Pupínky u pochvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85544
16.12.13 20:38
@Anonymní píše:
@superandrysek na opary doma nic nemam, nikdo je u nas nema. Gyndarka ma dovcu, ale caknu tim Dettolem a budu vetrat, snad to zmizi.

Já myslím, že do zítřka je to jedno a zítra si skoč do lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.13 20:48

Děkuji holky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.13 21:23

Holky, otoklé už to nemám. Pupínky jsou teda stále s bílým vrškem, ale začíná se dělat strup.Tak asi opravdu ten opar. Už to ani tolik nebolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.22 22:09

Akné u pochvy

Dobrý večer, pisu anonymně jelikož je to celkem citlivé téma. Ale dnes jsem si vsimla, ze mam kousek od vchodu do pochvy 2 male pupinky a jeden větší s bílou hlavičkou a jeden mensi úplně u konce pysku..občas „zabili“ a zastipe, nemáte s tím nějaká zkušenost? Mazu Framykoinem a dle internetu zacnu i dezinfekci..podle rad mackani urcite praktikovat nebudu, dekuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.22 22:10

Akné u pochvy

Dobrý večer, pisu anonymně jelikož je to celkem citlivé téma. Ale dnes jsem si vsimla, ze mam kousek od vchodu do pochvy 2 male pupinky a jeden větší s bílou hlavičkou a jeden mensi úplně u konce pysku..občas „zabili“ a zastipe, nemáte s tím nějaká zkušenost? Mazu Framykoinem a dle internetu zacnu i dezinfekci..podle rad mackani urcite praktikovat nebudu, dekuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.25 19:32

Pupínky u pochvy

Zdravím,
je mi 17 let a všimla jsem si že mám u pochvy a klitorisu bílé pupínky úplně u sebe. Sem tam mě i svědí, jsem panna. Přikládám i fotku. Nevíte co by to mohlo být? Mám strach z gynekologie..

*edit admin- smazaná intimní fotografie

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí