Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klasika, takovýmuhle to projde 1×, 2×, 3× a pak je to horší a horší. Kamarádka měla to samý, skončilo to u soudu a tím, že byl ten její dáreček půl roku ve vazbě (a dobře mu tak
). Každopádně tyhle typy spoléhají na to, že se jich každý bojí. Pokud máte v okolí někoho od rány ať ho pošle do pr…e, a hlavně at se ho nebojí
Kdyby fakt došlo na to, že bude možné, že ji fyzicky ublíží zavolat policii. V těhlech případech jednají rychle (toho kamarádky odvezli v klepetech a půl roku odtamtud fakt nevylezl) ![]()
@Barunka.10 píše:
@Ellusa @martina.se @Premek_Orac
Moc děkuju. Přeposlala jsem jí co jste mi psaly..
A asi zkontaktuji její rodinu, prtže se mi zdá, že ten první krok neudělá..Je zlomená, nechápu, že si to nechá líbit,… přitom to byla tak silná osoba![]()
![]()
Nemyslím si, že ho zastaví nějaký soudní zákaz styku je to ma*orAle určitě se jí pokusím dokopat k tomu aby to nahlásila… a když nebude chtít(bude se bát)?
![]()
pokud je to dlouhodobé, tak se to na ní podepíše.. nabídni pomoc, jestli pomůže rodina atd, určitě jedině dobře..
@Barunka.10 píše:
@Ellusa @martina.se @Premek_Orac
Moc děkuju. Přeposlala jsem jí co jste mi psaly..
A asi zkontaktuji její rodinu, prtže se mi zdá, že ten první krok neudělá..Je zlomená, nechápu, že si to nechá líbit,… přitom to byla tak silná osoba![]()
![]()
Nemyslím si, že ho zastaví nějaký soudní zákaz styku je to ma*orAle určitě se jí pokusím dokopat k tomu aby to nahlásila… a když nebude chtít(bude se bát)?
![]()
Ten soudní příkaz pomůže tomu, že kdykoliv se vyskytne v její blízkosti, může zavolat policii a ta bude povinna to řešit (a zaznamenat).
Její rodině to spíš neoznamuj, to je přeci jen její věc. Určitě jí ale dej najevo maximální podporu a ochotu pomoci. Tak aby věděla, že se nemusí bát říct to svému okolí (a policii) sama.