Pupínky na noze

11
13.8.11 13:10

Pupínky na noze poradte

Dobrý den, synovi se udělali na leve noze pupínky. Ze začátku jsem tomu nevenovala pozornost, ale už je má asi 4týdny. Stále stejné nic se nemění. Mazu tekutym pudrem. Nevite co by to mohlo být.
 http://imageshack.us/…nmek197.jpg/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jitta
13.8.11 13:18

Ahoj, můj rok a půl starý syn má stejné :-( Má to už asi 14 dní a přijde mi, že se to rozlejzá, kdybys přišla na to, co to je, nebo, čím se to má mazat, budu ti vděčná. V úterý jedeme na pár dní k našim, tak nevím, jestli ještě v pondělí nezajet k dr. Vůbec se mi to nelíbí, má to taky na nožičce, nad kotníkem. Jitka

• Citovat
  • Upravit
jitta
13.8.11 13:22

Ještě přidávám foto

• Citovat
  • Upravit
11
13.8.11 13:46

No mě se moc k MUDr nechce. Je mi jasny, že doktor nevymysli nic jinyho nez kortykoidovou mast:/ Třeba tu bude nějaká matka, která s tím má už své zkušenosti. Synovi je 8mesicu a je to nas prvni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitta
13.8.11 13:48

No, já to ode dneška zkouším mazat mastičkou betadine, měla jsem jí koupenou na neštovice na doléčení,ale ani jsme jí nepoužili, tak to s ní zkouším a čekám, co to udělá, u dr. kožního jsme byli minulý týden, malej měl afty, ale na tý nožičce to měl maličko, tak mě to ani nenapadlo řešit, a ani jsem si na to nevzpomněla, měl asi jen 4 pupínky, ale od té doby se to zvětšilo :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
29
13.8.11 14:00

Syn měl taky to samé na noze a já jsem mu to mazala modrou indulonou a ztratilo se mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jitta
13.8.11 14:09
mimicha píše:
Syn měl taky to samé na noze a já jsem mu to mazala modrou indulonou a ztratilo se mu to.

Děkujem za opdově´d, tak snad to zmizí i nám oběma :lol: :lol: A za jak dlouho mu to prosím zmizelo a měli jste ty pupínky hodně???

• Citovat
  • Upravit
29
13.8.11 14:17

Měl i pupínky,už si nepamatuji za jak dlouho to zmizelo,já jem mu to mazala několikrát za den,když byl menší tak to měl na čele a mě poradila dr.mazat indulonou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.8.11 14:17

Měl i pupínky,už si nepamatuji za jak dlouho to zmizelo,já jem mu to mazala několikrát za den,když byl menší tak to měl na čele a mě poradila dr.mazat indulonou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
13.8.11 16:05

já mám podobný pupínky ze sluníčka,ale to v současné době nehrozí, vypadá to jako potničky,ale napadl mě i opar,ale nevím jestli by pásák mohl být v těhlech místech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.8.11 17:12

Pásový opar nás taky napadnul, ale pak jsme jej zavrhli. Zaprve nikdy jsme ho nikdo v rodine nemel, 2 je malému 8 mesicu. a za třetí byl mel asi bolesti = fnukal, a měl by i teploty a nic z toho nikdy nemel.Ani kdyz mu rostl zub.- nefnukal, bez teplot:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.8.11 17:59

Dabo, dcera měla v osmi měsících pásový opar a prý ho děti snášejí mnohem lépe než dospělí, že je to nebolí. A opravdu byla jen víc nervózní a plačtivá, nic jiného. Ale pásový opar by neměl na noze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.8.11 18:07

Zrovna jsem Vám chtěla psát protože jsem Váš příspevek o pásovém oparu cetla ve vedlejsi diskuzi:)Jak probíhla léčba a jak dlouho to trvalo.My to máme delsi dobu (asi 4týdny) nejdriv jsem myslela, ze to ma ze slunce- nosil kratasky a daval si nohu na madlo u kocarku, takze mu na ni obcas svitolo slunce.ale to si myslim, ze by netrvalo tak dlouho.
 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.8.11 18:09
dabo2 píše:
Zrovna jsem Vám chtěla psát protože jsem Váš příspevek o pásovém oparu cetla ve vedlejsi diskuzi:)Jak probíhla léčba a jak dlouho to trvalo.My to máme delsi dobu (asi 4týdny) nejdriv jsem myslela, ze to ma ze slunce- nosil kratasky a daval si nohu na madlo u kocarku, takze mu na ni obcas svitolo slunce.ale to si myslim, ze by netrvalo tak dlouho.
dekuji

Léčba probíhala tak, že jsem to potřela Novikovem (zelená vodička třeba na odřeniny) a dávala malé vitamíny. Trvalo to krátce, asi dva týdny :think:
Ale opravdu si myslím, že na noze pásový opar nebude, dcera ho měla na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.8.11 18:17

Já bych teda k MUDr šla, trvá to už dlouho :nevim:
Ono nejsou pupínky jako pupínky, teď má dcera pro změnu APEC syndrom (pořád něco :zed: ) Praktická doktorka si myslela, že je to reakce na nějaké jídlo. Až na kožním to diagnostikovala přesně. Jsou věci, které mě jako matku vůbec nenapadly (třeba zvětšené uzliny, nebo že má pupínky převážně na jedné polovině těla) a doktorka to podle toho prostě pozná (ne nadarmo studovala :lol:)
Však pokud vám dá kortikoidy, tak mazat nemusíte ne :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí