práce, to je fakt. Tak budu hledat, třeba najdu. Díky. Ať se daří. :kytka:

Podívej se třeba na copywtiting.cz tam jsou docela slušné nabídky. Mám odtamtud fajn stabilního klienta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
27.3.15 21:01

@Tinuvien Jé, děkuji. :kytka: Tam jsem fakt dlouho nekoukla. Díky. :idea:

• Citovat
  • Upravit
33315
27.3.15 21:05
@rokris píše:
@Tinuvien Jé, děkuji. :kytka: Tam jsem fakt dlouho nekoukla. Díky. :idea:

Není zač. :kytka: Mají tam teď i novinku, rychlé články nebo tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.3.15 10:57

Též mě to zajímá, jak mohu začít :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
28.3.15 11:11
@brumdinka píše:
Též mě to zajímá, jak mohu začít :?:

Mrknout na Copywriting.cz. :) Trochu jsem se tam v tom včera ztrácela, ale teď už se snad zorientuju. Chodívala jsem tam dříve a pak jsem na to zapomněla. :oops: Připomněla mi to znovu až @Tinuvien . Prostě napsat nějaké články a pak je zkoušet prodat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat