Psychický teror od přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
13.9.13 09:04

@Katrinka Taky mi to tak přijde, že jsou prostě oba na nervy. Týjo, jestli mu tam nechala bez varování 4 děti včetně mimča, tak teda raděj sedím na rukách, abych nenapsala, co si o ní myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
13.9.13 09:05

@Tiger-lily Celé se mi to nějak nezdá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.9.13 09:08

Pročítám diskuzi. Nesuďte zakladatelku za to, že mu nechala děti a zmizela. Když je člověk „emočně vystresovaný“, dělá různé věci…
Každopádně se mi přijde, že žije ve velikém stresu. Asi by bylo lepší odejít…
Na druhou stranu zase nechápu, proč tolik dětí s partnerem, s kterým není spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.9.13 09:11

@ivodička Ano, kvůli nějakým emocím může udělat blbinu, to dokážu pochopit. ALE - necháním dětí v domácnosti s otcem popírá ten zmiňovaný TEROR - přece kdyby tam skutečně nějaký teror byl, nemohla by tam nechat děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
13.9.13 09:13

No nevim, ale pořádat takovouhle oslavu narozenin když nemám peníze… to by nebyl nadšenej asi nikdo :nevim: a to jako nemáte pár stovek na barvu a nemůžete si ten byt vymalovat sami, když 17 tisíc na hypo máte, nebo jak to mám chápat? A ty děti jsi tam vážně nechala chlapovi ať se stará? Jako vážně? 8o a to kouření teda taky není moc košér… kor s měsíčním mimčem :roll: myslím že by jste měli zapracovat na komunikaci… evidentně si každej děláte co se vám zlíbí a ohledy neberete na nikoho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.9.13 09:14

Neznáte antikoncepci? 8o Bože, ten chlap musí být v takovým presu že si to ani nedokážeš představit :nevim: Ty samo taky, ale je to něco jiného. On vás musí uživit, zaplatiti hypo…

To jste měli nastavené vždy? Ty peníze na jeho účet? To bych nikdy nesnesla :!
Rozdělete si peníze, další účet nebo ty aŤ máš kartu. Pak nějak vyřešit ten druhý byt v domku ( to nějak nechápu, čí je ten dům)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
13.9.13 09:16

Ještě bych chtěla dodat, že sama se 4 dětmi by to měla hodně těžké a hledání solidního partnera je pak kategorie scifi. Samo o sobě pořídit si za tak krátkou dobu tolik dětí je velká zodpovědnost a je třeba nést následky.

• Citovat
  • Upravit
3359
13.9.13 09:20
@Tiger-lily píše:
@ivodička Ano, kvůli nějakým emocím může udělat blbinu, to dokážu pochopit. ALE - necháním dětí v domácnosti s otcem popírá ten zmiňovaný TEROR - přece kdyby tam skutečně nějaký teror byl, nemohla by tam nechat děti.

Souhlasím, je to „škrt“ a rozhodně to přepískl :nevim:. No, dá se to tak trochu pochopit (musí být fakt nervní, je to záhul toto uživit). Ona je chvilku po porodu ( hormony jsou potvory) 4 maličké děti, rozhodně to přepískla. No, dá se to tak trochu pochopit. Měla by přijít a s chlapem si promluvit, navrhnout poradnu a domluvit se na nějakém kompromisu. Ale rozhodně není adept na facku a nevím proč by ho měla odprošovat na kolenou :roll:. Je dospělá, on taky - mají 4 děti - tak snad si můžou sednout a promluvit si 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4484
13.9.13 09:25
@3HE píše:
No, hlavně dát děti někomu hlídat a vzít si s sebou na balení věcí aspoń dva bodyguardy ;)

Souhlasím s oběma :P
Maličkosti se nasčítají a u takvého člověka se cholerické chování dá očekávat. Co jiného na to říct zakladatelko.Člověk je zamilovanej a slepej. Já jsem 4 roky chodila a dva žila s člověkem, který žil dvojí život a nebyla jsem schopná to poznat. A to si myslím, že nejsem žádná extra naivka :roll: Praskne všechno a je to jen otázkou času.To chování, které popisuješ na mého EX přesně sedí. Měl nervy z toho že to na něj všechno dopadlo a praskne to - hrál automaty.V noci se vykrádal z bytu a já o tom po celodenní únavě neměla ani tušení :oops: Neříkám že tvůj,,skoro" bývalý měl obdobný problém ale tohle chování je náznak dlouhodobých nervů z nečeho konkrítního. Vytýkání rádoby chyb a podobně. Přesně stejnej styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
13.9.13 09:25
@ArankaC. píše:
Ještě bych chtěla dodat, že sama se 4 dětmi by to měla hodně těžké a hledání solidního partnera je pak kategorie scifi. Samo o sobě pořídit si za tak krátkou dobu tolik dětí je velká zodpovědnost a je třeba nést následky.

