Pupínky nebo vyrážka?

Andulinečka
16.5.11 11:11

Pupínky nebo vyrážka?

Ahojte.Máme půlroční holčičku a je to asi 4 dny co s ejí udělal pupínek na velkých stydkých pyscích,tedˇ už jich tam má víc ale nebolí jí to a umývám ji vlhkou žínˇkou,tak nevím co by to mohlo být,ve středu zajedeme k doktorce,atˇ nám dá mastičku.Napřed sem myslela,že se jí třeba dělá znaménko ale má to odvrchu směrem dolů takové malé červené pupínky.Často ji přebaluji tak zapařené si myslím že to nemá.Nevíte co by to mohlo být nebo setkaly jste se s tím někdo u svého miminka?Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1712
16.5.11 11:16

Dcerka to měla, aspoň podle popisu, nazývá se to přesně plenková dermatitida, bylo to z plenek.
Mast na to samozřejmě je, ale já si nevzpomenu teď na název, :zed: to ti určitě poradí ostatní holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
16.5.11 11:22

dneska jsme si přinesly domů IMAZOL, máme to stejné, běž dřív než později, malá měla v pátek 3 pupínky a včera večer nepočítaně, chuděrka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.5.11 11:25
Neoenc píše:
dneska jsme si přinesly domů IMAZOL, máme to stejné, běž dřív než později, malá měla v pátek 3 pupínky a včera večer nepočítaně, chuděrka…

Jo, přesně tu mast jsme měli taky a opravdu pomohla. :palec: Taky jsme to měli tak, teda dcera :mrgreen: , nejdřív jeden pupínek, to jsem neřešila a za víkend pupínku plno a červené jak rak. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.5.11 11:29

Taky bych zkusila IMAZOL :wink: A k MUDr. bych zatím nechodila, to jen v případě, že by Imazol nezabral. Je volně prodejný - Imazol krémpasta. Výborná věc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
16.5.11 11:33

no já, byla o víkendu v lékárně a tvrdili, že Imazol je až od 2 let, holčička má 13 měsíců, a stejně nám to dr.předepsala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
16.5.11 11:36
Neoenc píše:
no já, byla o víkendu v lékárně a tvrdili, že Imazol je až od 2 let, holčička má 13 měsíců, a stejně nám to dr.předepsala…

Tak to byla zase nějaké osvícená lékárnice :zed:

Přípravek mohou používat dospělí, mladiství a děti všech věkových skupin, mohou se používat i v době těhotenství a kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
16.5.11 11:41

nejlepší mast na opruzeniny :palec: , taky jsem ji malý kupovala, mazala jsem ji tenkou vrstvou po každém přebalení a do tří dnů měla zase čistý zadeček, když už byla větší a podchytila jsem to hned v počátku tak jsem ji mazala Nivea SOS na opruzeniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
16.5.11 11:50
fragola píše:
Neoenc píše:

Tak to byla zase nějaké osvícená lékárnice :zed:

Přípravek mohou používat dospělí, mladiství a děti všech věkových skupin, mohou se používat i v době těhotenství a kojení.

taky když jsem to teď četla, jsem byla pěkně naštvaná, mohli jsme si ušetřit trápení a nemuselo se to tak rozrůst, ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
16.5.11 12:36

Holky ale malá to má na stydkých pyscích ne na zadečku ten má čistý.zetpám s ezítra doktorky máme je tna půlroční kontrolu tak uvidíme jestli nám to předepíše.

• Citovat
  • Upravit
1187
16.5.11 12:39

ta moje taky, a to jsem fakt pečlivá při přebalování, mytí, na tomhle opravdu nešetřím, a stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
16.5.11 12:54

Chudáčci maličcí ještě že je to nebolí,teda sponˇ myslím protože když to malé umývám tak vůbec nepláče.

• Citovat
  • Upravit
12735
16.5.11 12:56

ALe dermatitida nemusí být jen na zadečku moje malá se třeba vždy oprudila na pipce a zadek skoro nic. Imazol nejlepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.5.11 14:48

Malá to taky měla na pinďulíně a na zadku nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
16.5.11 14:52

a můžu ji to tím natírat ikdyž má malá jen čtyri měsíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí