Půlnoční buzení

13
27.11.17 16:36

Půlnoční buzení

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Malýmu jsou 3 měsíce. Od narození se budil ve 2-3 a pak kolem 5-6 a pak 8-9 h. Někdy se to měnilo samozřejmě, vyjímečně se stalo, že se třeba vzbudil už kolem půlnoci nebo jedné. Ale posledních několik dní odbije půlnoc a malý se vzbudí. Jako hodinky. Nají se a zase spí. A pak ještě jednou ve 2. To samé, ale to už nechce jíst, to se vzbudí s pláčem a buď ztichne sám nebo chce dudlíka a zase spí dál.
Mě spíš zajímá ta pravidelnost. 0:00 a 2:00 :nevim:
Máte s tím zkušenosti, co by to mohlo znamenat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
27.11.17 16:58

U těch miminek se to hrozně mění. Budila se mi podobně obě děcka. Od 3. měsíce se jim spánek vždy horšil. Čím to je prostě není šance zjistit. Možná tím, že už více vnímají a pak to ve spánku musí nějak zpracovat, možná tím, že se více hýbou a tím se vzbudí, možná možná mají hlad… Možností je moc :nevim: Starší má momentálně 5 měsíců a budí se už snad co hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.11.17 17:04

@cverunka To není moc povzbudivý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
27.11.17 17:16

@90Janka No není, vím. Některá děcka to tak prostě mají :zed: Já bych kolikrát v noci až brečela, je to zoufalé a docela mě to ničí i zdravotně. Normálně přemýšlím, že přestanu kojit, pokud se to nezlepší v dohledné době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.12.17 10:48

Tak se nám to horší. A já ráno vstávám jak s kocovinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.12.17 12:58

@90Janka Také se ráno cítím jak po draku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
7.12.17 19:50

Já jsem si někde přečetla, že většina půlročních děti spí celou noc :) no haha jaká naivita :lol: Malé je 10 měsíců a mám pocit, že spí čím dál hůř :) Když spím 4 hodiny v kuse, tak to povazuju za malý zázrak, který se poštěstí tak 2× do měsíce. Když je forma, tak vstáváme co hodinu i častěji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.12.17 20:44

@dickys No, nevím, kdo ty chytré řeči píše, že? :lol: Mě každý tvrdil, jak se to všechno věkem lepší… haha U starší to děsné spaní gradovalo kolem 9 měsíce. A to už jsme byli tvrdí, pač to bylo naprosto neúnosné… Odstěhovali jsme ji do pokojíčku a zrušila jsem noční kojení(dostala až kolem 4-5) a světe, začali jsme všichni spát :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30995
7.12.17 21:07

@dickys To psal nekdo, kdo zapomnel, ze vetsine pulrocnich zacinaji rust zuby :mrgreen:. Ja taky prisla to prvniho materstvi vyzbrojena podobnymi informacemi - pocitam, ze je to cinnost nejake sekty na udrzeni alespon minimalni porodnosti.

@90Janka To mas jeste dobry, prostredni syn se budil jako hodinky v 1, usnul jako hodinky ve 4 (mezitim si chtel hrat) a pak opet jako hodinky v 6, preslo ho to ve 22 mesicich (a trvalo, nez jsem definitivne uverila, ze toto obdobi je pryc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí