Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevíte někdo o dobrém psychologovi v Praze ???
Potřebuju se s někým poradit a to dost nutně
Mám už pocit, že nic nzvládám ![]()
díky
http://www.aktip.cz/
já tam jdu v úterý, pocity mám podobné…
Děkuju, to vypadá zajímavě. Můžeš si vybrat ek komu cheš jít ?? Já nechci psychologa muže ![]()
Mám k tomu určité důvody ![]()
Musíš si to sama platit nebo je to na pojišťovnu ???
Díky
Já tam mám „svojí“ dr., je moc fajn, ale teď je na mateřský a pracuje jen hodně omezeně. Byla jsem tam naposled asi před 2 lety, konzultace jsem vždycky platila hotově. Zavolej tam a oni ti řeknou. Držím palce! ![]()
Januliko, někteří psychologové jsou plně soukromí a platí se jim, některé hradí pojišťovna. Doporučení k psychologovi ti může dát obvoďák, konkrétně nemusíš uvídět nic, jestli máš dobrého obvoďáka a trochu se vyzná co má v rajónu, tak by ti možná poradil dobře. V opačném případě si nějakého najdi a objednej se rovnou u něj.
Mladým holkám vždycky radím, aby si zavolaly na linku důvěry, kde mají seznam psychologů. Tobě by taky nezavěsili, uměli by tě přinejmenším odkázat na jinou vhodnou linku nebo pracoviště. A když se hroutíš akutně, můžeš zajít do krizového centra, tam je to bez objednání, poskytnou ti něco na způsob psychologické první pomoci a poradí ti co dál.
Držím palce, abys našla.
Původně jsem doktorku měla, pak jsem byla v poho, navíc při těhu a po porodu nebyla třeba a když jsem tam šla letos, tak mě jednoduše řekla, že moje místo zaplnil někdo jinej a nevezme mě a nikdo si teď z oboru neprubne vzít někoho nového, kvůli limitům Rátha.
Nevím. Přes kamarádku jsem se dostala k psycholožce na poliklinice Budějovická. Dneska tam jdu podruhé a jsem moc zvědavá. I na to, jestli mi doporučí nějakého psychiatra.
Popravdě řečeno jsem si ani moc nemyslela, že tu je někdo, koho by trápily psychické potíže.Takže kdyby tu byl někdo, kdo by chtěl pokecat, tak ovšem pouze soukromně buď přes SZ, nebo mail, budu ráda.
Gabča
Dobrý den,
potřebuju pomoct.Je mi 13 a nemůžu si dovolit platit psychologa. s rodiči o tom mluvit nemůžu. neznáte někdo nějakého psychologa v praze zdarma? nejlépe ženu. děkuji moc ![]()