Pracovní právo - zrušení místa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
ahoj jsem v podobné situaci, vím, že moje místo už bylo před rokem zrušeno a zatím mi oficiálně nebylo nic řečeno. Takže je to tak, přišla bys do práce, řekli by ti, že místo zrušili, pokud by ti nebyli schopni nabídnout jiné, tak by ti měli dát 3 měsíční odstupné - aspoň tak to ve zkratce chápu já. Já už si teď hledám jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Borisko, díky, takhle jsem si to myslela.
Je to k zblití. Tedy konkrétně v mém případě. Z jiného místa odchází pryč paní, co byla jako zástup za mateřskou, takže toto místo šlo klidně zrušit. Ale oni paní, co je tam za mě, přesunou na to druhé místo za tu jinou mateřskou a řekli, že bude zrušeno moje místo. Je to prostě účelové, ale s tím bohužel nic nenadělám. Holt nemám ty správné kontakty.
- Citovat
- Upravit
jj je to hnus, moje bylo taky zrušeno po slušně zmanipulovaném auditu,ale jak se člověk může bránit zpětně, když vlastně nic nevěděl a dosud ofic. neví, že?
sice už je tam jiné vedení,ale nějak netoužím se tam už dále angažovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně, představa, že mi tam nabídnou místo na jiné pozici a já bych tam měla dělat? ![]()
Jenže je mi 35 a já najednou vlastně vůbec nevím, co se svým dalším pracovním životem
![]()
Nemám žádnou specializaci a tak tu tady tak nějak sedím a přemýšlím, kterým pracovním směrem se vůbec vrtnout. Nejde o to, že bych se nechtěla dál vzdělávat, pracovat na sobě, pracovat samo o sobě, ale já vůbec nevím, co bych vlastně chtěla dělat
![]()
Asi nejsem normální
![]()
- Citovat
- Upravit
já asi vím, co chci dělat, ale zase najít místo a odpovídající plat no…doděla jsem si v červnu magistra, tak mám aspoň lepší startovní pozici - teoreticky, uvidíme, co praxe,manžel by šel místo mě poslední rok na rodičák, tak jsem zvědavá, jak to dopadne, držím palce při výběru
dobrou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak k odpovedi na tu puvodni otazku-cisla si presne nepamatuji,doplnim rano z prace,ted uz lezim v posteli a jsem na mobilu.Informacni povinnost zamestnavatel behem rodicovske dovolene nema.Az se vratite po rd zpet,je povinen vas o tom informovat a zaroven vam nabidnout jinou,odpovidajici pozici,misto. Tolik rika zakonik prace Omlouvam se za chyby,tenhle telefon je fakt des.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
APuccelli píše:
Tak k odpovedi na tu puvodni otazku-cisla si presne nepamatuji,doplnim rano z prace,ted uz lezim v posteli a jsem na mobilu.Informacni povinnost zamestnavatel behem rodicovske dovolene nema.Az se vratite po rd zpet,je povinen vas o tom informovat a zaroven vam nabidnout jinou,odpovidajici pozici,misto. Tolik rika zakonik prace Omlouvam se za chyby,tenhle telefon je fakt des.
A PROSÍM NEVÍTE JAK TO JE TO MISTO MOHU I ODMITNOUT KDYZ SE UPLNE NA JINE POZICI I ODDELENÍ ŽE ???A TIM PADEM MAM NAROK NA ODSTUPNE JE TO TAK?DIKY SEM BOHUZEL VE STEJNE SITUACI
MISA
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
APuccelli píše:
A NEVÍTE ZDA KDYŽ JINÉ MISTO NEPRIJMETE ZDA ODCHAZITE BEZ NICEHO NEBO NEMUSITE PRIJMOUT NIC JINEHO ?DEKUJI SEM VE STEJNE SITUACI
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem na rodičovské dovolené. Na mé místo byla na dobu určitou přijata jiná paní.
Teď jsem se náhodou dověděla, že moje pracovní místo bude ke konci tohoto roku zrušeno.
Nevíte prosím, zda je zaměstnavatel povinen mi to nějak oznámit? Nebo prostě za rok a něco přijdu do práce a oni mi řeknou, že před rokem a půl bylo moje místo v rámci reorganizace zrušeno?