Psí plyšák pro děti?

31.3.13 00:20

Psí plyšák pro děti?

Dobrý večer,
mám asi hloupý dotaz, ale vrtá mi to hlavou :think:.
Nedávno jsem byla ve zverimexu a narazila jsem tam na plyšáky pro zvířata. Měly normálně cedule, že jsou psí. Co mě zarazilo, byla cena. Vím, že tchýně kupuje hafanovi psí plyšáky skoro za pět set, ale já jsem tam viděla třeba Pana Perníčka (mám pro něj slabost :oops: ) :mrgreen: asi 50 cm za stovku.
Myslíte, že by byl vhodný i pro dítě? Díky za názory. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
31.3.13 00:47

Těžko říct, asi psí hračky nepodléhají takové kontrole, ale neřekla bych, že by byly nebezpečnější než míče od vietnamců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
31.3.13 01:41

Rozhodně je šance, že budou odolnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
31.3.13 08:05

Nám jednou přišel s granulema jako dárek psí plyšák. Malá po něm samozřejmě skočila a k psovi se vůbec nedostal :roll: :mrgreen: Připadá mi to jako normální plyšák, nevidím na tom nic závadného. Akorát když ho strká té osmiměsíční, tak jsem nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
31.3.13 09:29

Zalezi jak velke dite. pokud si s nim bude akorat hrat, tak to neres. hod ho do pracky a klidne ho diteti dej.
pokud je to maly prcek a bude ho zuzlat v puse, tak to bych teda urcite nedelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
31.3.13 09:45

Většímu dítku bych ho klidně dala, malému dítěti, které všechno ožužlává ne. My jsme jich už pár pro fenulu měli a nepřišla jsem na nic špatnýho v nich, ale je otázka z jakého je to materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
31.3.13 10:16

@Bublana jé, já mám taky slabost pro Pana Perníčka, máme solničku, pepřenku a já nevím co ještě :mrgreen:

Kde jsi ho viděla? V Pet centru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
31.3.13 10:18

Tak vzhledem k tomu, že máme doma 2 psy, tak malý si s jejich hračkama sem tam hraje. Problém bych v tom neviděla. Já teda ze začátku trpěla, že okusuje stejné hračky (i když sem se snažila ho hlídat, tak to člověk neuhlídá), ale teď už jsem trochu rezignovala a uklidňuju se, že bude mít snad lepší imunitu (sterilno u nás nehrozí) :mrgreen: Psy teda pravidelně odčervuju a hračky hodně často peru, ale stejně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.13 11:26

Díky za reakce. Já ho jako nekoupila, ale tak se tam pro něj vypravím :lol:.
Vypadá jako úplně normální plyšák, složení už si ale právě nepamatuju. Malýmu jsou dva a už nic nežužlá, tak to bude v pohodě.
@Banny bylo to v takovém no name zverimexu, takže bohužel neporadím :(, ale až se tam pro něj dostanu, tak Ti když tak napíšu výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
31.3.13 12:30

@Bublana nevadí, tak až ho budeš mít, tak napiš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.13 00:01

@Bublana Já bych se toho nebála. Ono kolikrát se říká, že ty psi jsou na tom líp jak lidi, takže neboj ;) Vždyť i ten pes to bere do tlamy, takže to nemůže být zdraví škodlivé a ani nijak jinak závadné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí