Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@VP44 píše:
Budu se opakovat. Pokud toto čte člověk který nic podobného nezažil, nepochopí. Takže se prosím vy co čtěte můj příspěvek zdržujte komentáře a nechte prostor těm, kteří můžou doopravdy poradit, protože o tom tato stránka je. O lidech, kteří potřebují poradit od lidí, kteří zažili nebo zažívají stejnou situaci. Pokud chcete být jenom důležitá a ponižovat tady člověka, který hledá radu u ostatních, najděte si prosím Vy i ti ostatní co sem píšou tyto směšné komentáře nějakou jinou stránku, která je zaměřena na ponižování a zesměšňování lidi. Děkuji.
Opakuj se klidně ještě stokrát – nic tím nevyřešíš ani se ničeho nedobereš…
Pokud hodláš v budoucnu zakládat další diskuse, pouč se nejprve o tom, jak by se to mělo dělat … jinak dopadneš úplně stejně jako tady. Konkrétně, jako sedláci u Chlumce.
Měj se pěkně a jinou stránku si najdi sama - tady na tvoje vyhazování opravdu nikdo zvědavý není ![]()
@BohunkaP píše:
Hele, ty psychicky vyčerpaná osobo - nepleť se do věcí, které ti nepříslušejí…. nebudeš pak muset být “zneklidněna”
![]()
Bohuno, jste osoba velmi zlá a těžce neempatická. Když nechcete poradit, tak raději mlčte a nedělejte si tady ostudu. To vaše tykání a forma projevu vypovídá o vašem bídném IQ a EQ. Jste zlý člověk. Styďte se.
@BohunkaP píše:
Hele, ty psychicky vyčerpaná osobo - nepleť se do věcí, které ti nepříslušejí…. nebudeš pak muset být “zneklidněna”
![]()
Vypadá to, že psychopat obhajuje psychopata.
@Evjanka píše:
Bohuno, jste osoba velmi zlá a těžce neempatická. Když nechcete poradit, tak raději mlčte a nedělejte si tady ostudu. To vaše tykání a forma projevu vypovídá o vašem bídném IQ a EQ. Jste zlý člověk. Styďte se.
Ale no tak
Přestaň se tady ztrapňovat a raději si přečti pravidla serveru. Tykáme si tady všichni – a kvůli tobě to opravdu měnit nebudeme ![]()
@VP44 píše:
Bohužel matka za to v některých případech nemůže. Tento muž se bohužel projevil až ve chvíli, kdy matka byla nejzranitelnejsi - po porodu. Některé maminky pochopí.
Já vím.. i ta situace v rodině byla podobná. Bohužel, takoví lidé se umí dost dlouho přetvařovat. Určitě tam náznaky byly i dříve, ale člověk si to hned nespojí.
@BohunkaP píše:
Ale no tak![]()
Přestaň se tady ztrapňovat a raději si přečti pravidla serveru. Tykáme si tady všichni – a kvůli tobě to opravdu měnit nebudeme
Já jsem si příspěvky se zájmem přečetla, ale protože neumím poradit, tak nepíši. Jste ubohá osoba s psychickými problémy.
@Evjanka píše:
Já jsem si příspěvky se zájmem přečetla, ale protože neumím poradit, tak nepíši. Jste ubohá osoba s psychickými problémy.
No to víš, že jo
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat