Psychické problémy nebo zdravotní problém?

Anonymní
2.7.26 18:00

Psychické problémy nebo zdravotni problém

Zdravím, potrebuju se poradit protoze uz nevím kudy kam. Je mi 27 let, jsem maminka dceři jsou 4 roky a je autistka. Minulý rok na podzim jsem měla stav kdy jsem přestala videt na prave oko brněly mě prsty na nohou a na rukou, následně i jazyk a půlka obličeje v nemocnici mi dělali krev, moč, EKG a ct mozku s výsledkem že je vše v pořádku. Následně jsem se dostala do péče neurologa aby se zjistilo, co to bylo. Měla jsem holter, mám za sebou vyšetření na neurologii, hematologii, plicní, gynekologie, oční, vše v pořádku. V červnu jsem byla na magnetické rezonanci mozku vše v pořádku jenom nějaká odchylka ohledně cév a proto pujdu na kontrolní ct s kontrastní látkou pro kontrolu. Každopádně mě od té doby je furt zle, motá se mi hlava několikrát denně, klepou se mi ruce a cítím třes v nohách, mám několikrát denně pocit na omdlení, cukr i tlak mám v pořádku. Dnes se můj stav z podzimu opakoval, špatné vidění na jedno oko brnění ruky které vystřelovalo až k rameno a následně brnění půlky obličeje a jazyka, zavolala jsem si záchranku, nechaly mi vykapat do žíly magnezium, když jsem jim říkala co se mi děje a na jakých vysetrenich jsem byla tak si mysleli, že to je psychického rázu. Nikdy jsem psychické problémy neměla a proto se obracím na někoho kdo by s tim mel zkusenosti, jestli tyto stavy opravdu muze způsobit psychika. Nejsem schopná normalne fungovat a strašně mě to omezuje a já pořád čekám na nějaké výsledky které ve finále vyjdou dobře za což jsem ráda, ale chtěla bych vedet příčinu abych to mohla řešit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.7.26 18:07
@Anonymní píše: Více

A ještě pro doplnění nepiju, neberu žádné léky ani žádné omamné látky, hormonální antikoncepci taky neužívám a mám zdravou váhu. Celkově se snažím udržovat správnou životosprávu, vařím a chodím s dcerou hodně na procházky, takze pohyb taky mám. Na základě doporučení lékařů ke kterých chodím na vyšetření beru i hořčík, železo a omega 3

Příspěvek upraven 02.07.26 v 18:12

• Citovat
  • Upravit
31390
2.7.26 18:12

Se zady trable nemas? Spis dostatecne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.26 18:13
@Hobitka píše: Více

Ne necítím, že by mě bolely záda občas mam jen ztuhlý krk, ale nic dramatického. Spím, muj spánek se odvíjí od dcery, ale těch 7-8 hodin průměrně spím

• Citovat
  • Upravit
31390
2.7.26 18:20

Me napadlo leda jeste od patere nebo z nevyspani, ale ztuhly krk asi uplne nevysvetli brneni az do nohou :think:. Ja mam prave ruzne stavy asi od krcni patere, ale ja objektivne vim, ze ji mam v dost dezolatnim stavu. Ale smerem do dolni poloviny tela nepocituji nic :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
2.7.26 19:11

Tetanii vyloučili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8964
2.7.26 19:46

Co vyhrezla plotynka? Nesedí to uplne na vse, ale na spoustu tvých problemu ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
2.7.26 19:59

Co neuroborelioza? Krátkodobá hypoglykémie? Ten cukr máš ok už během těch záchvatů, nebo je to měřené až třeba další den? Asi by bylo dobré vyloučit i RS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.26 20:13
@sagwa píše: Více

Klíště jsem neměla roky už jednou jsem se s boreliozou léčila před deseti lety a nikdo mi během těch záchvatů krev nebral tak nevim. Co se týče RS tak z magneticke rezonance nic takového nebylo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.7.26 20:15
@Midaku píše: Více

Nevím, jak jsem zmiňovala, tak záda mě nebolí

• Citovat
  • Upravit
31390
2.7.26 20:36

Me prave od vyhrezle plotynky nebolela zada, ale vystrelovalo mi do lopatky, ruky, mravenceni, motani hlavy, zavrate… Ale kombinace ruka+noha - to plotynka nevysvetli podle me, leda by mel clovek vyhrezy po cele pateri, a to se mi nezda pravdepodobne :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6397
2.7.26 20:52

Mozes skusit ist za psychologom a porozpravat sa s nim. Ked uz si bola u lekarov a nevies co, mozes skusit zajst aj tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25116
2.7.26 21:01

To magnezko bereš pravidelně? v rodině tento stav podobně popisuje tetanička…
ale ne to vidění… to je případ pro dr. House teda… nezníš jako hypochondr a taky by mne to vyděsilo… asi nic nepokazíš nějakou alternativou, zkusila bych někoho dobrého na čínskou medicínu - najít příčinu, nikoliv jen odstraňovat následek… držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.26 21:56
@Lucy75 píše: Více

Beru ho od toho prvního stavu co se mi stal na podzim takze uz déle jak půl roku

• Citovat
  • Upravit
613
3.7.26 00:11

Ahoj, nejsem doktor, ale podle toho co píšeš, by to klidně mohla dělat ta borelióza, příznaky, které popisuješ měla i bývalá švagrová, úplně stejně byla na všech vyšetřeních a nic a už z toho byla zoufalá, připadala si jak hypochondr. Po maratonu všech možných vyšetření boreliózu potvrdili, přeléčili antibiotiky a měla klid. O klíštěti jsi ani vědět nemusela a ani to nemuselo být pouze od klíštěte. Pokud máš všechny výsledky negativní, vyžádala bych si právě ty na boreliózu. To ale neznamená, že to nemůže být i psychického původu, ja jen, že mi to právě připomnělo tu bývalou švagrovou ;) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí