Pupínky na genitáliích u miminka

17715
28.2.19 19:05

Je to plosen, mazat necim s clotrimazolem. Je to nejspis z kakani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.2.19 19:20

@viky23 Achjo. Já to nechápu pokaždé ji utiram od pipky k zadečku… Mažu a ani není jinak opruzená nebo tak… Hledala jsem něco clotrimazolem pro mimčo na netu ale nic jsem nenašla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
28.2.19 19:31

@Veronika587 Bohuzel poradit neumim, ale kdyz budete mit info od doktora co na to da, mohli by jste to sem napsat? U nas to taky vypada na holcicku a tohohle se tady bojim pac jsem na to v detstvi sama taky trpela ale moje mamka to tehdy neresila a pak jsem z toho mela problemy :( predem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
28.2.19 19:40

@Veronika587 imazol. Je i protikvasinkovy zabírá skoro zázračně. Nám ho doporučovala i lékařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 19:45

@katintheBOx63 Právě jak dole píše Sue taky jsem o tom četla že by to mělo být dobré.. ale ráno dr budu volat i tak.. tak Vám tady dám určitě vědět:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 19:47

@Sue2008 děkuju taky jsem teď o tom právě četla.. z čeho se vám to dělalo? Malou prebaluju často a čistím ji taky pečlivě :( tak to vůbec nechápu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
28.2.19 20:02

@Veronika587 netuším :nevim: starší dcerka měla stejnou péči, navíc byla v létě a neměla nic :think: s mladší jsme postupně zkoušeli různé pleny, masti atd a stejně měla problém. každé dítě ma jinou pokožku, nedávej si to za vinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.19 20:25

@Sue2008 Jo takže taky i pres veskerou peci se vam to delalo… No jsem na to zvědavá kéž by ten imazol zabral.. ještě se chci zeptat můžu ji to dole u dirky namazat bepanthenem ted? Je mene hutný jak sudokrem ale nevim jestli můžu když je to úplně fakt u dírky.. aby ji to neuškodilo… Možná placam nesmysly ale je to moje prvni a nemam zkušenosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
1.3.19 08:07

Ona muze mit treba i moucnivku v puse, taktez pak ve strevech. Je to vlastne taky plisen, kvasinky no, houba. Tak to ma mozna z kakani. Mrkni i do pusinky jestli ma bily jazyk. Ale tyhle pupinky jsme parkrat take meli. Normalni masti na opruzeniny nepomahaj a cervene pupinky sw siri a vzdy jsme dostali krem na mykozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
1.3.19 15:44

@viky23 tohle teď měla moje 9 měsíční pomohl Neocide gel do pusinky,probiotika a pak klasika Imazol na pipču…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí