Psychické problémy nebo zdravotní problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2326
3.7.26 00:25

@thommaska jj, tchýně měla to samé. Měla to od komára prý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8964
3.7.26 09:10

Nas syn mel loni boreliozu, o klíštěti taky nevíme. Doktorka rikala, ze to muze mit i z komára, kterých na každoročně postipou miliony.. brácha mel boreliozu sice s trochu jinými příznaky, ale taky lítal po doktorech, vsechno negativní, nikdo nevěděl, co s nim… a znám vic lidi, cp to tak taky mělo a vzdy to nakonec byla ta borelióza v nejakem tom treirm stádiu ci co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3651
3.7.26 09:20
@Anonymní píše: Více

Tohle vsechno se deje u migreny s aurou. Bolela te pak hlava? Ja ji mela tak 3× za zivot a nejdriv se mi ztrati zorne pole, pak zacne brnet ruka, jazyk oblicej a prijde bolest hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
3.7.26 09:42

Odpíchla bych se u té ztráty vidění. Bude to něco, u čeho ztrácíš vidění. Já bych se zaměřila na boreliozu. Běžné testy u chronických stavů vycházejí falešně negativně. Takže zjistit, kde udělají pořádné testy. Protože tohle nechat být je cesta do pekel. Druhý tip je migréna. RS myslím, že je MR vyloučená spolehlivě. Každopádně pátrej a googli. Mně se to vyplatilo velmi, nenechat se odbýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2167
3.7.26 12:15

Jak dlouho to vždycky trvá (minuty, hodiny)? Pak je všechno zase v pořádku?
Bolestí hlavy to začíná, končí, nebo se k tomu přidává?
Na oko vůbec nevidíš, nebo je to spíš rozmazané vidění či záblesky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 14:38

Můj syn má podobné potíže. Nejdřív, to je už asi pět let ho neustále bolelo břicho a měl průjmy. Absolvoval různá vyšetření a nic se nezjistilo. Pak mu to samo přešlo. Asi za rok ho začala hrozně bolet záda, nemohl se ani hnout, takže zase vyšetření, obstřiky, rehabilitace a najednou zase ze dne na den nic. Nyní se mu zase už asi půl roku motá hlava, opět plno vyšetření, na neurologii, ORL, magnetická rezonance a nic. Nakonec ho poslali na psychiatrii a psychiatr mu řekl, že to může být deprese, že už viděl plno takových případů. Teď mu zkouší dát nějaká antidepresiva, zda mu to pomůže.

• Citovat
  • Upravit
3651
3.7.26 14:49

Jo jakmile doktor neví, tak posílá na psychiatrii a tam se vzdycky nejaka diagnoza najde. A co ty prujmy? Přešly? Zkouseli jste delat testy na celiakii? Nekdy to prejde az do glutenove ataxie, kdyz lepek ovlivnuje neurologicke pochody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.26 16:29
@Zuzik86 píše: Více

Ne právě na bolesti hlavy vůbec netrpím, jestli řeknu že mě bolí hlava 5× do roka tak přeháním

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.26 16:32
@Pučálkovic.Amina píše: Více

První stav trval 15 minut a teď to trvalo tak 30 minut, jak to odezní tak je prakticky všechno v pohodě jen jsem po zbytek dne strasne unavená a přejetá, bolesti hlavy u toho nemám žádné pouze to silné brnění vzdycky mě to vyděsí protoze mi to v tu chvíli prijde jako mrtvice nebo infarkt a vzdycky to začne tak že se mi udělá strasne zle jako na omdlení pak se k tomu přidá ten zrak, někdy nevidím na jedno oko vůbec a někdy jak kdyby mi skákal obraz v rohu oka, zní to asi stupidně, ale nevím jak to popsat a následně se přidá brnění vzdycky to začíná končetinami a pak se přidá půlka obličeje a jazyk

• Citovat
  • Upravit
6397
3.7.26 17:01
@Zuzik86 píše: Více

Mam skusenost, ze psychiatri su velmi vecni a racionalni a najskor trvaju na vyluceni organickej priciny, ochorenia. Urcite si nerobia z ludi svojich pacientov, netreba sa toho bat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.7.26 17:23

Takto presne jsem prozivala migrenu s aurou…videla jsem obrazce a vypadky v zornem poli, brneni i pusy. A bolest hlavy nekdy ani nemusela byt. Kdyz jsem brala antikoncepci na migreny jsem vice trpela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
3.7.26 17:28

mívala jsem auru naprosto bez bolesti, ta není nezbytná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2167
3.7.26 19:52

Existuje i migréna s aurou bez bolesti, tomu by odpovídalo to následné vyčerpání.
Tomu, co tě posíla na CT (neurolog?), řekni, že jsi to měla znovu a popiš podrobně to s očima. Může to být porucha prokrvení mozku.
MRT krční páteře asi nedělali, co? To by taky nebylo špatný, když říkáš, že krk máš ztuhlý.
Každopádně kdybys to měla znovu, tak rozhodně volej záchranku, i když to doteď nebylo „nic vážného“. Přeji, ať je brzy líp. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.7.26 22:26

Když byly synovi 3 roky, tak mě bylo pořád špatně od žaludku. Šla jsem k doktorovi, syna sebou. V ordinaci vzal doktorovi pravítko a začal s ním mlátit do klávesnice PC. Doktor povídá: to máte od nervů, něco vám napíšu.
Zabralo to, dál mi něco na nervy, když viděl syna co dělá. Taky lehčí autismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
4.7.26 10:32

Kolegyni bylo taky dlouho špatně od ničeho. Půl dne třeba vůbec nedokázala vstát z postele. Nakonec to byla borelioza, nejspíš od komára… Nějaké potíže má do teď… Pak jsem znala mladou slečnu, ještě studentku. Té bylo často taky špatně, hrozně se jí začala horšit psychika. Nebo aspoň lékaři si to mysleli. Nakonec při vyšetření před operací nohy zjistili, že prodělala boreliozu. Přeléčili ji a psychiku už má úplně ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí