Psychický teror od přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.3.16 18:33

Klasika, takovýmuhle to projde 1×, 2×, 3× a pak je to horší a horší. Kamarádka měla to samý, skončilo to u soudu a tím, že byl ten její dáreček půl roku ve vazbě (a dobře mu tak 8) ). Každopádně tyhle typy spoléhají na to, že se jich každý bojí. Pokud máte v okolí někoho od rány ať ho pošle do pr…e, a hlavně at se ho nebojí :hug: Kdyby fakt došlo na to, že bude možné, že ji fyzicky ublíží zavolat policii. V těhlech případech jednají rychle (toho kamarádky odvezli v klepetech a půl roku odtamtud fakt nevylezl) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.16 07:25
@Barunka.10 píše:
@Ellusa @martina.se @Premek_Orac
Moc děkuju. Přeposlala jsem jí co jste mi psaly..
A asi zkontaktuji její rodinu, prtže se mi zdá, že ten první krok neudělá..Je zlomená, nechápu, že si to nechá líbit,… přitom to byla tak silná osoba 8o :nevim: :zed:
Nemyslím si, že ho zastaví nějaký soudní zákaz styku je to ma*or :pocitac: Ale určitě se jí pokusím dokopat k tomu aby to nahlásila… a když nebude chtít(bude se bát)? :nevim: :roll:

pokud je to dlouhodobé, tak se to na ní podepíše.. nabídni pomoc, jestli pomůže rodina atd, určitě jedině dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
4.3.16 09:43
@Barunka.10 píše:
@Ellusa @martina.se @Premek_Orac
Moc děkuju. Přeposlala jsem jí co jste mi psaly..
A asi zkontaktuji její rodinu, prtže se mi zdá, že ten první krok neudělá..Je zlomená, nechápu, že si to nechá líbit,… přitom to byla tak silná osoba 8o :nevim: :zed:
Nemyslím si, že ho zastaví nějaký soudní zákaz styku je to ma*or :pocitac: Ale určitě se jí pokusím dokopat k tomu aby to nahlásila… a když nebude chtít(bude se bát)? :nevim: :roll:

Ten soudní příkaz pomůže tomu, že kdykoliv se vyskytne v její blízkosti, může zavolat policii a ta bude povinna to řešit (a zaznamenat).
Její rodině to spíš neoznamuj, to je přeci jen její věc. Určitě jí ale dej najevo maximální podporu a ochotu pomoci. Tak aby věděla, že se nemusí bát říct to svému okolí (a policii) sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí