Psychovztah

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
25.11.20 12:07

Psychovztah

Ahoj, před nedávnem jsem sem psala příspěvek o tom, jak mě přítel psychicky i fyzicky tyra. Snažím se se svým životem cokoliv udělat, ale nevím co už.
Přišla jsem o praci kvůli covidu.. A když chci jít na nějakou jednorázovou brigádu, tak mě nechce pustit, a vždy to skončí fyzickým napadením.. a momentálně se nikde nechytam. Nikdy jsem nebyla takhle na dne. Žádnou finanční rezervu nemám. Bydlím v jeho městě, kam jsem se za nim přestěhovala, a nikoho opravdu nikoho tu neznám, nemám ani ke komu jít, touto cestou Vás chci požádat jestli by jste mi někdo mohl pomoci finančně. Nechci žádné velké sumy, ale našla jsem si ubytovnu, kde bych mohla pobyt, na nájemné teď opravdu nemám.. Vim ze je to pro Vás asi k nepochopení, ale mluví za mě už zoufalost, jak odsud odejít. Nic co bych mohla prodat nemám, jen telefon a nějaké šperky od pandory, zbytek mám jen oblečení. Proste mám úplně Holý zadek, a nevím opravdu nevím co mám dělat. Nikdy jsem v této situaci nebyla a rodinu, ano. Tu sice mám, ale nikdy jsme jako rodina nefungovali, každý ma svůj pisecek, táta mi slíbil finanční obnos, ale už před mesicem, a s matkou se nestykam.
Opravdu nevím na koho se obrátit, nikoho kolem sebe nemám, ale já už z toho vseho zešílím, můj přítel je paranoik a žárlivec k tomu, žije v domění ze ho podvadim. Nikdy jsem nikoho nepodvedla. A ke všem jsem se chovala vždy dobře, měla jsem tvrdou výchovu od matky.. přispívala jsem na nemocné, chodila jsem darovat krev, vždy jsem chtěla pomáhat druhým a teď nemohu pomoci sobě..
Prosím můžete mi nějak pomoci? Pořad jen slibuje jak toho vseho nechá, ale vim ze to jsou jen řeči a každý další den je horší a horší.
Teď nastesti na chvíli odjel, ale zamknul me, anizbych si všimla ze mi vzal klíče. Citove mě vydírá a já už jsem psychicky hrozne slaba, ze jdu zoufale touhle cestou. Mám už pocit ze ze vseho zešílím, když se hádáme tak jsme jak smyslu zbaveny… prosím…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
10233
25.11.20 12:15

Ahoj,
nemůže za tebou přijet táta a odvézt tě pryč?
Kolik činí náklady na ubytovnu?

• načítám...
279
25.11.20 12:17

Ale zaplaceni ubytovny na mesic asi neresi to, co bude pristi mesic a jidlo :nevim:. Obrat se na Bily kruh bezpeci a charitu.

• načítám...
8435
25.11.20 12:19

Ale chápeš, že nějak se živit musíš, že jo?

• načítám...
47
25.11.20 12:20

@Premek_Orac
Ubytovna vyjde na 4.800 měsíčně. Řekla bych ze táta o mne nejspíš nestojí. @Realityismore
To mate pravdu, já po skončení nouzového stavu ihned vyhledam jakoukoliv praci.

• načítám...
47
25.11.20 12:21

@brisco
To chápu. Jsem opravdu v zoufale situaci. Tohle všechno vim.

• načítám...
616
25.11.20 12:22

Jeď tedy tam kde někoho máš. Že nejsou ve městě kde jsi nebo kolem tebe neznamená že nejsou třeba na druhém konci čr nebo v zahraničí. Jeď tam. Jestli nemáš ani na autobus tak třeba i pěšky/stopem podle toho kde jsou, všechno lepší než s tím člověkem zůstat. Jakýkoliv vzdálený kamarád / příbuzný. Jen jednej. Pochybuju že tady ti peníze někdo pošle. Případně jsi třeba podvodník a píšu zbytečně :D Každopádně peníze tvůj problém asi nevyřeší. Vyřeší to rozhodnost. Musíš se rozhodnout a jít za kýmkoliv koho znáš s tou holou prdelí a najít si brigádu mimo něj. Postav se na vlastní nohy.

• načítám...
754
25.11.20 12:23

Mě někdo zamknout doma, tak volám policajty :nevim: jako naco čekáš? Určitě jsou organizace co ti pomůžou.. Policie ti kontakt jistě dá :think:

• načítám...
4928
25.11.20 12:23

Hodíš kopii trestního oznámení, které jsi jistě podala? Začerni, co nechceš zveřejnit.

• načítám...
754
25.11.20 12:24

Odkud jsi??

• načítám...
47
25.11.20 12:24

@Olina95

Dekuju. Podvodník nejsem. Mohu dolozit klidně i fotografie, vseho co mi udělal.

• načítám...
47
25.11.20 12:25

@MrsNorris
To jsem ještě neudělala. Na všechno se chystám až seberu sílu a Vzpamatuju se. @Zlobolka123
Liberec.

• načítám...
8435
25.11.20 12:26
@Anonymní píše:
@brisco
To chápu. Jsem opravdu v zoufale situaci. Tohle všechno vim.

Pak nechápu, proč nejdeš na nějakou brigádu. Jaký je rozdíl mezi prací a brigádou? A hledej hned teď, chvíli potrvá než najdeš, chvíli potrvá než dostateš mzdu.

• načítám...
616
25.11.20 12:26
@Anonymní píše:
@Olina95Dekuju. Podvodník nejsem. Mohu dolozit klidně i fotografie, vseho co mi udělal.

Já nepotřebuju důkazy protože ti nic nepošlu. Ale píšeš že kolem sebe v tom místě kde jsi nikoho nemáš. Kde tedy někoho máš? Rodiče, sourozence, přátele. Jak jsou daleko?

• načítám...
754
25.11.20 12:29
@Anonymní píše:
@MrsNorris
To jsem ještě neudělala. Na všechno se chystám až seberu sílu a Vzpamatuju se. @Zlobolka123
Liberec.

Tak se hodně rychle oklepej 8o protože tohle není dobrý.. Peníze ti asi nikdo nepošle :nevim: v Liberci budou určitě nějaké organizace.. Bydlím pár km od tebe :think: místo sezení na epipi si projed google.. Šup šup :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová