Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky jak odsuzujete, ze ona nema pristup k penezum, ja jo treba taky nemam a nevadi mi to
.Prehled mam, jen kdyz se mi jednou za uherak chce mrknout a jsem zvedava. Pritom na spol.ucet chodi i moje penize.
@wildcherry píše:
Holky jak odsuzujete, ze ona nema pristup k penezum, ja jo treba taky nemam a nevadi mi to.Prehled mam, jen kdyz se mi jednou za uherak chce mrknout a jsem zvedava. Pritom na spol.ucet chodi i moje penize.
Ale asi máš doma pořád vybráno ne? ![]()
@honzátko.x píše:
@MarieP to je pravda..souhlasím s tebou.Jo lidi jsou různí. V posledku sleduji výměnu manželek a dnes -pokud se nemýlím má být výměna, kde rodina má doma pěkný bordel.Tak to je jedna z věcí co mě vytáčí, když jsou malé děti a lidi mají doma špínu a myšince. Nemusím mít sterilno, to nikde není psáno, ale hygiena kůli dětem být musí. To jen tak.. mimo téma…
To je kapitola sama o sobe. Pevne verim, ze takovy bordel maji jen vyjimky, proto je vybiraji do show v televizi.
@Mia82 píše:
Ale asi máš doma pořád vybráno ne?
@wildcherry píše:
Holky jak odsuzujete, ze ona nema pristup k penezum, ja jo treba taky nemam a nevadi mi to.Prehled mam, jen kdyz se mi jednou za uherak chce mrknout a jsem zvedava. Pritom na spol.ucet chodi i moje penize.
Ale ty budeš mít peníze asi pořád k dispozici. A tady je to tvé rozhodnutí, chápu to tak, že pokud by jsi chtěla, tak můžeš nakukovat pořád. ![]()
@wildcherry, a ještě jedna věc. Jste manželé? Protože tam je situace taky jiná. Pokud se něco po.sere, tak „všechno“ je to vaše, peníze, byt… U zakladatelky, je to jen jeho
.
Ahoj, děkuju všem za rady. Co se týče financí, vyznělo to tak že jsme úplně na dně. Já jsem napsala, že platí 17tis,. za byt na který nemáme. Minulý měsíc si koupil objektiv za 23tis. KDyž jsem byla naštvaná, že mě vynadal za balíček za 6stovek, řekl mi že to jsou přece jeho peníze, tak si může koupit co chce. Co se týče kouření. Nekojim a ani jsem v žádném těhotenství nekouřila ani jednou. Ale porodim a zase tu chut na cigaretu mám. Nebudu se za to obhajovat, za celý měsíc vykouřim dvě tři krabičky. Domů jsem se vrátila včera, musel dnes do práce. A ano i miminko jsem mu tam nechala. Dcerku hlídal od miminka také, dodělávala jsem školu. O dvojčata se také dokázal skvěle přes noc postarart, kdzž jsem odjela na sraz třídy. A ano umí se postarat, ale neveyme je ven a nikdz si s nima nehraje a ano strašně mě to štve. Řekla jsem mu to snad tisíckrát, ale prý ho to nebaví. Všichni se ptáte proč s ním mám čtyři děti. PO dvojčatech (kluci) jsem prostě zatoužila ještě po holčičce (narodil se zase kluk
). Někdo se tu zminoval, že kdybych mu pomohla najít podnájemníka pro volný byt, tak bzch mu to ulehčila. Ale já jsem mu sehnala několik zájemců a dala mu jejich tel. čísla. Nikomu z nich nezavolal. Bzt i barák je samozřejmě jeho. Ještě je u otázka, proč jsem na něj netlačila, aby si mě vzal. Neimjestli jsem jediná, nebo nás je víc, ale já se protě vdávatnechci.
