Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dcerka to měla, aspoň podle popisu, nazývá se to přesně plenková dermatitida, bylo to z plenek.
Mast na to samozřejmě je, ale já si nevzpomenu teď na název,
to ti určitě poradí ostatní holky.
dneska jsme si přinesly domů IMAZOL, máme to stejné, běž dřív než později, malá měla v pátek 3 pupínky a včera večer nepočítaně, chuděrka…
Neoenc píše:
dneska jsme si přinesly domů IMAZOL, máme to stejné, běž dřív než později, malá měla v pátek 3 pupínky a včera večer nepočítaně, chuděrka…
Jo, přesně tu mast jsme měli taky a opravdu pomohla.
Taky jsme to měli tak, teda dcera
, nejdřív jeden pupínek, to jsem neřešila a za víkend pupínku plno a červené jak rak. ![]()
Taky bych zkusila IMAZOL
A k MUDr. bych zatím nechodila, to jen v případě, že by Imazol nezabral. Je volně prodejný - Imazol krémpasta. Výborná věc ![]()
no já, byla o víkendu v lékárně a tvrdili, že Imazol je až od 2 let, holčička má 13 měsíců, a stejně nám to dr.předepsala…
Neoenc píše:
no já, byla o víkendu v lékárně a tvrdili, že Imazol je až od 2 let, holčička má 13 měsíců, a stejně nám to dr.předepsala…
Tak to byla zase nějaké osvícená lékárnice ![]()
Přípravek mohou používat dospělí, mladiství a děti všech věkových skupin, mohou se používat i v době těhotenství a kojení.
nejlepší mast na opruzeniny
, taky jsem ji malý kupovala, mazala jsem ji tenkou vrstvou po každém přebalení a do tří dnů měla zase čistý zadeček, když už byla větší a podchytila jsem to hned v počátku tak jsem ji mazala Nivea SOS na opruzeniny
fragola píše:Neoenc píše:
no já, byla o víkendu v lékárně a tvrdili, že Imazol je až od 2 let, holčička má 13 měsíců, a stejně nám to dr.předepsala…Tak to byla zase nějaké osvícená lékárnice
Přípravek mohou používat dospělí, mladiství a děti všech věkových skupin, mohou se používat i v době těhotenství a kojení.
taky když jsem to teď četla, jsem byla pěkně naštvaná, mohli jsme si ušetřit trápení a nemuselo se to tak rozrůst, ach jo..
Holky ale malá to má na stydkých pyscích ne na zadečku ten má čistý.zetpám s ezítra doktorky máme je tna půlroční kontrolu tak uvidíme jestli nám to předepíše.
ta moje taky, a to jsem fakt pečlivá při přebalování, mytí, na tomhle opravdu nešetřím, a stejně…
Chudáčci maličcí ještě že je to nebolí,teda sponˇ myslím protože když to malé umývám tak vůbec nepláče.
ALe dermatitida nemusí být jen na zadečku moje malá se třeba vždy oprudila na pipce a zadek skoro nic. Imazol nejlepší ![]()
Ahojte.Máme půlroční holčičku a je to asi 4 dny co s ejí udělal pupínek na velkých stydkých pyscích,tedˇ už jich tam má víc ale nebolí jí to a umývám ji vlhkou žínˇkou,tak nevím co by to mohlo být,ve středu zajedeme k doktorce,atˇ nám dá mastičku.Napřed sem myslela,že se jí třeba dělá znaménko ale má to odvrchu směrem dolů takové malé červené pupínky.Často ji přebaluji tak zapařené si myslím že to nemá.Nevíte co by to mohlo být nebo setkaly jste se s tím někdo u svého miminka?Díky.