Psychovztah

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
47
25.11.20 12:29

@brisco
Protože mě nechce pustit.
A já už nezvládnu čekat.

• načítám...
7204
25.11.20 12:30

Zajdi si na úřad práce, pokud si pracovala tak máš nárok na podporu v nezaměstnanosti. Pokud ne tak si přejdeš rovnou na hmotnou nouzi kde OBJEKTIVNĚ posoudí tvoji situaci a pokud opravdu nemáš peníze tak ti tu ubytovnu zaplatí. Dokonce i na stravu něco málo dostaneš a jak budeš na ubytovně tak začneš zase pracovat.

Takhle na internetu si může tvrdit kdo chce co chce :nevim: Ještě když si anonymní…

• načítám...
279
25.11.20 12:30
@Anonymní píše:
@Premek_Orac
Ubytovna vyjde na 4.800 měsíčně. Řekla bych ze táta o mne nejspíš nestojí. @Realityismore
To mate pravdu, já po skončení nouzového stavu ihned vyhledam jakoukoliv praci.

Zrovna ted, i kdyz se propousti, tak je pomerne dost nabidek na kratkodobe brigady v souvislosti s Vanoci. U nas treba doplnovani zbozi a trideni zasilek na poste.
Kontaktovala jsi BKB? Pomohou ti a treba najdete nejakou moznost.
Nemas to promyslene. Zaplaceni ubytovny na prosinec neresi to, co bude v lednu. Za co budes jist? V lednu to bude s praci slabsi, to je kazdorocni pravidlo a nez ti nabehnou davky, take to potrva.
Zajdi si na UP a oni ti poradi, existuje HN, mohou ti v ramci mimoradne pomoci i zaplatit ubytovnu.

Příspěvek upraven 25.11.20 v 12:32

• načítám...
12587
25.11.20 12:31
@Anonymní píše:
Ahoj, před nedávnem jsem sem psala příspěvek o tom, jak mě přítel psychicky i fyzicky tyra. Snažím se se svým životem cokoliv udělat, ale nevím co už.
Přišla jsem o praci kvůli covidu.. A když chci jít na nějakou jednorázovou brigádu, tak mě nechce pustit, a vždy to skončí fyzickým napadením.. a momentálně se nikde nechytam. Nikdy jsem nebyla takhle na dne. Žádnou finanční rezervu nemám. Bydlím v jeho městě, kam jsem se za nim přestěhovala, a nikoho opravdu nikoho tu neznám, nemám ani ke komu jít, touto cestou Vás chci požádat jestli by jste mi někdo mohl pomoci finančně. Nechci žádné velké sumy, ale našla jsem si ubytovnu, kde bych mohla pobyt, na nájemné teď opravdu nemám.. Vim ze je to pro Vás asi k nepochopení, ale mluví za mě už zoufalost, jak odsud odejít. Nic co bych mohla prodat nemám, jen telefon a nějaké šperky od pandory, zbytek mám jen oblečení. Proste mám úplně Holý zadek, a nevím opravdu nevím co mám dělat. Nikdy jsem v této situaci nebyla a rodinu, ano. Tu sice mám, ale nikdy jsme jako rodina nefungovali, každý ma svůj pisecek, táta mi slíbil finanční obnos, ale už před mesicem, a s matkou se nestykam.
Opravdu nevím na koho se obrátit, nikoho kolem sebe nemám, ale já už z toho vseho zešílím, můj přítel je paranoik a žárlivec k tomu, žije v domění ze ho podvadim. Nikdy jsem nikoho nepodvedla. A ke všem jsem se chovala vždy dobře, měla jsem tvrdou výchovu od matky.. přispívala jsem na nemocné, chodila jsem darovat krev, vždy jsem chtěla pomáhat druhým a teď nemohu pomoci sobě..
Prosím můžete mi nějak pomoci? Pořad jen slibuje jak toho vseho nechá, ale vim ze to jsou jen řeči a každý další den je horší a horší.
Teď nastesti na chvíli odjel, ale zamknul me, anizbych si všimla ze mi vzal klíče. Citove mě vydírá a já už jsem psychicky hrozne slaba, ze jdu zoufale touhle cestou. Mám už pocit ze ze vseho zešílím, když se hádáme tak jsme jak smyslu zbaveny… prosím…

Zavolala bych policii, vysvětli jim situaci, měla bys jít po napadení k dr. on by napsal zprávu, že jsi byla napadena existuje institut vykázání, přítel má možná nějakou psychiatrickou diagnozu, když je tak paranoidni. Policie kontakruje intervenční centrum nebo ti dá na něj kontakt, tj. pomoc proti domácímu násilí., měli by ti pomoci. Na toho ma.ora bych samozřejmě podala trestní oznámení..

