Psychický teror od přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20885
13.9.13 12:52

@Kobliha51 opravdu zajimavé zamyšlení, psala že chtěla po klucích holčičku, ale byl to zas kluk, přitom píše že má 4 letou princeznu :think: :think: :think:nějak se v těch svých dětech neorientuje :think:

Příspěvek upraven 13.09.13 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
13.9.13 12:53
@wildcherry píše:
Nejsme, az pristi rok se bereme po 9letech. Takze tam musi byt vzajemna duvera.Ale chapu, co tim chces rict. U nas je vztah v poradku. Chtela jsem tim jen rict vseobecne, ze ne vzdy je to problem mit spolecny ucet.Je to tak i u tchanovcu i u nasich(tam teda hospodari mamka) a u par rod. kamaradu co vim.

My máme taky společné účty, jsou tedy vedené na mne :oops:. Ale já k nim dala chlapovi dispoziční právo a rozhodně mu peníze nepřiděluji. Mi by to taky nevadilo, ale to co popisuje zakladatelka je hnus. Dovedeš si představit nosit domů účty a vyúčtovávat do koruny nákupy 8o. Já bych si, v tomto případě, prostě tu mateřskou nechala pro sebe a děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
13.9.13 12:54
@Anonymní píše:
Ahoj, děkuju všem za rady. Co se týče financí, vyznělo to tak že jsme úplně na dně. Já jsem napsala, že platí 17tis,. za byt na který nemáme. Minulý měsíc si koupil objektiv za 23tis. KDyž jsem byla naštvaná, že mě vynadal za balíček za 6stovek, řekl mi že to jsou přece jeho peníze, tak si může koupit co chce. Co se týče kouření. Nekojim a ani jsem v žádném těhotenství nekouřila ani jednou. Ale porodim a zase tu chut na cigaretu mám. Nebudu se za to obhajovat, za celý měsíc vykouřim dvě tři krabičky. Domů jsem se vrátila včera, musel dnes do práce. A ano i miminko jsem mu tam nechala. Dcerku hlídal od miminka také, dodělávala jsem školu. O dvojčata se také dokázal skvěle přes noc postarart, kdzž jsem odjela na sraz třídy. A ano umí se postarat, ale neveyme je ven a nikdz si s nima nehraje a ano strašně mě to štve. Řekla jsem mu to snad tisíckrát, ale prý ho to nebaví. Všichni se ptáte proč s ním mám čtyři děti. PO dvojčatech (kluci) jsem prostě zatoužila ještě po holčičce (narodil se zase kluk :D). Někdo se tu zminoval, že kdybych mu pomohla najít podnájemníka pro volný byt, tak bzch mu to ulehčila. Ale já jsem mu sehnala několik zájemců a dala mu jejich tel. čísla. Nikomu z nich nezavolal. Bzt i barák je samozřejmě jeho. Ještě je u otázka, proč jsem na něj netlačila, aby si mě vzal. Neimjestli jsem jediná, nebo nás je víc, ale já se protě vdávatnechci.

Me to tak hrozny neprijde. I muj remca za balicek za 600.Je to proste chlap.Ven s holkama taly nechodi, nebavi ho to, chodime spolecne, spo chvilkach si s mima hraje a taky zadna slava.Uz me to ani nestve, vydelava, pomaha doma, snazi se, postarat se o holky umel od narozeni. I u nas bylo obdobi, ze me stvalo ze nemam penize u sebe, tak to vyzkousejte, mluvte spolu!!Musite nyt oba ve stresu :kytka:.Ze si za tolik penez neco koupil, no je to chlap, co ti na to mam rict.Sama jsi rikala, ze tobe obcas koupi drahe obleceni sam od sebe.Moc veci si vzajemne vycitate a to je skoda. A promluvili jste si, proc nechtel obvolat ty zajemce? Zkus to v klidu znova. Rikas, ze nekojis, uspite deti, dejte si vinko a mluvte, mejte spolecne vecery. Podle me toto co pises na rozchod neni.Bud na nej hrda, vydelava, o deti se postara, nezahyba, podporoval te kdyz jsi studovala, respektuje ze nestihas domacnost, umoznil ti rozmar v podobe navazujiciho tehotenstvi, deti nestradaji. Nemas za sebou jeste ani sestinedeli tak nech hormony sednout :kytka:.Chlap nezvlada kolikrat jedno mimino a on musi 3 a jeste 4ditko starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
13.9.13 12:56

@wildcherry to není odsuzování, tak bych to nebrala..je to názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 13:00

@Bavi Chtěla jsem ještě jednu holčičku. Dvojčata jsou kluci a chtěla jsem ke čtyřleté ještě dcerku. Vžycky jsem chtěla mít hodně dětí.

@wildcherry Vy chodíte ven aspon společně, my ale ne. Poslední společnou procházku si pamatuju vloni v létě. JInak chodim s prckama ven jen já. Máme k baráku i zahradu, ani tam je nevezme. Omlouvat chlapa, jen protože je chlap, je blbost.

Ještě co se týče toho kouření, už když jsme se spolu seznámili, kouřila jsem a on to věděl. Nikdy jsem předním nekouřila. Někdy jsem kouřila, někdy jsem nekouřila vůbec, někdy jen spřáteli, v těhotenství vůbec. Znám několik párů, kde je jeden kuřák a druhý nekuřák a funguje to normálně.

• Citovat
  • Upravit
3175
13.9.13 13:01

@CokeLady Od toho jsou diskuze, aby se diskutovalo. Takze ok, ja znam tvuj nazor, ty muj a nebudu ho nikomu vnucovat :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.9.13 13:05
@Anonymní píše:
@Bavi Chtěla jsem ještě jednu holčičku. Dvojčata jsou kluci a chtěla jsem ke čtyřleté ještě dcerku. Vžycky jsem chtěla mít hodně dětí.

@wildcherry Vy chodíte ven aspon společně, my ale ne. Poslední společnou procházku si pamatuju vloni v létě. JInak chodim s prckama ven jen já. Máme k baráku i zahradu, ani tam je nevezme. Omlouvat chlapa, jen protože je chlap, je blbost.

Ještě co se týče toho kouření, už když jsme se spolu seznámili, kouřila jsem a on to věděl. Nikdy jsem předním nekouřila. Někdy jsem kouřila, někdy jsem nekouřila vůbec, někdy jen spřáteli, v těhotenství vůbec. Znám několik párů, kde je jeden kuřák a druhý nekuřák a funguje to normálně.

to je u nás doma :) :) A v pohodě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
13.9.13 13:06
@MarieP píše:
My máme taky společné účty, jsou tedy vedené na mne :oops:. Ale já k nim dala chlapovi dispoziční právo a rozhodně mu peníze nepřiděluji. Mi by to taky nevadilo, ale to co popisuje zakladatelka je hnus. Dovedeš si představit nosit domů účty a vyúčtovávat do koruny nákupy 8o. Já bych si, v tomto případě, prostě tu mateřskou nechala pro sebe a děti.

kdysi jsme takovou krizovku meli, bylo to v dobe kdy jsme kupovali byt, muj nebyl jeste pronajaty, hyp jsme nechteli…takze trochu boj, nez se penize dorovnaly do normalu a zase se slo do plusu a muzu rict, bouchnul o kvuli blbym botkam pro dcerku.Ja nas. rana, ze mi hlida korunu, on vydeptanej ze nemuze mne dopat jit ty boty koupit jen tak. Pritom slo o par korun, ale slo o princip.Pak mi to z pozice chlapa vysvetlil.Diky bohu slo o
cca 2mesice, jinak by jsme se sezrali.Ale mluvili jsme spolu, to nas naopak hodne spojilo v tom stresovem obdobi. A hlavni stres to byl pro neho a to jsme meli jedno dite,predskolkove.Teda,ale smekam, ze to vedes ty :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 13:07

@CokeLady Ano určitěby o mě také mohl napsat slušný sloh. Třeba o tom, že jsem kuřák nebo nedej bože, že má špatně vyžehlenou košili. A několik dalších věcí o kterých já nemám páru. Kdykoliv jsem se s ním snažila řešit naši situaci, vždycky mi řekl, že mě peníze do rukou nepatří. Když mu říkam, vem si ven malou, až budeš fott, řekne že tambude překážet. Vem děti na zahradu- Chci si odpočinout. Codí brzo do práce a pozdě se vrací. Ano, má právo si odpočinout. Ale taky tu má svoji rodinu a jen živit ji to nestačí.
JIstě že mě má v hrsti a můžu si za to sama, byl to můj první vztah a už vim jak to nemá chodit. Byla jsem pryč jednu noc. A ano odpočinula jsem si od něja nechala si to projít hlavou. Takovej jsem sobec.

• Citovat
  • Upravit
20885
13.9.13 13:08

@CokeLady ne psala, že po klucích dvojčatech zatoužila po holčičce a zas to byl kluk :nevim: takže to co napsala je pěkná cípovina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
13.9.13 13:08

Tak ja ti nevim, rict ti, ze tvuj chlap je trosku panem tvorstva to vis, presto 4 deti..ok chtela jsi holcicku (jak pises),coz mi hlava nebere, cekat az splodite dceru a pak si stezovat co to mas za chlapa :roll: nevidet do rodinnych penez :roll: on si koupi fotak ci co a tobe vycte fondan na dort :roll: odejit od mesicniho mimina :roll: no na pochvalu to neni a to na obou stranach, ale ja bych to neresila odchodem. Reste to jako dospeli, jsi matka on otec mate deti a on vydelava rekla bych ze dobre a deti maji pravo z toho neco mit…nejake predkladani uctenek na to bych se mu teda vyprdla, stejne jako na vycitani koupenych darku..rikat si o penize??? haloooo???zkus to Doma zaridit stylem - kazdemu dle prava. Doufam, ze na to spolecne prijdete. chyba je ve vas obou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.9.13 13:09

Zakladatelko, aha už tomu rozumím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 13:10

@Bavi Proč je to cipovina? chtěla jsem holčičku a narodil se kluk, já nevim jak ty, a le já pohlaví dítěte nemůžu nijak ovlivnit. Přála jsem si holčičku, narodil se třetí kluk. Nepřijde mi na tom nic k nepochopení.

• Citovat
  • Upravit
20885
13.9.13 13:11
@Anonymní píše:
@Bavi Proč je to cipovina? chtěla jsem holčičku a narodil se kluk, já nevim jak ty, a le já pohlaví dítěte nemůžu nijak ovlivnit. Přála jsem si holčičku, narodil se třetí kluk. Nepřijde mi na tom nic k nepochopení.

no že jsi to ale uvedla jako důvod pro čtvrté dítě, že jsi zatoužila po holčičce, přitom už jsi ji měla :think: no dostdivné, ale v pohodě, o tom tato diskuze není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.13 13:12

@svycarka Já jsem přece nikam nezdrhla. Zbalila jsem si tričko a spodní prdlo a řekla mu,. že zítra přijedu Mě to nepřijde jako útěk od rodiny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky