Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zdravím Maminky.
Mám dotaz snad se něco už dozvím
Chci se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s Půjčkou v Německu? Přítel dělá 7 měsíc v Německu a chtěli by jsme si vzít půjčku na auto jelikož naše už toho moc nezvládne
Každodenní ježdění do Německa
160km. Má otázka se tedy týká toho jestli by přítelovi dali půjčku v Německé bance když nemá tvralé bydliště v Německu, ale v Čechách. PS. V ČR nám půjčku nedají.
Budu ráda za každou radu…
@samarka to jsem si myslela. Nevím, jak toto funguje na mezinárodním poli. A dělá v tom Německu aspoň legálně? Nějak nevím, od čeho by se tamní banka mohla odpíchnout ke schválení, ale nejsem finančník ![]()
@samarka V rámci EU si můžete založit účet klidně v Německu, ale půjčka je na jejich uvážení. Nicméně kouknou do registrů a vidí.
Účet v Německu má na kterou mu chodí výplata. Přesně VR Bank. Tam byl a oni mu řekli že kdyby měl trvalý bydliště dají, mu půjčku hned, ale tím že právě má trvalý pobyt v ČR tak bohužel. Tak mě právě zajímá jestli nemáte zkušenosti s jinými Německými bankami kteří neřeší trvalý pobyt v DE.
Jsem na mateřské. Prosím ptám se jen na to jestli stím nemá někdo zkušenosti nebo něco o tom neví?!!!
@samarka To je prostě neuvěřitelné. Přítel v exekuci, dítě, mateřská - směle do půjčky na auto. No nic, vaše volba.
Řekla bych, že toto je naše věc. Nezajímá mě Váš názor!!! Tady se opravdu člověk nemůže na nic zeptat ![]()
@samarka chudák váš věřitel. No, ale třeba chce přítel dluh zaplatit. Doufejme.
Nevím proč se tady každá hned do někoho naváží? Paní se ptala zda má někdo zkušenosti s vyřízením půjčky a né co si o tom myslíte. Třeba to není o tom, že chtějí nové auto, ale třeba je to jediný způsob jak jsou schopný do DE dojíždět za prací a bez auta přijdou o příjem…