Souhlas…zakladatelko, kdes dala rozum? 4tyřleté chápu, seouruzence - dvojčata taky chápu, ale to měsíční? Selhala antikoncepce, nebo nebyla?
Jako to je nápor jako prase a jestli jsi z těch, co by na potrat NIKDY nešly, tak jsi měla valit po dvojčatech minimálně pro tělísko nebo na sterilizaci.
Nepochopím, žes netrvala na svatbě před dětmi, nebo aspoň po prvním dítěti…

Tvoje situace, jako samoživitelka se čtyřma malýma dětma - jedno za druhým do školky, školy…no to sama neuživíš, to bys musela mít jooo výplatu

Být Tebou, snažím se to urovnat doma…za svou situaci si můžeš sama a děti by tohle odnášet neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
13.9.13 09:32

Me jen prekvapuje, jak to zvlada ten chlap :roll: Protoze kdyz se dokaze o deti i mesicni postarat, dotahnout domu tal velky obnos na dnesni dobu, vedet ze i tak dru hubu, takze jako zivitel selhavam, doma zena po porodu, neporadek. Nemyslim to zle, ale ten chlap ma uz 5let doma v kuse bud tehotnou, nebo zenu chvilu po porodu, zadna dovolena, zadny osobni zivot aspon obcas s usmevavou partnerkou, zadny konicky, protoze na to nemam. Pochybuji ze toto je to, po cem cely zivot touzil. K tomu nema ani oporu zeny.Ja bych na jeho miste byla v prd.eli.Tim nejsem proti zakladatelce, musi to mit hrozny, psychika v prdeli, ale zastavam nazor, je odpovednost v antikoncepci je vetsi starost zeny.Proc ne 4deti, ale tak rychle? Podle me by si zaslouzil podrzet chlap. Mozna ani nema cas a silu resit ten druhy byt. Mozna by stacilo, kdyby probajem a inzeraty pomohla resit zakladatelka. Naopak si myslim, ze hodne lidi si vymaluje byt s chuti, za snizenou kauci, nebo prvni najem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
13.9.13 09:36

Přítel dělá dobře, že nechce ten byt prodat.
V dnešní době je vlastnictví nemovitosti obrovskou výhrou a výhodou.
Já bych taky neprodala.
Tak jak má pod kontrolou finance a ty si o ně musíš říkat, není dobré, je to ponižující, až bych řekla, že si snad honí ego a že k tvému hospodaření nemá důvěru (nech nakupovat jeho, ať sám pocítí, jak jsou potraviny drahé).
Z toho co píšeš, se k tobě fakt chová hnusně, přestal tě vnímat/zapomněl jako ženu, do které se tenkrát zamiloval. Já bych si s ním o tom promluvila a klidně pěkně nahlas.
V případě, že zvážíš odchod, nedělej to v afektu hned na místě (ať nejsi za blbce), v klidu si to promysli (naplánuj si, zajisti si co budeš dělat, kde budeš bydlet, z čeho budeš živa, zvaž jestli dokážeš být samostatná teď v této situaci) a až nebude chlap doma, sbal si věci a odejdi (napořád, žádné takové, že se ti to za týden rozleží v hlavě a vrátíš se - chceš získat zpět respekt a vážnost? Chceš, tak ze sebe nedělej šaška.
Pokud mu tam necháš děti, ber na vědomí to, že to může použít při rozvodovém soudu, který by mohl přiřknout péči o děti jemu.
A jestli nemáš kam s dětmi v případě rozpadu vztahu odejít, tak to máš blbý. Budeš muset najít jiný způsob, jak získat zpět respekt a uznání (což si myslím, že je to ten důvod proč to teď mezi vámi skřípe, přestal tě respektovat).
Samozřejmě nedostatek financí je vždy nepříjemná věc, a často se kvůli tomu partneři pohádají.
K závěru - jistě, že tě má rád. Jen prostě se stane, že dva časem k sobě ztratí respekt, začínají se hádat a tak. Buď si o tom promluvíte a překonáte to, nebo vám vztah krachne.
Podle mě, to ještě není ztracené (nedělala bych takové zbrklé závěry), je potřeba na tom vztahu zapracovat. A hlavně je potřeba aby se snažili oba dva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
13.9.13 09:45

Já si myslím, že je to prachsprostý hulvát!!! Takhle se k ženě co mu porodila 4 zdravé děti, která se o ně stará, nechová!!! Když je někdo normální podrážděný kvůli penězům, tak si snad partneři sednou a vyřeší to. Tohle podle mě teror je a podle mě i otázka času, kdy by mu i ta ruka uletěla. Jak už se psala výše, děti dát hlídat, vzít kamarády a jít balit. Oblítat si úřady, účet v bance máš zařízený za 10 minut(co vím, tak FIO a Air bank, účet zdarma), na soud pro výživné. Ty si asi strašně moc hodná, že se ani neozveš, a pořádně ho nesjedeš, asi se ho bojíš…Ale opravdu honem pryč. Držím moc pěsti, ať najdeš co nejrychleji bydlení a pak napiš, jak si dopadla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
13.9.13 09:49

Zakladatelce už moc nepomůže takové psaní jako, kam jsi dala rozum mít tolik dětí, svatba atd.Je třeba řešit situaci která nastala nyní. Sama mám 5 dětí, ale my už jsme za vodou. Manželství trvá 23let a něco máme vybudované, když jsme začínali, tak to nebylo vůbec lehlé. Žijeme ve vlastním domě, máme vlatní studnu, vlastní topivo a za poplatky dáme 4000kč. Ale byly doby, kdy bylo i hodně těžko, když jsme žili v bytě.
Zakladatelce bych řekla vydrž, ale přijde mi, že její přítel je i na děti dost sobeček. Když se mu nelíbí, že peče dort pro dítě a chce na něj něco dokoupit, tak bych mu řekl, aby si ho nechal upéct za tisícovku. Můj muž vždy chtěl dětem dopřát co nejvíce, tak se do té situace dost dobře neumím vcítit. Bud má peníze a je lakomý a nebo ty finance prostě nejsou a musí hodně moc počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.9.13 09:59

@honzátko.x viděla bych to za B :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie