Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všichni, chci se zeptat, taky vám doma vaše prckove vydávají zvláštní zvuky? Ta naše vrčí jak doga
Ale celej den. Je ji půl roku a dělá to uz asi týden. No reknu vám, je to občas na bednu. Dokáže to dělat celej den. Zajímalo by me, kdy to přestane a naučí se zas něco jiného. ![]()
Jojo znám tak jsem na něj taky vrčela, šíleně se tomu smál a měl na každého jiný ton vrčení ![]()
@ka2ka píše:
Jojo znám tak jsem na něj taky vrčela, šíleně se tomu smál a měl na každého jiný ton vrčení
Ja si kolikrát říkám, ze ji to musí bolet z toho v krku. Úplně hrdelne nasadí a jede ![]()
Nas dvoulety napodobuje zase sanitku
a nas 7m zase divne vrci a mlaska zaroven ![]()
Naše půlroční momentálně nadšeně prská. Tříletý prská s ní a pokud neprská, tak mele, celej den nezavře hubu. Mám z toho hlavu jak pátrací balón ![]()
V půlroce byly zvláštní zvuky zcela běžné, prošli jsme vším možným a u některých těch zvuků jsem nejdřív hledala jiný zdroj než synka
Teď je mu 2,5 a tedy co bych občas dala za ty zvuky místo tě jeho ugrofinštiny proložené vřeštivým mamííí když něco chce ![]()
Moje (7m) si oblíbila pištění a vřeštění. Občas mi to připomíná pavilon opic v zoologické… Naučila se to už ve 4 měsících. Krom toho mlaská, chrčí, prská, houká a dělá tata… Taky se divím, že jí z toho neškrábe v krku… ![]()
Je to normalni, kazde dite dela jine, zvlastni zvuky
, ale proc anonym?
Moje (6m) zas klokta, jako když si dospělý po vyčištění zubů chce vypláchnout pusu
![]()