Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj, potřebuju půjčit 50 000 ale jelikož jsem u přítele spolužadatel tak je to všude těžké
Tak se ptám nevíte někdo o nějaké bance nebo nějakým úvěru co by snad mohlo projít? Od rodiny půjčit si fakt nemůžu, žiju bez rodiny a nikdo známý mě nenapadá ![]()
Zkus finančního poradce, to je asi nejlepší varianta. Nebankovní společnosti jsou dost nevýhodné. Máš čím ručit nebo můžeš doložit příjem?
@LennyL1 píše:
Zkus finančního poradce, to je asi nejlepší varianta. Nebankovní společnosti jsou dost nevýhodné. Máš čím ručit nebo můžeš doložit příjem?
Zkusit bych ho mohla no. Jo příjem doložit můžu pracuju na hhp a na dobu neurčitou tak snad by se i něco dělat dalo. Jinak děkuji za radu.
@Kejt.kejt píše:
Zkusit bych ho mohla no. Jo příjem doložit můžu pracuju na hpp a na dobu neurčitou tak snad by se i něco dělat dalo. Jinak děkuji za radu.
@Kejt.kejt A když si půjčíš, budeš mít z čeho splátcet? Vytloukání klínu klínem je cesta do rychlýho pekla… Na co to potřebuješ vlastně?
@Slečna Ferka píše:
@Kejt.kejt A když si půjčíš, budeš mít z čeho splátcet? Vytloukání klínu klínem je cesta do rychlýho pekla… Na co to potřebuješ vlastně?
Ano budu mít z čeho to vracet a vím že je to cesta do pekel ale já bych to splacela. Potřebuju nutně něco udělat v bytě. Peníze jdou na to.
P2P půjčky. Jsou tam volnější podmínky pro schvalování v praxi, protože o poskytnutí půjčky se rozhodují konkrétní lidé - soukromí investoři. Navíc P2P tržiště je garant, že peníze opravdu dostanete a že to není podvod. Takže jít na P2P tržiště, vyplnit si profil (nemusíte žádat pod svým jménem, je běžná přezdívka), dodat doklady o příjmu nebo finanční situaci (vše lze online) a počkat, než se vyberou peníze (pokud se vyberou). Ty podmínky, úroky a podobně jsou MNOHEM lepší než u klasických nebankovních možností, jako je Provident a podobně a máte šanci na půjčku i tehdy, když by ji banka nedala.
Nejnižší úrok zde: banking-online.cz
Neznámější (ale počítejte s delším schvalováním): zonky.cz
edit admin - odstraněny odkazy
EDIT: odkazy byly nahrazeny tak, aby bylo jasné, o čem vlastně píšu.
Příspěvek upraven 12.09.17 v 09:54
@Mart81 píše:
P2P půjčky. Jsou tam volnější podmínky pro schvalování v praxi, protože o poskytnutí půjčky se rozhodují konkrétní lidé - soukromí investoři. Navíc P2P tržiště je garant, že peníze opravdu dostanete a že to není podvod. Takže jít na P2P tržiště, vyplnit si profil (nemusíte žádat pod svým jménem, je běžná přezdívka), dodat doklady o příjmu nebo finanční situaci (vše lze online) a počkat, než se vyberou peníze (pokud se vyberou). Ty podmínky, úroky a podobně jsou MNOHEM lepší než u klasických nebankovních možností, jako je Provident a podobně a máte šanci na půjčku i tehdy, když by ji banka nedala.Nejnižší úrok zde: ****
Neznámější (ale počítejte s delším schvalováním): ****
Děkuji za ochotu, vypadá to dobře jak se na to dívám. No včera jsem zkusila Cofidis a mají se ozvat tak uvidím, když ne zkusím tohle tedy, děkuji
edit admin - odstraněn odkaz
Nejdřív je potřeba zvážit, jestli je při tak mimořádně špatné finanční situaci okamžitá investice do bytu opravdu nezbytně nutná. Co to je?
Přijatelné úroky je možné dostat jen v bance. P2P půjčky jsou dobré, pokud má dlužník čím ručit. Bez ručení jsou úroky docela vysoké.
@JTom píše:
Nejdřív je potřeba zvážit, jestli je při tak mimořádně špatné finanční situaci okamžitá investice do bytu opravdu nezbytně nutná. Co to je?
Přijatelné úroky je možné dostat jen v bance. P2P půjčky jsou dobré, pokud má dlužník čím ručit. Bez ručení jsou úroky docela vysoké.
Je to bohužel nutné
a v některých bankách mě to nevyšlo. Ručit bohužel taky nemám čím, tak by mi ani nebankovní půjčka nevadila. ![]()