• načítám...
10245
25.11.20 12:32
@Anonymní píše:
@Premek_Orac
Ubytovna vyjde na 4.800 měsíčně. Řekla bych ze táta o mne nejspíš nestojí. @Realityismore
To mate pravdu, já po skončení nouzového stavu ihned vyhledam jakoukoliv praci.

Je možné zaplatit ubytovnu převodem na účet?

• načítám...
47
25.11.20 12:32

Dekuju všem za rady. Jen už to všechno dávno vim. Omlouvám se ze jsem takhle zebrala.
Nebylo to ve zlem úmyslu. Jen už opravdova zoufalost.
Není lehké podnikat nějaké kroky, když při jakékoliv příležitosti mi kouká do telefonu nebo mi ho vytrhne z ruky. Zoufale jsem se obrátila na cizi lidi, což bych nikdy jindy neudělala.
Prosím, nemějte mi to za zle. Ještě jednou se omlouvám, byl to asi hloupý nápad vydat se touto cestou.

• načítám...
1033
25.11.20 12:35

Přesně tak, volej policii, taky nevím na co čekáš?

• načítám...
8437
25.11.20 12:35
@Anonymní píše:
@brisco
Protože mě nechce pustit.
A já už nezvládnu čekat.

A po skončení nouzového stavu Tě pustí nebo jak?

• načítám...
47
25.11.20 12:37

@brisco
Ne. Nastoupí do práce a já budu mít čas a prostor odsud odejít.

• načítám...
754
25.11.20 12:39

Jablonec nad Nisou.. Firma cikautxo.. Přes agenturu by tě asi vzali.. Nabízejí i ubytovnu.. Mrkni na net.. Jako start by tě to mohlo nakopnout.. :think:

• načítám...
47
25.11.20 12:40

@Zlobolka123
Mockrát Dekuju. Jsi zlatá.

• načítám...
Pan Dan
25.11.20 12:40

To byl opravdu hloupý nápad. Konzaktuj policii, zajdi si na pracák nebo na sociálku. Máš nárok na životní minimum a příspěvky. Až budeš bydlet sama, klidně na ubytovně, hlavně bez „přítele“, hned si najdi práci, ne jen brigádu, nabídek je dost. V případě že „přítel“ bude dělat problémy, kontaktuj policii. Začni jednat hned, ne až po skončení nouzového stavu. Nevím na co čekáš.

• Upravit
4871
25.11.20 12:41

V Liberci kontaktuj Bílý Kruh bezpečí - Palachova 504/7, tel. 485 150 707, 605 952 852
anebo Intervenční centrum pro osoby ohrožené dom. násilím - Tanvaldská 269, tel. 776 776 501
Zkus obvolat i místní Azyláky - Azylový dům Návrat - Věkova 318/14 tel. 484 800 234, Domov sv. Anny - Majerova 160, tel. 485 108 782, Naděje Jablonec - 483 356 219
Peníze ti jen tak anonymně nikdo nepošle, s tím nepočítej.

• načítám...
47
25.11.20 12:42

@vedma007 Děkuji moc

• načítám...
1033
25.11.20 12:43
@Premek_Orac píše:
Je možné zaplatit ubytovnu převodem na účet?
Řekla bych, že slečna zatím žádnou ubytovnu vyhlídnutou nemá,4800kč může potřebovat na cokoliv, dyť se pořád rozmýšlí…přítel, práce, táta, ubytovna. Myslím, že ani neví co chce a mám pocit, že tuhle situaci už řeší dlouho a ne a ne se rozmyslet, co vlastně chce.
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová