Půjčka servis24

20
13.1.15 20:42

pujcka servis24

Dobry den chtela bych se zeptat jestly nevite kdy budou zas nabidky pujcek na internet banking u cesky sporitelny dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6727
13.1.15 20:44

@lidka181 zkuste si zavolat na jejich infolinku, asi reknou vic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
13.1.15 20:46

@lidka181 pritelovi se tam stale nabidka pujcky ukazuje.asi zalezi konkretne na klientovi, jestli nabidku ma nebo ne. rekla bych, ze na to urcite kriteria jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
13.1.15 21:00

I nám se pořád ukazuje možnost půjčky. Řekla bych, že nesplnujes kritéria…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.1.15 23:02

Aha tak dekuji nam se tam se jen ukazuje prave jen pojistenii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.1.15 23:22

Prave ze pritel tam volal ale bance mu nedaji nema trvaly bydliste a uz jednou o pujcku jednou zadal prave pres internet banking a daly muji a tu plati radne nema tam zadnej dluh a nevite jak to udelat aby se mu tam ukazala dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.15 06:39
@lidka181 píše:
Dobry den chtela bych se zeptat jestly nevite kdy budou zas nabidky pujcek na internet banking u cesky sporitelny dekuji

já tam mám stálé nabídky, takže pokud je nemáš, asi pro ně nějsi dost dobrý klient - nesplňuješ nějakou z podmínek. Jinak bys tam měla výpis, co vše si můžeš online sjednat - karta, debetní karta, úvěr, hypotéka atd.. mám to tam vypsané i s výší, jakou můžu žádat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.15 06:42
@lidka181 píše:
Prave ze pritel tam volal ale bance mu nedaji nema trvaly bydliste a uz jednou o pujcku jednou zadal prave pres internet banking a daly muji a tu plati radne nema tam zadnej dluh a nevite jak to udelat aby se mu tam ukazala dekuji

nijak. Evidentně už nějakou půjčku má, takže další nedostane, jestliže mu jí na pobočce nedají, nově ji neschválí ani přes ibanking.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.1.15 09:26

Aha dobre dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.16 12:39

Dobrý den, jak funguje půjčka přes servis 24? jsem na mateřské a tak mi nikde nepůjčí, ale chodí mi na účet manžela peníze. Je to pravidelný příjem, mám na účtě nabídku půjčky do 700000,–.
Potřebuju akutně půjčit 50000,–, ale jak píši když jdu na pobočku tak mi nepůjčí.
Manžel je v cizině a tak to také nemůže řešit osobně.
Když budu zřizovat půjču přes ibank, tak tam vyplňuji ňáke parametry, musím někde pak dokládat jestli jsem nebo nejsem zaměstnaná? nebo opravdu vše zařídim přes net a na účet mi příjdou peníze?
Pak bych ještě chtěla vědět, jestli je možné odstoupit od smlouvy do 14 dnů a peníze vrátit.

• Citovat
  • Upravit
M-A
689
25.7.16 13:46
@Anonymní píše:
Dobrý den, jak funguje půjčka přes servis 24? jsem na mateřské a tak mi nikde nepůjčí, ale chodí mi na účet manžela peníze. Je to pravidelný příjem, mám na účtě nabídku půjčky do 700000,–.
Potřebuju akutně půjčit 50000,–, ale jak píši když jdu na pobočku tak mi nepůjčí.
Když budu zřizovat půjču přes ibank, tak tam vyplňuji ňáke parametry, musím někde pak dokládat jestli jsem nebo nejsem zaměstnaná? nebo opravdu vše zařídim přes net a na účet mi příjdou peníze?
Pak bych ještě chtěla vědět, jestli je možné odstoupit od smlouvy do 14 dnů a peníze vrátit.

Na materske na me taky vyskocila nabidka tak jsme si rekli ze proc ne aspon vymenime auto, ale stejne to neslo, materskou neberou jako prijem… musis tam dal i pres servis 24 vyplnovat udaje o zamestnani zestnavateli atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
25.7.16 13:51
@Anonymní píše:

Jo spatne jsem to precetla. V tomto pripade nevim, protoze ucet je na vase jmeno ale penize manzelovo takze kdyby si info chteli potvrdit u zamestnavatele mohl by to byt problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel