Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To me mrzí, doufám, ze seberes veškerou sílu a hrdost a posles ho k vodě.
Tak holky, uděláme dobrý skutek ne? Každá pošleme stovku a zakladatelka si muže jít nakoupit
![]()
@Anonymní píše:
Tak holky, uděláme dobrý skutek ne? Každá pošleme stovku a zakladatelka si muže jít nakoupit![]()
Ale no tak, máš stejnou kytku, jako zakladatelka diskuse
@admin
@Anonymní píše:
Tak holky, uděláme dobrý skutek ne? Každá pošleme stovku a zakladatelka si muže jít nakoupit![]()
Technická… i podvádět se musí umět ![]()
Vysvětlím - když napíšeš první příspěvek a přiřadí se ti tamsymbol kytky ( v tvém případě tulipán), pak každý další příspěvek, který sem vrazíš bude - překvapení! - tulipán.
Takže dojemný příběh kamarádky i výzva „holky, pojďme pomoct“ asi neklapne. ![]()
@Anonymní píše:
Musím souhlasit s výše psanými příspěvky, také jsem měla kamarádku která byla ve stejně situaci. Všechny tyto instituce jsou buď plné nebo nesplňuje dane podmínky. Není k zbytí než pomoc od příbuzných, přátel nebo takto od cizích lidi. Ono se to lehko říká, ale když jste v te situaci, všechno je mnohem tezsi.
Holka zlata, kdybych měla peníze nazbyt, pomohu Ti protože vim, jak je těžké odrazit se odedna, jenže jsou teď Vánoce a peníze na vic také nemáme.
Držím Ti pěsti ať najdeš sílu a jednu hodnou dušičku která by Ti pomohla, zaplatila ubytování, případně nakoupila jídlo.
Prosím o anonym, kamarádka tu je také a nechci aby se ji toto tema nějak dotklo.
Tak 25.11. zakladas diskuzi na téma jsem na dně, pošlete peníze a teď najednou úplně jinak? Ale jdi ty brebto. COPAK VÁŽNĚ NECHÁPETE, ŽE TYHLE VAŠE VYLHANÉ PRIBEHY POTOM ODSKACE NEKDO, KDO BDE SKUTEČNĚ PO KRK VE SRAC.KACH, JENŽE MU UZ TADY NIKDO NEUVĚŘÍ? JSTE TAK HLOUPÉ?
Já tedy nevím o čem tu debatujete. Nechtěla jsem odkrývat svůj anonym, ale dobře. Až dnes po X dnech se vracím pod diskuzi.
Bez anonym. Jistě uvidíte, i diskuzi kterou jsem dříve zakládala o svých potížích.
@pvlkbsv Debatuje o tom, že jsi založila diskuzi o tvém utrpení ve vztahu. Za týden reaguješ a odpovídáš, že bys ráda pomohla, že víš, co to je, od kamarádky. A hned na to tu hoddis být u na finanční příspěvek. Že jsi trdlo, které nechápe, proč mají anonymove kytičky, neznamená, že jsou hloupí i ostatní.
Já jsem ale žádné další diskuze nebo debaty o tom nezakládala.
Skutečně.
Už mi to do sebe zapadá, můžete to prosím někdo urgentne smazat?
Můj bývalý je přihlášený, současně semnou.
@admin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat