Psychiatr muž x žena ?

Anonymní
1.12.21 19:15

Psychiatr muž x žena ?

Nedokážu se rozhodnout ke komu jít. Na psychiatra jsem našla recenze jen od nějakých pacientů z psychiatricé léčebny kde dříve (15 let) zpátky pracoval ze je hrozny neprofesionál a sám by potreboval léčit atd. Ale když jsem mu volala byl fajn. Zajímalo ho ve zkratce proč bych potrebovala lékaře, co se děje. Atd. Lékařka byla dost odměřena při hovoru ale recenze napr na znamylekar má dobré. Nedokážu se nějak rozhodnout ke komu tedy… poradil by mi někdo podle čeho vybrat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9211
1.12.21 19:35
@Anonymní píše:
Nedokážu se rozhodnout ke komu jít. Na psychiatra jsem našla recenze jen od nějakých pacientů z psychiatricé léčebny kde dříve (15 let) zpátky pracoval ze je hrozny neprofesionál a sám by potreboval léčit atd. Ale když jsem mu volala byl fajn. Zajímalo ho ve zkratce proč bych potrebovala lékaře, co se děje. Atd. Lékařka byla dost odměřena při hovoru ale recenze napr na znamylekar má dobré. Nedokážu se nějak rozhodnout ke komu tedy… poradil by mi někdo podle čeho vybrat?

Ahoj, já chodila k psychiatrům mužům i ženám, vystřídala jsem těch ambulantních asi 8, než jsem našla svoji psychiatričku, ke které chodím už 10 let cca. Asi je to fakt jak si s kým sedneš, nejde říct, že by jeden byl lepší. Tedy těch 7, kteří předcházeli mojí psychiatričce byli tragédie všichni a to to bylo několik žen i několik mužů. Každopádně ti držím palce, i když jsem neporadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
1.12.21 20:17

Noo.. tak já si vždycky jakékoliv doktory vybírám ženy :mrgreen: ale to ti asi moc neporadí, myslím že mám akorát problém s muži.

Vsadila bych spíš na tvůj pocit. Přecejen, je to psychiatr. Měla by ses s ním cítit dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
1.12.21 20:17

Komu se svěřujes raději? Muži nebo ženě? Měla jsi větší důvěru k matce či k otci? Vyhovuje ti vlídnější přístup nebo věcný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.21 20:31
@ReginaZ píše:
Komu se svěřujes raději? Muži nebo ženě? Měla jsi větší důvěru k matce či k otci? Vyhovuje ti vlídnější přístup nebo věcný?

Otce nemám. A rozhodne vlídnější přístup, z hovoru byl vlidnejsi spis on, ale zas nelze soudit z jednoho telefonátu… vůbec se nedokážu rozhodnout. Kdyby bylo na internetu aspoň víc recenzi. Nerada bych narazila na někoho neempatickyho.

• Citovat
  • Upravit
299
1.12.21 20:35
@Anonymní píše:
Otce nemám. A rozhodne vlídnější přístup, z hovoru byl vlidnejsi spis on, ale zas nelze soudit z jednoho telefonátu… vůbec se nedokážu rozhodnout. Kdyby bylo na internetu aspoň víc recenzi. Nerada bych narazila na někoho neempatickyho.

Mně třeba taky vyhovuje vlídnější přístup, vybrala jsem si proto empatickeho lékaře muže. No ale pak po letech odešel do důchodu, místo něj mladý, věcný. No a ten je takový svěží, inovativní a změnil mi léky a je mi konečně dobře. Chce to zkusit, však změnit dr. můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.12.21 01:55

A nějaká další možnost není? Každej doktor se dá změnit, tak prozatím můžeš k tomu, z koho máš lepší pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
5.12.21 22:27

U nás je jeden psychiatr a ten je tak krásnej, že bych k němu radši nešla. Byla bych mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí