Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@superandrysek na opary doma nic nemam, nikdo je u nas nema. Gyndarka ma dovcu, ale caknu tim Dettolem a budu vetrat, snad to zmizi.
Já myslím, že do zítřka je to jedno a zítra si skoč do lékárny.
Holky, otoklé už to nemám. Pupínky jsou teda stále s bílým vrškem, ale začíná se dělat strup.Tak asi opravdu ten opar. Už to ani tolik nebolí.
Dobrý večer, pisu anonymně jelikož je to celkem citlivé téma. Ale dnes jsem si vsimla, ze mam kousek od vchodu do pochvy 2 male pupinky a jeden větší s bílou hlavičkou a jeden mensi úplně u konce pysku..občas „zabili“ a zastipe, nemáte s tím nějaká zkušenost? Mazu Framykoinem a dle internetu zacnu i dezinfekci..podle rad mackani urcite praktikovat nebudu, dekuji za odpovědi.
Dobrý večer, pisu anonymně jelikož je to celkem citlivé téma. Ale dnes jsem si vsimla, ze mam kousek od vchodu do pochvy 2 male pupinky a jeden větší s bílou hlavičkou a jeden mensi úplně u konce pysku..občas „zabili“ a zastipe, nemáte s tím nějaká zkušenost? Mazu Framykoinem a dle internetu zacnu i dezinfekci..podle rad mackani urcite praktikovat nebudu, dekuji za odpovědi.
Zdravím,
je mi 17 let a všimla jsem si že mám u pochvy a klitorisu bílé pupínky úplně u sebe. Sem tam mě i svědí, jsem panna. Přikládám i fotku. Nevíte co by to mohlo být? Mám strach z gynekologie..
*edit admin- smazaná intimní fotografie