Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Zdravím všechny a předem děkuji za rady a příspěvky.
Mám 5letou dcerku, která se v některých věcech projevuje dost zvláštně a potřebovala bych se poradit s nějakým odborníkem, zda je po psychické stránce v pořádku.
Klasický psycholog mi připadá trochu děsivý a určitě nic nechci řešit léky. Ráda bych proto našla někoho, kdo dokáže nahlédnout do dětské dušičky alternativní cestou. Aby bral ohled např. na rezidua z minulých životu, karmu atd.
Léčitelé, které znám bohužel nepracují s dětmi, neboť je to velmi náročné a netuším, zda někdo takový vůbec existuje.
Budu ráda, za jakékoli informace a nápady. Kdekoli v ČR, nejlépe Praha, Brno, Olomouc či S. Čechy.
Děkuji.
@ducinka A proč by měl být klasický psycholog děsivý? Navíc nepředepisuje léky, to dělá psychiatr.
Jinak k dotazu - když alternativu, zkusila bych spíš tradiční čínskou medicínu. V Praze se na děti specializuje třeba dr. Goetzová.
Zkus doktorku Vereckou http://www.moje-psycholozka.cz/
byla jsem u ní v listopadu s dcerou, kvůli adaptaci ve škole - jedno sezení já sama, jedno s dcerou
alternativní je dost, těžko se to popisuje, občas sem si v duchu říkala, že je to fakt úlet (já na tyhle věci moc nejsem) ![]()
ale asi to funguje, problém se školou od té doby zmizel, všechno je OK, skoro jak zázrak ![]()