Tak si nech rodičák posílat složenkou ne? On má povinnost se o vás starat
Peněz tedy má asi dost, tak je to škrt nad škrty
Tak se domluvte na nějaké pevné částce co měsíčně vybere a ty s ní budeš hospodařit ![]()
A mezi námi, mě to taky venku s děckem nebaví
A nenávidím dětský hřiště ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, děkuju všem za rady. Co se týče financí, vyznělo to tak že jsme úplně na dně. Já jsem napsala, že platí 17tis,. za byt na který nemáme. Minulý měsíc si koupil objektiv za 23tis. KDyž jsem byla naštvaná, že mě vynadal za balíček za 6stovek, řekl mi že to jsou přece jeho peníze, tak si může koupit co chce. Co se týče kouření. Nekojim a ani jsem v žádném těhotenství nekouřila ani jednou. Ale porodim a zase tu chut na cigaretu mám. Nebudu se za to obhajovat, za celý měsíc vykouřim dvě tři krabičky. Domů jsem se vrátila včera, musel dnes do práce. A ano i miminko jsem mu tam nechala. Dcerku hlídal od miminka také, dodělávala jsem školu. O dvojčata se také dokázal skvěle přes noc postarart, kdzž jsem odjela na sraz třídy. A ano umí se postarat, ale neveyme je ven a nikdz si s nima nehraje a ano strašně mě to štve. Řekla jsem mu to snad tisíckrát, ale prý ho to nebaví. Všichni se ptáte proč s ním mám čtyři děti. PO dvojčatech (kluci) jsem prostě zatoužila ještě po holčičce (narodil se zase kluk). Někdo se tu zminoval, že kdybych mu pomohla najít podnájemníka pro volný byt, tak bzch mu to ulehčila. Ale já jsem mu sehnala několik zájemců a dala mu jejich tel. čísla. Nikomu z nich nezavolal. Bzt i barák je samozřejmě jeho. Ještě je u otázka, proč jsem na něj netlačila, aby si mě vzal. Neimjestli jsem jediná, nebo nás je víc, ale já se protě vdávatnechci.
Takhle bych žít fakt nechtěla a obdivuju tě, že to zvládáš. Já bych si připadala doma jako holka k dětem a hospodyně a ještě neplacená. Nic není tvoje a nesvěří ti peníze ani na nákup. Je hezké, že se on umí postarat o děti a tak by to mělo být. Myslím, že on ani není špatný člověk. Jen tě ovládá přes peníze a finance jsou pro něj střed vesmíru. A ještě investuje jen do sebe a svých majetků a koníčků a ty z toho nebudeš mít nikdy nic. A s tolika dětmi jen tak do práce nepůjdeš, vydělávat nic moc nebudeš ani když do práce půjdeš, protože takhle malé děti hodně marodí. A celou dobu tě on bude brát jako parazita na své peněžence. Jsi jak myš, co běhá v kruhu a cesta ven není lehká.
@CokeLady píše:
Celý se mi to zdá krapet přitažený za vlasy… chyba je na obou stranách, vztah se dá zachránit, chyby jsou stejně na Tvojí i manželově straně. Podle mě je to fake, už vidim ženskou co by nechala doma 4 děti, z toho jedno novorozeně a ještě hulila za bukem.
Co máte všichni s tím hulením?? ![]()
@CokeLady píše:
Nepřijde mi normální, aby matka od novorozeněte kouřila, co je na tom.
Nekojí, je to její věc. A není to novorozenec, ale kojenec ![]()
@Anonymní píše:
@CokeLady Nekojim
ježiš to je jedno, že nekojíš…mi řekni, že to z Tebe netáhne… ![]()
A jako sorry, aby štěkal, že dělá dort a sám si koupil objektiv za 23 tis.?? 3 krabičky vyjdou na 300 kč měsíčně když to přeženu, ona nemá nárok na nic? Je tam jen služka a vychovatelka? Taky zajímavý názor ![]()
@Vermion píše:
ježiš to je jedno, že nekojíš…mi řekni, že to z Tebe netáhne…
Pane bože, je to jeí věc, děláte jako by hulila jak Dán
Děti spí tak si dá cigáro, do hodiny to z ní cítiti není
Trošku tolerance by neškodilo. A že si dá jen 3 je obdiv, v její situaci bych vypila flašku rumu a krabku k tomu ![]()