Psychopat - otec dítěte

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22081
25.12.23 14:38
@VP44 píše:
Budu se opakovat. Pokud toto čte člověk který nic podobného nezažil, nepochopí. Takže se prosím vy co čtěte můj příspěvek zdržujte komentáře a nechte prostor těm, kteří můžou doopravdy poradit, protože o tom tato stránka je. O lidech, kteří potřebují poradit od lidí, kteří zažili nebo zažívají stejnou situaci. Pokud chcete být jenom důležitá a ponižovat tady člověka, který hledá radu u ostatních, najděte si prosím Vy i ti ostatní co sem píšou tyto směšné komentáře nějakou jinou stránku, která je zaměřena na ponižování a zesměšňování lidi. Děkuji.

Opakuj se klidně ještě stokrát – nic tím nevyřešíš ani se ničeho nedobereš…

Pokud hodláš v budoucnu zakládat další diskuse, pouč se nejprve o tom, jak by se to mělo dělat … jinak dopadneš úplně stejně jako tady. Konkrétně, jako sedláci u Chlumce.

Měj se pěkně a jinou stránku si najdi sama - tady na tvoje vyhazování opravdu nikdo zvědavý není :mavam:

• načítám...
3
25.12.23 17:14

Evjanka

@BohunkaP píše:
Hele, ty psychicky vyčerpaná osobo - nepleť se do věcí, které ti nepříslušejí…. nebudeš pak muset být “zneklidněna” :roll: :mrgreen:

Bohuno, jste osoba velmi zlá a těžce neempatická. Když nechcete poradit, tak raději mlčte a nedělejte si tady ostudu. To vaše tykání a forma projevu vypovídá o vašem bídném IQ a EQ. Jste zlý člověk. Styďte se.

• načítám...
3
25.12.23 17:16

Ubohost sama

@BohunkaP píše:
Hele, ty psychicky vyčerpaná osobo - nepleť se do věcí, které ti nepříslušejí…. nebudeš pak muset být “zneklidněna” :roll: :mrgreen:

Vypadá to, že psychopat obhajuje psychopata.

• načítám...
22081
25.12.23 17:21
@Evjanka píše:
Bohuno, jste osoba velmi zlá a těžce neempatická. Když nechcete poradit, tak raději mlčte a nedělejte si tady ostudu. To vaše tykání a forma projevu vypovídá o vašem bídném IQ a EQ. Jste zlý člověk. Styďte se.

Ale no tak :mrgreen: :mrgreen: Přestaň se tady ztrapňovat a raději si přečti pravidla serveru. Tykáme si tady všichni – a kvůli tobě to opravdu měnit nebudeme :mrgreen:

• načítám...
1243
25.12.23 17:31
@VP44 píše:
Bohužel matka za to v některých případech nemůže. Tento muž se bohužel projevil až ve chvíli, kdy matka byla nejzranitelnejsi - po porodu. Některé maminky pochopí.

Já vím.. i ta situace v rodině byla podobná. Bohužel, takoví lidé se umí dost dlouho přetvařovat. Určitě tam náznaky byly i dříve, ale člověk si to hned nespojí.

• načítám...
3
25.12.23 17:37
@BohunkaP píše:
Ale no tak :mrgreen: :mrgreen: Přestaň se tady ztrapňovat a raději si přečti pravidla serveru. Tykáme si tady všichni – a kvůli tobě to opravdu měnit nebudeme :mrgreen:

Já jsem si příspěvky se zájmem přečetla, ale protože neumím poradit, tak nepíši. Jste ubohá osoba s psychickými problémy.

• načítám...
22081
25.12.23 17:42
@Evjanka píše:
Já jsem si příspěvky se zájmem přečetla, ale protože neumím poradit, tak nepíši. Jste ubohá osoba s psychickými problémy.

No to víš, že jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
65628
25.12.23 18:44

@Evjanka není to duplicitní účet zakladatelky? @admin

• načítám...
20907
25.12.23 20:12

Dobrý den,

dle dostupných informací se nejedná o tentýž osobu.

Hezký den,
Matěj
@vokishka píše:
@Evjanka není to duplicitní účet zakladatelky? @admin
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast